Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie, wszystko w porządku,2,5 mm,zarodek w macicy, zwolnienie też dostałam:)
Kolejna wizyta za 2 tygodnienulka_23, edka85, hannah_92, Izi, Pszczolka36l, Dominika283, Pia88, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Już po wizycie, wszystko w porządku,2,5 mm,zarodek w macicy, zwolnienie też dostałam:)
Kolejna wizyta za 2 tygodnieKasiastaraczka, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Kasia, super! Pewnie niesamowicie się czułaś widząc to maleństwo na monitorze
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Pięknie Kasiu!
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
edka85 wrote:Kasia, super! Pewnie niesamowicie się czułaś widząc to maleństwo na monitorze
Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki!:*Izi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Potwierdzam, niesamowite uczucie,mamy pierwsze zdjęcie do rodzinnego albumu 😍
Kasiastaraczka, SandraMaria lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Ja też mam taką pamiątkę Zdjęcie córki jak miała 3 mm i syn 8 mm. A teraz ona ma 9kg, a syn 16kg i aż trudno uwierzyć, że kiedyś to były takie fasolki.
Byłam rano na badaniach krwi i moczu.
Poszłam też do mojej lekarki z enelmedu,też dała mi jeszcze więcej badań i wizyta za 4 tygodnieSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Chciałam prosić Was o modlitwę za moją koleżankę jeżeli będziecie miały możliwość.
Renata jest w 5 miesiącu ciąży, razem z małą Ritą rośnie w niej guz, glejak IV stopnia. Po pierwszej operacji guz zaczął szybko odrastać, wczoraj dziewczyny przeszły drugą operację. Niestety glejak jest złośliwy. Ze względu na ciążę nie może podjąć pełnej terapii, ale gdy urodzi atakuje guza z całą mocą.
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi pomodlę się za Twoją koleżankę 🙏 życie jest niesprawiedliwe
Ja też proszę o modlitwę za mojego brata ciotecznego, któremu parę dni temu pękł tętniak w głowie. Przeszedł kilkugodzinną operację, niestety poprawy nie ma, mózg nadal opuchnięty. Chłopak ma 37 lat, żonę, córeczkę,echIzi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
To prawda, tyle rzeczy może się nagle w życiu wydarzyć... Często nie rozumiem czemu... Pozostaje zaufanie i wiara, że to wszystko musi mieć jakiś sens.♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Bardzo mi przykro...
Pomodlę się o łaskę dla niego od Pana i o siłę dla Twojej rodziny.♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Bardzo mi przykro...
Pomodlę się o łaskę dla niego od Pana i o siłę dla Twojej rodziny.
Izi czy Ty podchodzisz z okolic Stalowej Woli? Wczoraj odnalazłam zbiórkę na Renatę
Od mojej rodzinnej miejscowości to jakieś 50 kmSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję!
Izi czy Ty podchodzisz z okolic Stalowej Woli? Wczoraj odnalazłam zbiórkę na Renatę
Od mojej rodzinnej miejscowości to jakieś 50 km
Z okolic
Tak ruszyła zbiórka więc to z pewnością ta, niedługo też ma ruszyć bazarek charytatywny.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Byłam dzisiaj na usg i nasze Dzieciątko ma już 7,8 mm i bijące serduszko ❤️
Ogólnie to chodzę i do lekarza, który nas leczył oraz na pakiet do enelmedu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2021, 21:53
edka85, Izi, Dominika283, Pszczolka36l, Zagadka919, AnnWer, hannah_92, AgataM lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiu gratuluję serduszka będzie dobrze, trzymam kciuki. Bardzo dobra decyzja ze zwolnieniem
Przykro mi z powodu brata ciotecznego ;/
Pomodlę się za niego oraz za Twoją koleżankę Izi. Piękne imię wybrała dla swojej córeczki. Sama o takim myślałam, tylko mąż się stawia.
A w przyszłym tygodniu już torbę do szpitala będę pakować.
Byliśmy w zeszłą sobotę na Zawierzeniu w Częstochowie, zawierzyć poród. Po uroczystościach udało mi się nawet dostać blisko, by móc zobaczyć obraz. Na początku się bałam, ze względu na brzuszek, bardzo łatwo, by ktoś mnie w tłumie z łokcia zdzielił, ale udało się. Są jeszcze życzliwi ludzie, którzy widząc ciążowy brzuszek ustępują miejsca.Izi, Kasiastaraczka, hannah_92 lubią tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Kasiu gratuluję serduszka będzie dobrze, trzymam kciuki. Bardzo dobra decyzja ze zwolnieniem
Przykro mi z powodu brata ciotecznego ;/
Pomodlę się za niego oraz za Twoją koleżankę Izi. Piękne imię wybrała dla swojej córeczki. Sama o takim myślałam, tylko mąż się stawia.
A w przyszłym tygodniu już torbę do szpitala będę pakować.
Byliśmy w zeszłą sobotę na Zawierzeniu w Częstochowie, zawierzyć poród. Po uroczystościach udało mi się nawet dostać blisko, by móc zobaczyć obraz. Na początku się bałam, ze względu na brzuszek, bardzo łatwo, by ktoś mnie w tłumie z łokcia zdzielił, ale udało się. Są jeszcze życzliwi ludzie, którzy widząc ciążowy brzuszek ustępują miejsca.
W niedzielę będzie pogrzeb, jeszcze do mnie to nie dociera...
Właśnie,Ty już na wylocie,zaraz będzie ostatni miesiąc,ale zleciało:)
Wspaniale,że udała się Wasza mała pielgrzymka do Mamy❤️ będę się modlić za Twoje szczęśliwe rozwiązanieŻonkil, Izi lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Byłam dzisiaj na usg i nasze Dzieciątko ma już 7,8 mm i bijące serduszko ❤️
Ogólnie to chodzę i do lekarza, który nas leczył oraz na pakiet do enelmedu.
Nie chwaliłam się, bo widziałam smutna atmosferę na wątku, ale Kasiu... Mam dwie kreski!
Testy robione od wtorku (dwa pierwsze rano i wieczór)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2021, 18:54
Żonkil, Zagadka919, MałaMi*, edka85, Kasiastaraczka, Izi, hannah_92, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość