Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnWer wrote:
Wow,co za wspaniała wiadomość, trzymam za Was mocno kciuki 🙏💙Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
AnnWer wrote:
Mówże nam tam takie rzeczy od razu!
Piękne, gratulacje♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Więc po krotce napiszę też tutaj, bo jestem też na innym wątku.
Jestem w tym cyklu w którym poroniłam. Nie doczekałam następnej miesiączki i oby przez kolejne miesiące jej nie było.
Jeszcze tydzień temu bym się spodziewała, bo miałam jakieś kłucia itd, ale testy białe, więc straciłam jakiekolwiek nadzieję.
Pojechaliśmy na wakacje na których obecnie jesteśmy i w 36 dniu cyklu zrobiłam test, dlatego że sobie tutaj balowalismy i dla bezpieczeństwa, bo tu piwko w browarze miejscowym, tu drineczek wieczorkiem i tak we wtorek zobaczyłam dwie kreski.
Później koleżanka mnie zestresowała, że powinnam poczekac cykl do miesiączki, ale ja kojarzę że mój gin mówił od początku że te krwawienie traktować jako pierwszy dzień cyklu i sobie odliczyć 14 na owulację (ale była później), więc chyba dobrze go zrozumiałam i mam nadzieję że będzie okej.
Jak wrócę to polecę w środę na betęKasiastaraczka, MałaMi* lubią tę wiadomość
-
AnnWer - zdawaj nam relację, mamy nadzieję, że wszystko będzie teraz dobrze u Ciebie i będziesz miała spokojną i nudną ciążę
AnnWer lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:AnnWer - zdawaj nam relację, mamy nadzieję, że wszystko będzie teraz dobrze u Ciebie i będziesz miała spokojną i nudną ciążę
Izi lubi tę wiadomość
-
haha
bardzo mocno wierzę, że będzie dobrze, musi być, staraj się niepotrzebnie nie nakręcać i nie stresować
♥ starania od 2021
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
AnnWer będziemy czekały na wieści:* będzie dobrze♥
Jeśli Izi tak dobrze wróżysz, to mi tez mów że będzie dobrze:D
Ja od paru dni czuję się fatalnie, dziś w nocy obudził mnie ból jajnika (chyba, bo mogły to też byc jelita!) i nie mogłam zasnąć, po jakimś czasie ból na szczęście ustąpił. Mam w tym cyklu takie zawirowania, że nawet nie wiem kiedy była dokładnie owulacja i ile jestem dpo. Czuję mega napięcie na całym ciele, jestem obolała, całe podbrzusze mnie boli, ogromnie wzdęty brzuch mam (typowy objawy poowulacyjny u mnie). O dziwo piersi mnie nie bolą, są takie flaki dosłownie. PMS mam tak silny, że siedzę i płakać mi sie chce zupełnie bez powodu. Ostatnio tez trochę źle spałam, codzienna praca przy komputerze, siedzący tryb życia i boli mnie kark, sądzę, że od tego karku mam bóle też w potylicy, taki guzek tam mam jakby jak przy uderzeniu i jak nacisnę to boli. A na 100% nigdzie się nie uderzyłam. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Do tego lekkie zawroty głowy, ogromna senność i zmęczenie. Niech się ten cykl już skończy, bo czuję okropnie:(( To był pierwszy cykl z niepokalankiem, może mi tez coś namieszał w hormonach, że tak fatalnie się czuję. Przyjdzie okres, to zrobię sobie badanie LH,FSH,estradiolu i prolaktyny. Proszę Was gorąco o modlitwę za moje zdrowie i dobre samopoczucie. Odwdzięczę się tym samym❤️Kasiastaraczka, Pia88 lubią tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
hannah_92 wrote:AnnWer będziemy czekały na wieści:* będzie dobrze♥
Jeśli Izi tak dobrze wróżysz, to mi tez mów że będzie dobrze:D
Ja od paru dni czuję się fatalnie, dziś w nocy obudził mnie ból jajnika (chyba, bo mogły to też byc jelita!) i nie mogłam zasnąć, po jakimś czasie ból na szczęście ustąpił. Mam w tym cyklu takie zawirowania, że nawet nie wiem kiedy była dokładnie owulacja i ile jestem dpo. Czuję mega napięcie na całym ciele, jestem obolała, całe podbrzusze mnie boli, ogromnie wzdęty brzuch mam (typowy objawy poowulacyjny u mnie). O dziwo piersi mnie nie bolą, są takie flaki dosłownie. PMS mam tak silny, że siedzę i płakać mi sie chce zupełnie bez powodu. Ostatnio tez trochę źle spałam, codzienna praca przy komputerze, siedzący tryb życia i boli mnie kark, sądzę, że od tego karku mam bóle też w potylicy, taki guzek tam mam jakby jak przy uderzeniu i jak nacisnę to boli. A na 100% nigdzie się nie uderzyłam. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Do tego lekkie zawroty głowy, ogromna senność i zmęczenie. Niech się ten cykl już skończy, bo czuję okropnie:(( To był pierwszy cykl z niepokalankiem, może mi tez coś namieszał w hormonach, że tak fatalnie się czuję. Przyjdzie okres, to zrobię sobie badanie LH,FSH,estradiolu i prolaktyny. Proszę Was gorąco o modlitwę za moje zdrowie i dobre samopoczucie. Odwdzięczę się tym samym❤️hannah_92 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
AnnWer wrote:Więc po krotce napiszę też tutaj, bo jestem też na innym wątku.
Jestem w tym cyklu w którym poroniłam. Nie doczekałam następnej miesiączki i oby przez kolejne miesiące jej nie było.
Jeszcze tydzień temu bym się spodziewała, bo miałam jakieś kłucia itd, ale testy białe, więc straciłam jakiekolwiek nadzieję.
Pojechaliśmy na wakacje na których obecnie jesteśmy i w 36 dniu cyklu zrobiłam test, dlatego że sobie tutaj balowalismy i dla bezpieczeństwa, bo tu piwko w browarze miejscowym, tu drineczek wieczorkiem i tak we wtorek zobaczyłam dwie kreski.
Później koleżanka mnie zestresowała, że powinnam poczekac cykl do miesiączki, ale ja kojarzę że mój gin mówił od początku że te krwawienie traktować jako pierwszy dzień cyklu i sobie odliczyć 14 na owulację (ale była później), więc chyba dobrze go zrozumiałam i mam nadzieję że będzie okej.
Jak wrócę to polecę w środę na betę
Teraz jeszcze odpoczywajcie,a jak wrócisz to zrobisz betę
Gdzie jesteście na wakacjach?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Wszystko będzie dobrze 🙂
Teraz jeszcze odpoczywajcie,a jak wrócisz to zrobisz betę
Gdzie jesteście na wakacjach?Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Hannah te dobre cykle są zwariowane więc jak najwięcej takich 😃 ja ciągle czekałam na miesiączkę bo przed poronieniem miałam cykle 28dniowe a to było już 36 🤷 no ale poronienie to też samo z siebie wiele zmienia. Pomodlę się żeby okres nie przyszedł tylko test objawił dwie kreski 😋
hannah_92 lubi tę wiadomość
-
AnnWer kochana, dziękuję❤️❤️ My jedziemy w Bieszczady w sierpniu i już tak wyczekuję tego wyjazdu, będziemy tam świętować naszą 5 rocznicę ślubu! Będzie duuuuuuużo chodzenia i będzie intensywnie, ale tak lubimy. Śpimy w agroturystyce, gdzie wokół niczego nie ma, tylko pola i lasy, jest tam przepięknie! Miłego wyjazdu!:*
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
AnnWer, dobrze że w tych Bieszczadach jesteś teraz a nie w późniejszych tygodniach ciąży ja początek ciąży miałam świetny, nawet wybierałam się na pielgrzymke o czy tu pisałam ale musiałam zrezygnować mąż pójdzie sam i zaniesie do Mamy też moje intencje ale muszę powiedzieć że mimo braku dodatkowych kilogramów jest mi ciężko i łatwo łapie zadyszkę
Hannah obejmuje modlitwą 🙏
Izi, Ty i sobie ładnie wróżysz i wierzę że to się spełni ❤️hannah_92 lubi tę wiadomość
-
AnnWer wrote:Kasiu jesteśmy w Bieszczadach, więc nie jest to taki leniwy odpoczynek 😃 właśnie jak się dowiedziałam to dzień wcześniej mega się skatowalismy, a dzień po tez poszliśmy na 16km marszowania po połoninie więc skoro jest okej po takich wyczynach to mam nadzieję że już będzie 😃
Ha ha spoko,ja przed testowaniem w niedzielę 2 dni z rzędu grillowalam, z whisky z coląhannah_92 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Jest super, można powędrować ale ta pogoda teraz jest strasznie ciężka do wędrówek.. jest po 30 stopni, nie ma gdzie złapać oddechu. Przejdziemy się przez tamę i już po plecach leci. Ale przeszliśmy na szczęście tyle że będzie co opowiadać, zapoznaliśmy się na tyle ile daliśmy radę z Bieszczadami.
Dziś byliśmy na cudownym źródełku w Zwierzyńcu
Tam z tyłu jest ołtarz a jeszcze wyżej krzyż. Popatrzcie sobie może na necie bo te nasze zdjęcia to już pod wieczór to słabo widaćKasiastaraczka, Izi lubią tę wiadomość
-
Hej.
Gratuluję kolejnych ciąż 😍❤️ Miło się czyta o kolejnych kreskach ❤️💪
My w środę wyjeżdżamy w bieszczady do Myczkowce. To źródełko w Zwierzyńcu jest mi znane już i tam teraz też chcę pójść.
U nas wyniki męża się poprawiły ale niestety ginekolog od nie płodności stwierdził, że już szkoda czasu i zostaje in vitro. Odpuściliśmy.
Pozdrawiam Was serdecznie.Izi, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Aniu nocujemy w hotelu solina, zaraz przy tej tamie. Schowaj, będę szukać 😎😉❤️04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.