X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaka nowennę odmawiałas?

relgh371eque54k9.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:
    Haha a z tym chodzeniem do czyjegos pokoju to żartowałam 😂 też bym się nie odważyła 😃
    Idźcie za zapora tam schodami w górę, bo google prowadzi tam za kościół, za sklep, a tam nie zawsze jest przejście, bo zależy od wody, a za zapora musicie iść tak, jak prowadzi droga i będą schodki do góry lasem
    Tak my już tak szlismy parę lat temu. Bo tu już byliśmy kiedyś 😉
    Uff z tym testem 😂 wystarczy dobra myśl. 😘

A nowennę Stanisława Papczyńskiego teraz mówiłam. Z racji, że mój gin już rozłożył ręce i wysyła nas na in vitro. Chcę zacząć na nowo nowennę Pompejanka. Nie wzięłam tylko różańca. Mam różaniec św. Rity ale on ma po 3 koraliki. Może dziś uda mi się gdzieś zakupić. Albo już poczekam do powrotu. Bo my motorem jesteśmy i w drodze będzie ciężko odmawiać 🙈

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Kasia ?

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

relgh371eque54k9.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:
    Jak tam Kasia ?
    Dziękuję 😚 wszystko w porządku
    Dzieciaczek ma 1,4 cm i serduszko bije 170/minutę :)
    Kolejna wizyta za miesiąc

Pszczolka36l, AnnWer, hannah_92, dorkaa, Pia88, AgataM lubią tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee jak za miesiąc to wszystko okej, mi wtedy kazał przyjść szybciej no i już nie doczekałam więc widział że nie jest ok :) to super dzieciaczek już 😃 a mnie dziś tak ręka bolała, nie wiem czy klima czy co ze zmuszona byłam wziąć paracetamol. Na prawdę stronie od leków ale już nie dawałam rady i jest lepiej ale nie przeszlo do końca. Tak mnie w ramieniu kręci 😬

relgh371eque54k9.png

Wysłany: 16 lipca 2021, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:
    Ee jak za miesiąc to wszystko okej, mi wtedy kazał przyjść szybciej no i już nie doczekałam więc widział że nie jest ok :) to super dzieciaczek już 😃 a mnie dziś tak ręka bolała, nie wiem czy klima czy co ze zmuszona byłam wziąć paracetamol. Na prawdę stronie od leków ale już nie dawałam rady i jest lepiej ale nie przeszlo do końca. Tak mnie w ramieniu kręci 😬
    Ojej ciekawe co z tą ręką się stało...oby już było lepiej :)

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta z 1135 po dwóch dniach 3145 przyrost 177% ❤️

hannah_92, Pszczolka36l, Kasiastaraczka, dorkaa, Zagadka919, Pia88 lubią tę wiadomość

relgh371eque54k9.png
  • hannah_92 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:

Pięknie, gratulacje!❤️❤️❤️❤️

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Wer pięknie 😍❤️

Kasiastaraczka super, że wszystko dobrze.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.

Wysłany: 16 lipca 2021, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnWer wrote:
    Super przyrost :)
    Kiedy wizyta?

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Misiaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jesli mozecie bardzo Was prosze o modlitwe za mnie bo zwatpilam.. nie mam juz sily na to wszystko co mnie spotyka.. a wierze ze jak ktos sie za kogos modli to modlitwa ma wieksza moc.. :)
    Pozdrawiam Was wszystkieA

Kasiastaraczka, dorkaa, Pia88, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość

24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔
    05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤

"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda..."
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2021, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa, oczywiście masz moją modlitwę ❤️🙏

Wysłany: 16 lipca 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa wrote:
    Dziewczyny, jesli mozecie bardzo Was prosze o modlitwe za mnie bo zwatpilam.. nie mam juz sily na to wszystko co mnie spotyka.. a wierze ze jak ktos sie za kogos modli to modlitwa ma wieksza moc.. :)
    Pozdrawiam Was wszystkieA
    Pomodlę się za Ciebie 🙏💙

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • dorkaa Przyjaciółka

Wysłany: 16 lipca 2021, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam o waszych wynikach bety i wizytach u lekarzy i trochę mi smutno, bo u mnie tyle lat starań i jakoś nie zapowiada się szczęśliwe rozwiązanie :(
    Zaczęłam na początku lipca kolejną nowennę pompejańską, ale przerwałam, bo zostawiałam modlitwę na koniec dnia i zasypiałam przed końcem. Widzę, że są dni, kiedy pamiętam w ciągu dnia o różańcu i po trochę odmawiam i jakoś zleci, a czasem przypominam sobie późnym wieczorem i wtedy ciężko odmówi cały różaniec. Chyba lepiej jak będę ustawiać przypomnienie. Tylko modlitwa mi została w naszych staraniach... Wszystko w rękach Pana Boga :)

Pia88 lubi tę wiadomość

Ja: 38l
    Mąż: 39l
    Starania 11 lat

Endometrioza, nietolerancje pokarmowe, mutacja MTHFR, niedowaga, objaw Raynauda, PPJ ANA, hiperprolaktynemia czynnościowa, przewlekły stan zapalny endometrium

Leczenie: naprotechnologia

02/05/2024 [*] Aniołek 8tc 💔

Wysłany: 17 lipca 2021, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorkaa wrote:
    Tak czytam o waszych wynikach bety i wizytach u lekarzy i trochę mi smutno, bo u mnie tyle lat starań i jakoś nie zapowiada się szczęśliwe rozwiązanie :(
    Zaczęłam na początku lipca kolejną nowennę pompejańską, ale przerwałam, bo zostawiałam modlitwę na koniec dnia i zasypiałam przed końcem. Widzę, że są dni, kiedy pamiętam w ciągu dnia o różańcu i po trochę odmawiam i jakoś zleci, a czasem przypominam sobie późnym wieczorem i wtedy ciężko odmówi cały różaniec. Chyba lepiej jak będę ustawiać przypomnienie. Tylko modlitwa mi została w naszych staraniach... Wszystko w rękach Pana Boga :)
    Dorkaa przytulam mocno i wierzę, że i Wy doczekacie się upragnionego potomstwa 🙂
    Co do nowenny to rzeczywiście może warto ustawić przypomnienie

dorkaa lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • hannah_92 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorkaa wrote:

Mam w sobie identyczne uczucia i emocje. U mnie też tylko modlitwa została! Jeszcze wczoraj odebrałam wyników hormonów i to mnie dobiło kompletnie:( trzymaj się mocno kochana!:* ciężko w tym wszystkim trwać.

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • dorkaa Przyjaciółka

Wysłany: 17 lipca 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka, dziękuję Kochana :* Jesteś dla mnie kolejnym przykładem, że mimo problemów w końcu się udało i dzięki temu jest we mnie trochę nadziei :) Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa ❤️

hannah_92, bałagan z hormonami jest spowodowany wieloma czynnikami. Najlepiej byłoby zredukować stres do minimum, spać 8godz, jeść odpowiednio i się nawadniać oraz codziennie się ruszać, min. 10 000 kroków. U mnie w praktyce połowa z tego nie wychodzi :/ Wiem, że wiele par w ogóle nie dba o zdrowie i ma dzieci bez problemu, ale to jest dla mnie wielką zagadką... Trzymaj się ciepło! 🤗

Kasiastaraczka, hannah_92 lubią tę wiadomość

Ja: 38l
    Mąż: 39l
    Starania 11 lat

Endometrioza, nietolerancje pokarmowe, mutacja MTHFR, niedowaga, objaw Raynauda, PPJ ANA, hiperprolaktynemia czynnościowa, przewlekły stan zapalny endometrium

Leczenie: naprotechnologia

02/05/2024 [*] Aniołek 8tc 💔
  • AnnWer Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorkaa wrote:
    Zrozumiały jest smutek, nawet jak chcesz się cieszyć. U mnie jeszcze było tak, że siostra zaszła w ciążę jak my się staraliśmy, pozniej nam nie wychodziło, a ona miała badania prenatalne, później poronilam, a ona pierwsze ruchy dziecka. Mówiła że nie będzie mi pisać, bo może mi przykro, a co miałam powiedzieć..chciałam żeby mi pisała, a przykro mi i tak było. Nadal jej ciutke zazdroszczę, bo czy to wiadomo jak to będzie, a ona w październiku rodzi.
    Mi nawet było przykro jak oglądałam, że ktoś w ciążę w serialu zaszedł

relgh371eque54k9.png

Wysłany: 17 lipca 2021, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hannah_92 wrote:
    Mam w sobie identyczne uczucia i emocje. U mnie też tylko modlitwa została! Jeszcze wczoraj odebrałam wyników hormonów i to mnie dobiło kompletnie:( trzymaj się mocno kochana!:* ciężko w tym wszystkim trwać.
    Haniu przytulam mocno :* aż tak źle jest? Idziesz do lekarza?

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png

Wysłany: 17 lipca 2021, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorkaa wrote:
    Kasiastaraczka, dziękuję Kochana :* Jesteś dla mnie kolejnym przykładem, że mimo problemów w końcu się udało i dzięki temu jest we mnie trochę nadziei :) Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa ❤️

hannah_92, bałagan z hormonami jest spowodowany wieloma czynnikami. Najlepiej byłoby zredukować stres do minimum, spać 8godz, jeść odpowiednio i się nawadniać oraz codziennie się ruszać, min. 10 000 kroków. U mnie w praktyce połowa z tego nie wychodzi :/ Wiem, że wiele par w ogóle nie dba o zdrowie i ma dzieci bez problemu, ale to jest dla mnie wielką zagadką... Trzymaj się ciepło! 🤗
    Dziękuję Kochana 😚
    Ja też już traciłam nadzieję,a jednak...

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ