Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnWer wrote:Haha a z tym chodzeniem do czyjegos pokoju to żartowałam 😂 też bym się nie odważyła 😃
Idźcie za zapora tam schodami w górę, bo google prowadzi tam za kościół, za sklep, a tam nie zawsze jest przejście, bo zależy od wody, a za zapora musicie iść tak, jak prowadzi droga i będą schodki do góry lasem
Uff z tym testem 😂 wystarczy dobra myśl. 😘
A nowennę Stanisława Papczyńskiego teraz mówiłam. Z racji, że mój gin już rozłożył ręce i wysyła nas na in vitro. Chcę zacząć na nowo nowennę Pompejanka. Nie wzięłam tylko różańca. Mam różaniec św. Rity ale on ma po 3 koraliki. Może dziś uda mi się gdzieś zakupić. Albo już poczekam do powrotu. Bo my motorem jesteśmy i w drodze będzie ciężko odmawiać 🙈04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
AnnWer wrote:Jak tam Kasia ?
Dzieciaczek ma 1,4 cm i serduszko bije 170/minutę
Kolejna wizyta za miesiącPszczolka36l, AnnWer, hannah_92, dorkaa, Pia88, AgataM lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ee jak za miesiąc to wszystko okej, mi wtedy kazał przyjść szybciej no i już nie doczekałam więc widział że nie jest ok to super dzieciaczek już 😃 a mnie dziś tak ręka bolała, nie wiem czy klima czy co ze zmuszona byłam wziąć paracetamol. Na prawdę stronie od leków ale już nie dawałam rady i jest lepiej ale nie przeszlo do końca. Tak mnie w ramieniu kręci 😬
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
AnnWer wrote:Ee jak za miesiąc to wszystko okej, mi wtedy kazał przyjść szybciej no i już nie doczekałam więc widział że nie jest ok to super dzieciaczek już 😃 a mnie dziś tak ręka bolała, nie wiem czy klima czy co ze zmuszona byłam wziąć paracetamol. Na prawdę stronie od leków ale już nie dawałam rady i jest lepiej ale nie przeszlo do końca. Tak mnie w ramieniu kręci 😬Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Anna Wer pięknie 😍❤️
Kasiastaraczka super, że wszystko dobrze.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Dziewczyny, jesli mozecie bardzo Was prosze o modlitwe za mnie bo zwatpilam.. nie mam juz sily na to wszystko co mnie spotyka.. a wierze ze jak ktos sie za kogos modli to modlitwa ma wieksza moc..
Pozdrawiam Was wszystkieAKasiastaraczka, dorkaa, Pia88, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Dziewczyny, jesli mozecie bardzo Was prosze o modlitwe za mnie bo zwatpilam.. nie mam juz sily na to wszystko co mnie spotyka.. a wierze ze jak ktos sie za kogos modli to modlitwa ma wieksza moc..
Pozdrawiam Was wszystkieASynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Tak czytam o waszych wynikach bety i wizytach u lekarzy i trochę mi smutno, bo u mnie tyle lat starań i jakoś nie zapowiada się szczęśliwe rozwiązanie
Zaczęłam na początku lipca kolejną nowennę pompejańską, ale przerwałam, bo zostawiałam modlitwę na koniec dnia i zasypiałam przed końcem. Widzę, że są dni, kiedy pamiętam w ciągu dnia o różańcu i po trochę odmawiam i jakoś zleci, a czasem przypominam sobie późnym wieczorem i wtedy ciężko odmówi cały różaniec. Chyba lepiej jak będę ustawiać przypomnienie. Tylko modlitwa mi została w naszych staraniach... Wszystko w rękach Pana BogaPia88 lubi tę wiadomość
Ja: 38l
Mąż: 39l
Starania 11 lat
Endometrioza, nietolerancje pokarmowe, mutacja MTHFR, niedowaga, objaw Raynauda, PPJ ANA, hiperprolaktynemia czynnościowa, przewlekły stan zapalny endometrium
Leczenie: naprotechnologia
02/05/2024 [*] Aniołek 8tc 💔 -
dorkaa wrote:Tak czytam o waszych wynikach bety i wizytach u lekarzy i trochę mi smutno, bo u mnie tyle lat starań i jakoś nie zapowiada się szczęśliwe rozwiązanie
Zaczęłam na początku lipca kolejną nowennę pompejańską, ale przerwałam, bo zostawiałam modlitwę na koniec dnia i zasypiałam przed końcem. Widzę, że są dni, kiedy pamiętam w ciągu dnia o różańcu i po trochę odmawiam i jakoś zleci, a czasem przypominam sobie późnym wieczorem i wtedy ciężko odmówi cały różaniec. Chyba lepiej jak będę ustawiać przypomnienie. Tylko modlitwa mi została w naszych staraniach... Wszystko w rękach Pana Boga
Co do nowenny to rzeczywiście może warto ustawić przypomnieniedorkaa lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
dorkaa wrote:Tak czytam o waszych wynikach bety i wizytach u lekarzy i trochę mi smutno, bo u mnie tyle lat starań i jakoś nie zapowiada się szczęśliwe rozwiązanie
Zaczęłam na początku lipca kolejną nowennę pompejańską, ale przerwałam, bo zostawiałam modlitwę na koniec dnia i zasypiałam przed końcem. Widzę, że są dni, kiedy pamiętam w ciągu dnia o różańcu i po trochę odmawiam i jakoś zleci, a czasem przypominam sobie późnym wieczorem i wtedy ciężko odmówi cały różaniec. Chyba lepiej jak będę ustawiać przypomnienie. Tylko modlitwa mi została w naszych staraniach... Wszystko w rękach Pana Boga
Mam w sobie identyczne uczucia i emocje. U mnie też tylko modlitwa została! Jeszcze wczoraj odebrałam wyników hormonów i to mnie dobiło kompletnie:( trzymaj się mocno kochana!:* ciężko w tym wszystkim trwać."Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Kasiastaraczka, dziękuję Kochana :* Jesteś dla mnie kolejnym przykładem, że mimo problemów w końcu się udało i dzięki temu jest we mnie trochę nadziei Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa ❤️
hannah_92, bałagan z hormonami jest spowodowany wieloma czynnikami. Najlepiej byłoby zredukować stres do minimum, spać 8godz, jeść odpowiednio i się nawadniać oraz codziennie się ruszać, min. 10 000 kroków. U mnie w praktyce połowa z tego nie wychodzi Wiem, że wiele par w ogóle nie dba o zdrowie i ma dzieci bez problemu, ale to jest dla mnie wielką zagadką... Trzymaj się ciepło! 🤗Kasiastaraczka, hannah_92 lubią tę wiadomość
Ja: 38l
Mąż: 39l
Starania 11 lat
Endometrioza, nietolerancje pokarmowe, mutacja MTHFR, niedowaga, objaw Raynauda, PPJ ANA, hiperprolaktynemia czynnościowa, przewlekły stan zapalny endometrium
Leczenie: naprotechnologia
02/05/2024 [*] Aniołek 8tc 💔 -
Mi nawet było przykro jak oglądałam, że ktoś w ciążę w serialu zaszedł -
hannah_92 wrote:Mam w sobie identyczne uczucia i emocje. U mnie też tylko modlitwa została! Jeszcze wczoraj odebrałam wyników hormonów i to mnie dobiło kompletnie:( trzymaj się mocno kochana!:* ciężko w tym wszystkim trwać.Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
dorkaa wrote:Kasiastaraczka, dziękuję Kochana :* Jesteś dla mnie kolejnym przykładem, że mimo problemów w końcu się udało i dzięki temu jest we mnie trochę nadziei Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa ❤️
hannah_92, bałagan z hormonami jest spowodowany wieloma czynnikami. Najlepiej byłoby zredukować stres do minimum, spać 8godz, jeść odpowiednio i się nawadniać oraz codziennie się ruszać, min. 10 000 kroków. U mnie w praktyce połowa z tego nie wychodzi Wiem, że wiele par w ogóle nie dba o zdrowie i ma dzieci bez problemu, ale to jest dla mnie wielką zagadką... Trzymaj się ciepło! 🤗
Ja też już traciłam nadzieję,a jednak...Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87