Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj tez bede ogladała transmisję, daje mi ta msza dużo wewnętrznego spokoju i ogólnego wyciszenia...jest tak pięknie prowadzona..
Ja pasek św. Dominika też mam, nosiłam pewnien czas, a teraz leży w szafce.. czasami odmówię modlitwę, ale już nie tak często jak kiedyś, teraz skupiam się bardziej na rozmowie z Bogiem i Mateńką swoimi słowami..Kasiastaraczka, Lili❤️ lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Larita. Ja do poniedziałku mam nowennę a dziś już mam okres. Choć ja się tego spodziewałam.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Kasiastaraczka wrote:Larita wybieracie się na te rekolekcje podlinkowane?
Izi ja w środę mam połówkowe,kiedy to zleciało?!?
Czekam na wieści środowe w takim razie 😚
Nulka a Ty jak się czujesz?
Ja podczas starań też w kilku cyklach nosiłam pasek sw. Dominika. Teraz go nie noszę,bo czuję,że za dużo tych modlitw i chcę się skupić na nowennie. Czasami też odmawiam modlitwę matki w oczekiwaniu na dziecko
Miłego weekendu dla wszystkich 😚
Kasiastarczaka, ze mną ciąża obchodzi się bardzo łagodnie! Mały już kopie i uwielbiam to uczucie śmieje się że najaktywniejszy jest w czasie Mszy 😂Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Kasiastarczaka, ze mną ciąża obchodzi się bardzo łagodnie! Mały już kopie i uwielbiam to uczucie śmieje się że najaktywniejszy jest w czasie Mszy 😂
Mnie boli trochę pośladek,ale chodzę do fizjoterapeutki urogin. i ćwiczę, ostatnio dostałam też ćwiczenia na mięśnie dna miednicySynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ja się zastanawiałam nad wybraniem do fizjo ale jakoś mnie to stresuje. Ogólnie jestem na etapie że w ciąży mi dobrze i wole nie myśleć o porodzie 🙈 wiem że powinnam już zacząć fizyczne przygotowania do niego ale zaraz sobie myślę że tyle lat kobiety rodziły bez tego i jakoś się wycofuje... Zaczęłam za to więcej spacerować póki jest jeszcze pogoda
-
Larita wrote:Podsyłam link do warsztatów, może któraś z Was chciałaby skorzystać
https://jednymsercem.pl/malzenstwa/
Przy okazji mam pytanie do Was dziewczyny, u kilku z Was widziałam w stopce, że macie w za sobą inseminację, a dużo czytałam że absolutnie Kościół jest temu przeciwny 😭 Jakie macie doświadczenia z tym związane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 13:00
-
To ja się wypowiem. Tonący brzytwy się chwyta. Mimo obaw i swoich przekonań chciałam spróbować. Żadna się nie udała. Na in vitro się nie decydujemy. Na kolejne iui też już nie.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:To ja się wypowiem. Tonący brzytwy się chwyta. Mimo obaw i swoich przekonań chciałam spróbować. Żadna się nie udała. Na in vitro się nie decydujemy. Na kolejne iui też już nie.
My już podjęliśmy decyzję, a nie doszła do skutku z uwagi na za słabe parametry u męża i oczywiscie zaczęłam się zastanawiać czy to nie znak 😰Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2021, 13:01
-
Nie wiem czy jestem taka dzielna 😉04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nulka_23 wrote:Ja się zastanawiałam nad wybraniem do fizjo ale jakoś mnie to stresuje. Ogólnie jestem na etapie że w ciąży mi dobrze i wole nie myśleć o porodzie 🙈 wiem że powinnam już zacząć fizyczne przygotowania do niego ale zaraz sobie myślę że tyle lat kobiety rodziły bez tego i jakoś się wycofuje... Zaczęłam za to więcej spacerować póki jest jeszcze pogoda
Jasne, kiedyś i bez tego kobiety rodziły,ale kiedyś też kobiety rodziły tylko na leżąco
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Hej dziewczyny,
Ja już po połowkowych
Będziemy mieć synka, wszystko dobrze, prawie 400 g miłości 🥰
A to nasz Tadzio 💙
https://zapodaj.net/7b9ad58905640.jpg.htmlLili❤️, Pszczolka36l, nulka_23, Maciejka🌸, edka85, AnnWer, Zagadka919 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Hej dziewczyny,
Ja już po połowkowych
Będziemy mieć synka, wszystko dobrze, prawie 400 g miłości 🥰
A to nasz Tadzio 💙
https://zapodaj.net/7b9ad58905640.jpg.htmlKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pasek św. Dominika nosicie cały dzień i noc? Jak to u was wygląda? 🤔Pytam bo ja zakładam tylko na noc. Nie noszę w dzień bo widać go przez bluzkę..
Jakie polecacie testy owulacyjne? 😊
Jestem przed @ powinna być na dniach i mierze pierwszy cykl temperaturę, a ta zamiast malec to wzrosła 🤔 czy tak powinno być? Ciąża wykluczona
-
Kasiastaraczka Gratuluję chłopczyka 😍❤️🎉
Lili ja nie noszę cały czas paska. Ale też nie jestem znawczynia 😉
Temperatura w 2 fazie cyklu zawsze jest wyżej. U mnie kiedyś jak mierzyłam spadała dopiero w dniu @. Testy owulacyjne obecnie mam w koszyku domowego laboratorium. Ale jak to ja, nie mogę się zdecydować żeby kupić. U mnie działa to tak, że jak widzę pik na teście bardzo się nakręcam. I Wpadam we frustrację kiedy moj nie ma ochoty.I odkąd nie robię jestem spokojniejsza pod tym względem.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczółka ja myślałam ze po owulacji temperatura tylko maleje🙈 pozostaje mi czekać na @.dzis 33 dc i mam nadzieję, że jutro dostane. Ah jak nigdy czekam na @bo od następnego cyklu starania 😊
Dziś właśnie wpadłam na pomysł z testami.. Ale chociaż może ich lepiej nie kupować biorąc przykład z ciebie. Ja też szybko się denerwuje i nakręcam 🙄
-
Kasiastaraczka wrote:Lili ja nosiłam cały czas, ścigałam do mycia się
Dziękuję dziewczyny 😚
Izi a jak u Ciebie dziś?
Ja tak modlę się i mam nadzieje, ze to że noszę na noc to też modlitwa będzie wysłuchana. 🙏Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Kasia, ja od początku czułam, że będzie u ciebie chłopak Sama nie wiem dlaczego
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lili❤️ wrote:Pszczółka ja myślałam ze po owulacji temperatura tylko maleje🙈 pozostaje mi czekać na @.dzis 33 dc i mam nadzieję, że jutro dostane. Ah jak nigdy czekam na @bo od następnego cyklu starania 😊
Dziś właśnie wpadłam na pomysł z testami.. Ale chociaż może ich lepiej nie kupować biorąc przykład z ciebie. Ja też szybko się denerwuje i nakręcam 🙄Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.