Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Pszczolka36l wrote:Czy masz może link do tej Mszy? Kiedyś szukałam i nie znalazlam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2021, 14:02
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Wpisz na fb modlitwa o potomstwo tam jest transmitowana na zywo msza
Misiaa lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Lili❤️ wrote:Misia czyli coś w tym musi być skoro przy nowennie takie nie chciane sytuacje się pojawiają..Ja częściej w dodatku Sie denerwuje ii czuje taki niepokój w sobie... wytrwam do końca 17 października koniec nowenny. Jutro jedziemy na msze dla małżeństw starających się o potomstwo doMikorzyna do św. Idziego. A 8 października mamy zamówioną msze w Matemblewie 🙏
Kochana napewno tak się stanie i będziesz tulić w ramionach swoje ukochane maleństwo 🙏 ❤️ ściskam cie mocno 🤗Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Zagadka, przepraszam że tak wpadam na wątek, ale gdzie w Świdnicy jest ta masz? 😊 co prawda mam do Świdnicy kawałek, ale odczuwam potrzebę żeby gdzieś pojechać21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
Asia2309 wrote:Zagadka, przepraszam że tak wpadam na wątek, ale gdzie w Świdnicy jest ta masz? 😊 co prawda mam do Świdnicy kawałek, ale odczuwam potrzebę żeby gdzieś pojechać
-
Ana.Ta wrote:Dziewczynki ja znowóż podczas nowenny czuję się bardzo spokojnie i mam wrażenie, że lepiej dogaduję się z mężem. 🙂
Obecnie mam 15 dzień części błagalnej w intencji zdrowia Mojej małej fasolki. Podejrzewam że kończę 6 tydzień, za tydzień 11go mam pierwsze usg. I gdyby nie modlitwa byłoby mi ciężko 🙏
To Moja pierwsza ciąża, tymbardziej wszystko jest nowe i strasznie boję się o 💛 małego człowieczka.
Ale ufam że będzie dobrze. 🙏
Trzymam kciuki za każdą z Was, za II i za zdrowie fasolek. 💛
Odmawiając nowennę pompejańska mam Właśnie tak jak Ty Ano☺️ jestem dużo bardziej spokojna, czuje w sobie większą moc, wiarę,ale moja koleżanka właśnie ma Jak niektóre z Was,niepokój, kłótnie, złe rzeczy dzieją się wokół niej.
Mój mąż też jest wierzący,ale nie odnawiam z nim nowenny,bo on nie jest tak wytrwały w modlitwie, chociaż do snu razem się modlimy ☺️
Mam nadzieję, że nasze prośby o 👶 zostaną szybko wysłuchane ☺️
A Wam,moje Drogie l,które są już zafasolkowane, że ciąża przebiegnie bezproblemowo🙌☺️
Ana.Ta, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Zagadka919 wrote:Hej, witamy 😊 My mamy do Świdnicy ok 50 km. Niestety chwilowo nie mamy samochodu i zdecydowaliśmy się na wycieczkę pociągiem. I niestety musieliśmy wyjść w połowie Nabożeństwa, żeby zdążyć na ostatni pociąg i już wracamy 😭 nie było to doprecyzowane, jak rozmawialiśmy telefonicznie. Także jeśli będziesz się wybierać to przygotuj się na to, że jest msza o 18:30 i dopiero po niej o 19:30 Nabożeństwo do Świętego Józefa z Modlitwą o Potomstwo. A to ten Kościół: https://swidnica.paulini.pl/liturgia/msze-swiete-i-nabozenstwa/msza-sw-z-modlitwa-o-potomstwo/
Ja mam 65 🙈 za miesiąc na pewno się wybiorę 😊 dziękuję ślicznie 😘21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
Asia2309 wrote:Ja mam 65 🙈 za miesiąc na pewno się wybiorę 😊 dziękuję ślicznie 😘
-
Zagadka919 wrote:Lili jak odmawiałam z mężem nowennę pompejańska to potrafiliśmy się przed samą modlitwa kłócić tak, że aż nie wierzyłam że to są moje słowa 😭 i różaniec z każdym dniem tracił koraliki, wytrwaliśmy mimo tych przeciwności, mąż robił supełki, finalnie została nam jedna 10, już bez krzyżyka bo pękł na pół 🤦🤦Pszczolka36l wrote:Dziś słyszałam świetne słowa. To było do pierwszego czytania o stworzeniu kobiety. Nie przytoczę konkretnie słów a kontekst. Że kiedy prosimy Boga o coś i czujemy, że dalej mamy tą potrzebę, tego pragniemy a jeszcze się nie wykonało. Żebyśmy byli cierpliwi bo się wykona. I wtedy to dzieło będzie doskonałe.Tylko pokorą i cierpliwość jest potrzebna.
Pszczolka36l, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Pszczolka36l wrote:Leczę leczę. Generalnie już ok tylko dalej mam męczący kaszel 🤷♀️
Dobrze, że masz plan działania.Wiem,ze Bóg potrafi zaskakiwać w najmniej spodziewanym momencie. 😎
Dziś słyszałam świetne słowa. To było do pierwszego czytania o stworzeniu kobiety. Nie przytoczę konkretnie słów a kontekst. Że kiedy prosimy Boga o coś i czujemy, że dalej mamy tą potrzebę, tego pragniemy a jeszcze się nie wykonało. Żebyśmy byli cierpliwi bo się wykona. I wtedy to dzieło będzie doskonałe.Tylko pokorą i cierpliwość jest potrzebna.
Cieszę się, że lepiej się czujesz 😊
Teraz nadchodzą po pół rocznej przerwie starania! Tak się doczekać nie mogę, aż się boję.. Ale co będzie to będzie Bóg ma dla nas wszystkich plan 🙏" Powiedział Proście, a będzie wam dane" -
Misiaa wrote:Lili ja co miesiąc oglądam transmisję mszy z Matemblewa i co miesiąć łzy mi lecą tak pięknie jest ta msza prowadzona!
Piękne są wystawiane świadectwa to tak pomaga.
Odmawiamy z mężem róże różańcową od lutego tego roku w intencji poczęcia dziecka i małżeństw starających się o potomstwo 😊🙏
Izi, MałaMi*, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Czytam same piękne rzeczy o Nowennie Pompejańskiej. 🥰 Mi pierwsza nowenna przyniosła dużo spokoju w sercu i głowie, i wiele wylanych łez. Bardzo często się wzruszam na różańcu i łzy mi płyną, nie wiem dlaczego. W trakcie części błagalnej działy się dziwne rzeczy, nie tylko ze mną. Moja koleżanka mówiła do mnie wtedy: nie bój się, nie przerywaj, to znaczy, że działa. Podczas części dziękczynnej wydarzyło się wiele dobrego a po jej zakończeniu stałam się innym człowiekiem. ☺
Swoją nowennę zacznę w listopadzie lub w grudniu. Mam teraz trochę rzeczy na głowie i nie chcę odmawiać po macoszemu. 😉 Muszę jeszcze przemyśleć intencje, tzn. mam już kilka, tylko nie potrafię wybrać. 😅
No a z mężem codziennie się razem modlimy do obrazu Świętej Rodziny. Dziewczyny, jaki on jest piękny (obraz, Mąż w sumie też)! 😍 Czasami tylko boję się wzroku Św. Józefa. 😅 Hahaha, nawet Mąż mówił, że ma "to coś" w spojrzeniu, tylko nie wie co. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2021, 13:07
Izi, Kasiastaraczka, Lili❤️, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ja mam plan jak wyzdrowieję zaciągnąć mojego na mszę do Łagiewnik, mieszkamy kilkanaście minut od sanktuarium, a jeszcze nie byliśmy..
U nas są o 11 msze dla dzieci - kocham je, są takie cudowne, nie dość, że dzieciaki się wypowiadają, to te kazanie są takie mądre w swojej prostocie i czasami oczywistości, tak mocno przypominają jakie są podstawy.Kasiastaraczka, Zagadka919, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Ultra-Dżasta wrote:Cześć dziewczyny!
Czytam same piękne rzeczy o Nowennie Pompejańskiej. 🥰 Mi pierwsza nowenna przyniosła dużo spokoju w sercu i głowie, i wiele wylanych łez. Bardzo często się wzruszam na różańcu i łzy mi płyną, nie wiem dlaczego. W trakcie części błagalnej działy się dziwne rzeczy, nie tylko ze mną. Moja koleżanka mówiła do mnie wtedy: nie bój się, nie przerywaj, to znaczy, że działa. Podczas części dziękczynnej wydarzyło się wiele dobrego a po jej zakończeniu stałam się innym człowiekiem. ☺
Swoją nowennę zacznę w listopadzie lub w grudniu. Mam teraz trochę rzeczy na głowie i nie chcę odmawiać po macoszemu. 😉 Muszę jeszcze przemyśleć intencje, tzn. mam już kilka, tylko nie potrafię wybrać. 😅
No a z mężem codziennie się razem modlimy do obrazu Świętej Rodziny. Dziewczyny, jaki on jest piękny (obraz, Mąż w sumie też)! 😍 Czasami tylko boję się wzroku Św. Józefa. 😅 Hahaha, nawet Mąż mówił, że ma "to coś" w spojrzeniu, tylko nie wie co. 😂Ultra-Dżasta, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
U mnie od poniedziałku pod górkę 🤐
Nie dość, że natury materialnej(padają rzeczy, mnie okradła babka) to jeszcze psychicznej. Dziś kuzynka miała zabieg bo serduszko u maleństwa przestało bić. Mam totalny dołek. Przepraszam za żale ale czuję, że to wszystko mocno mnie przytłoczylo.Zostalo parę dni nowenny dziekczynnej. Dziś jeszcze nie odmówiłam bo latałam i załatwiałam naprawy.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Misiaa wrote:Lili ja co miesiąc oglądam transmisję mszy z Matemblewa i co miesiąć łzy mi lecą tak pięknie jest ta msza prowadzona!
Lili❤️ lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Pszczółka przykro mi z powodu Twojej kuzynki 😔
Nie przepraszaj. My tutaj od tego jesteśmy by wysłuchać i wesprzeć 🤗 zobaczysz, że nie długo będzie lepiej, teraz pora jesienna dodatkowo przytłacza.. Trzymaj się i życzę Ci dużo siły i również twojej kuzynce ✊ -
Dziękuję Wam 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.