Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Żonkil wrote:
Edka w 5 tyg wooow, ekspres. I do tego widzę nadal karmisz. Nawet nie wiedzialam że mozna w ciazy. Jak szybko wrocila Ci plodnosc przy kp?
Ta, nadal kp, ale niedługo będę przymierzać się do odstawienia, bo sutki niemiłosiernie bolą w ciąży.Żonkil lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. 🙂
Bardzo fajnie, że jest na tym forum jest taki wątek. 🙂
Trochę o mnie i mężu:
👩💼26, 👨💼 24, świeżo upieczeni małżonkowie z 4.09.2021 😊 od razu po ślubie rozpoczęliśmy starania o dziecko i zobaczymy, co wyniknie z tych ❤. O ile 🐒 nie przyjdzie szybciej, to test planuję na 6.10., niby mam jakieś objawy ale wiecie jak to z nimi jest... Mam zerowe doświadczenia w temacie starań a tym bardziej ciąży, więc towarzyszy mi ciekawość, niecierpliwość, nadzieja a zarazem obawa.
Czytałam wcześniej, że odmawiacie nowennę pompejańską? Mam już za sobą 3 i zastanawiam się, czy od 1 października nie zacząć kolejnej wspólnie z mężem, właśnie w intencji dziecka. 😊
Pozdrawiam! 🙂Kasiastaraczka, Beth, Maciejka🌸, Lili❤️, Sparky lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Ultra-Dżasta wrote:Cześć dziewczyny. 🙂
Bardzo fajnie, że jest na tym forum jest taki wątek. 🙂
Trochę o mnie i mężu:
👩💼26, 👨💼 24, świeżo upieczeni małżonkowie z 4.09.2021 😊 od razu po ślubie rozpoczęliśmy starania o dziecko i zobaczymy, co wyniknie z tych ❤. O ile 🐒 nie przyjdzie szybciej, to test planuję na 6.10., niby mam jakieś objawy ale wiecie jak to z nimi jest... Mam zerowe doświadczenia w temacie starań a tym bardziej ciąży, więc towarzyszy mi ciekawość, niecierpliwość, nadzieja a zarazem obawa.
Czytałam wcześniej, że odmawiacie nowennę pompejańską? Mam już za sobą 3 i zastanawiam się, czy od 1 października nie zacząć kolejnej wspólnie z mężem, właśnie w intencji dziecka. 😊
Pozdrawiam! 🙂
Gratulacje z okazji ślubu dla Was i trzymam kciuki za wasze starania,aby byly owocne
Tak, dużo dziewczyn tu odmawia nowennę,i inne modlitwy, odwiedzamy też święte miejsca
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Super! Cieszę się mocno, że jest nas trochę. 🥰
Obecnie rzadko spotykam osoby pragnące być bliżej Boga, tym bardziej doceniam fakt, że któraś z Was odważyła się na założenie takiego wątku. 🙂
Z Nowenna Pompejańską mam same dobre wspomnienia, pomimo tego, że intencje zostały wysluchane w połowie. 🙂 A ile łez wylałam w trakcie modlitwy wiem ja sama. Było mi to potrzebne, moja dobra koleżanka mówiła, że to łzy oczyszczenia. 😌 Różaniec daje mi ukojenie i spokój. 🙂
A no i dzięki Nowennie Pompejańskiej mam cudownego męża, choć początki nie były łatwe (ja kościelna a on, cóż). Dziewczyny, uwierzcie, było warto. 😁Kasiastaraczka, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Ultra-Dżasta wrote:Super! Cieszę się mocno, że jest nas trochę. 🥰
Obecnie rzadko spotykam osoby pragnące być bliżej Boga, tym bardziej doceniam fakt, że któraś z Was odważyła się na założenie takiego wątku. 🙂
Z Nowenna Pompejańską mam same dobre wspomnienia, pomimo tego, że intencje zostały wysluchane w połowie. 🙂 A ile łez wylałam w trakcie modlitwy wiem ja sama. Było mi to potrzebne, moja dobra koleżanka mówiła, że to łzy oczyszczenia. 😌 Różaniec daje mi ukojenie i spokój. 🙂
A no i dzięki Nowennie Pompejańskiej mam cudownego męża, choć początki nie były łatwe (ja kościelna a on, cóż). Dziewczyny, uwierzcie, było warto. 😁 -
Witajcie Dziewczyny ❤️
Podczytuje Was od jakiegoś czasu. Małżeństwem z moim A. Jesteśmy od 12.10.2019,a o dzidziusia staramy się od lutego tego roku ( tak jak zakładce)😉 nowennę pompejańska odmawiałam już kilkukrotnie, przeważnie w intencji miałam moich najbliższych i może z przyszedł czas by zacząć odmawiać w swojej intencji,aby udało się zajść w ciążę ☺️👶
Myślę też pojechać na nabożeństwo w świetle miejsce albo na mszę dla par starających się o potomstwo.
Któraś z Was mogłaby polecić szczególne miejsce na Mazowszu?☺️Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Ultra Dzasta ja też wymodlilam Męża Pompejanką 💙
Gwiazdeczka 93 myślę,że warto teraz pomodlić się o Maleństwo. Ja ze swojej strony polecam sanktuarium Świętego ojca Stanisława Paczyńskiego w Górze Kalwarii, mają msze i dla starających i dla oczekujących dzieciątka. My na wiosnę byliśmy prosić o poczęcie,a teraz we wrześniu z dzidziutkiem w brzuchu ❤️Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Ultra Dzasta ja też wymodlilam Męża Pompejanką 💙
Gwiazdeczka 93 myślę,że warto teraz pomodlić się o Maleństwo. Ja ze swojej strony polecam sanktuarium Świętego ojca Stanisława Paczyńskiego w Górze Kalwarii, mają msze i dla starających i dla oczekujących dzieciątka. My na wiosnę byliśmy prosić o poczęcie,a teraz we wrześniu z dzidziutkiem w brzuchu ❤️
Dziękuję ślicznie za odpowiedź ☺️❤️w takim razie jutro ruszam z Pompejanka w intencji dzieciaczka ❤️
Którejś niedzieli pojadę do GK ☺️tam są msze święte w konkretne niedziele miesiąca msze w intencji potomstwa czy można pojechać w dowolną?
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka 93 wrote:Dziękuję ślicznie za odpowiedź ☺️❤️w takim razie jutro ruszam z Pompejanka w intencji dzieciaczka ❤️
Którejś niedzieli pojadę do GK ☺️tam są msze święte w konkretne niedziele miesiąca msze w intencji potomstwa czy można pojechać w dowolną?
https://papczynski.pl/nabozenstwo-uzdrowienia-o-dar-potomstwa/Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Ultra wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 💐
Wierzę, że Wasze ponpejanki zostaną wysłuchane 😘 wytrwałości 🤗Ultra-Dżasta, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Dziękuję dziewczyny za życzenia! 🥰
A odnośnie Pompejanki - to Młody 1 tajemnicę wytrzyma ale 3 to może być ciężko. 😂 Ogólnie zastanawiam się nad kupnem modlitewnika dla małżeństw, jesteście w stanie coś polecić? 😊
I też myślimy nad rekolekcjami w czasie Adwentu dla małżeństw, wiecie, by wyskoczyć gdzieś na weekend, wypocząć. Na razie szukam ale jak coś możecie polecić to ja chętnie! 🙋
Zagadka919 lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
Ultra-Dżasta wrote:Dziękuję dziewczyny za życzenia! 🥰
A odnośnie Pompejanki - to Młody 1 tajemnicę wytrzyma ale 3 to może być ciężko. 😂 Ogólnie zastanawiam się nad kupnem modlitewnika dla małżeństw, jesteście w stanie coś polecić? 😊
I też myślimy nad rekolekcjami w czasie Adwentu dla małżeństw, wiecie, by wyskoczyć gdzieś na weekend, wypocząć. Na razie szukam ale jak coś możecie polecić to ja chętnie! 🙋Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Gwiazdeczka ślub brałyśmy tego samego dnia Piękna była wtedy pogoda prawda?
My byliśmy u Dominikanów w Warszawie na Mszy o potomstwo i co ciekawe miesiąc później byłam już w ciąży
Sama chętnie się dowiem jakie materiały polecacie dla małżeństw lub właśnie rekolekcjeGwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Beth lubią tę wiadomość
-
Żonkil wrote:Gwiazdeczka ślub brałyśmy tego samego dnia Piękna była wtedy pogoda prawda?
My byliśmy u Dominikanów w Warszawie na Mszy o potomstwo i co ciekawe miesiąc później byłam już w ciąży
Sama chętnie się dowiem jakie materiały polecacie dla małżeństw lub właśnie rekolekcje
Koleżanka powiedziała mi, żebym modliła się do Świętego Dominika o potomstwo. Od wczoraj odmawiam pompejanke 🙌😇Zagadka919 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Żonkil wrote:Gwiazdeczka ślub brałyśmy tego samego dnia Piękna była wtedy pogoda prawda?
Sama chętnie się dowiem jakie materiały polecacie dla małżeństw lub właśnie rekolekcjeGwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Gwiazdeczka 93 wrote:Była cudowna ❤️🤗 też jestem z Warszawy 😊Wiem,który to kościół. Mają w konkretne soboty/niedziele nabożeństwo o potomstwo? 😊
Koleżanka powiedziała mi, żebym modliła się do Świętego Dominika o potomstwo. Od wczoraj odmawiam pompejanke 🙌😇
Możesz zamówić pasek sw.Dominika od sióstr dominikanek z Krakowa. Napisz do nich,szybko przysyłają
Życzę owocnej pompejanki🙏Gwiazdeczka 93, Żonkil lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Na Freta Msza sprawowana jest w każdy ostatni wtorek miesiąca o godz.19:30. Po mszy udzielane jest indywidualne błogosławieństwo w kaplicy św. Dominika.
Możesz zamówić pasek sw.Dominika od sióstr dominikanek z Krakowa. Napisz do nich,szybko przysyłają
Życzę owocnej pompejanki🙏
Już wczoraj napisałam po rozmowie z Koleżanką,która w kwietniu otrzymała pasek,a w maju zobaczyła dwie kreseczki na teście😊
Kasiastraczka oby tak było🙌🤗
Jak się czujesz? Bedziesz dzidzia daje się we znaki?😊Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka 93 wrote:Już wczoraj napisałam po rozmowie z Koleżanką,która w kwietniu otrzymała pasek,a w maju zobaczyła dwie kreseczki na teście😊
Kasiastraczka oby tak było🙌🤗
Jak się czujesz? Bedziesz dzidzia daje się we znaki?😊
Całkiem dobrze się czuję i dzidzia ruchliwa, coraz więcej ruchów czuję jak leżę albo siedzę 🥰
Za niecałe 2 tygodnie połówkowe usgZagadka919, Żonkil, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87