X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 28 września 2021, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonkil kurcze, co to za lekarka?!?

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2021, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonkil wrote:

Edka w 5 tyg wooow, ekspres. I do tego widzę nadal karmisz. Nawet nie wiedzialam że mozna w ciazy. Jak szybko wrocila Ci plodnosc przy kp?
    Po synu @ wróciła mi po 11 miesiącach, a po córce @ dostałam 6 miesięcy po porodzie.
    Ta, nadal kp, ale niedługo będę przymierzać się do odstawienia, bo sutki niemiłosiernie bolą w ciąży.

Żonkil lubi tę wiadomość

Piąte w drodze! Będzie dziewczynka 😁
    preg.png

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Żonkil Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu jakaś chyba Ukrainka. No niestety, pewnie ma jakiś % może od wypisanej recepty. Tak to w tym świecie działa niestety.

Starania od 01.2020
    - 05.2020 💔cb
    -07.2020 💔poronienie 8tc Aniołek [*]

eb856b1cbf.png

6c781ed246.png
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. 🙂
    Bardzo fajnie, że jest na tym forum jest taki wątek. 🙂

Trochę o mnie i mężu:
    👩‍💼26, 👨‍💼 24, świeżo upieczeni małżonkowie z 4.09.2021 😊 od razu po ślubie rozpoczęliśmy starania o dziecko i zobaczymy, co wyniknie z tych ❤. O ile 🐒 nie przyjdzie szybciej, to test planuję na 6.10., niby mam jakieś objawy ale wiecie jak to z nimi jest... Mam zerowe doświadczenia w temacie starań a tym bardziej ciąży, więc towarzyszy mi ciekawość, niecierpliwość, nadzieja a zarazem obawa.

Czytałam wcześniej, że odmawiacie nowennę pompejańską? Mam już za sobą 3 i zastanawiam się, czy od 1 października nie zacząć kolejnej wspólnie z mężem, właśnie w intencji dziecka. 😊

Pozdrawiam! 🙂

Kasiastaraczka, Beth, Maciejka🌸, Lili❤️, Sparky lubią tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤
    12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
    IG: @czytanki.matki

Wysłany: 29 września 2021, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Cześć dziewczyny. 🙂
    Bardzo fajnie, że jest na tym forum jest taki wątek. 🙂

Trochę o mnie i mężu:
    👩‍💼26, 👨‍💼 24, świeżo upieczeni małżonkowie z 4.09.2021 😊 od razu po ślubie rozpoczęliśmy starania o dziecko i zobaczymy, co wyniknie z tych ❤. O ile 🐒 nie przyjdzie szybciej, to test planuję na 6.10., niby mam jakieś objawy ale wiecie jak to z nimi jest... Mam zerowe doświadczenia w temacie starań a tym bardziej ciąży, więc towarzyszy mi ciekawość, niecierpliwość, nadzieja a zarazem obawa.

Czytałam wcześniej, że odmawiacie nowennę pompejańską? Mam już za sobą 3 i zastanawiam się, czy od 1 października nie zacząć kolejnej wspólnie z mężem, właśnie w intencji dziecka. 😊

Pozdrawiam! 🙂
    Cześć Ultra Dzasta,
    Gratulacje z okazji ślubu dla Was i trzymam kciuki za wasze starania,aby byly owocne
    Tak, dużo dziewczyn tu odmawia nowennę,i inne modlitwy, odwiedzamy też święte miejsca

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super! Cieszę się mocno, że jest nas trochę. 🥰
    Obecnie rzadko spotykam osoby pragnące być bliżej Boga, tym bardziej doceniam fakt, że któraś z Was odważyła się na założenie takiego wątku. 🙂

Z Nowenna Pompejańską mam same dobre wspomnienia, pomimo tego, że intencje zostały wysluchane w połowie. 🙂 A ile łez wylałam w trakcie modlitwy wiem ja sama. Było mi to potrzebne, moja dobra koleżanka mówiła, że to łzy oczyszczenia. 😌 Różaniec daje mi ukojenie i spokój. 🙂

A no i dzięki Nowennie Pompejańskiej mam cudownego męża, choć początki nie były łatwe (ja kościelna a on, cóż). Dziewczyny, uwierzcie, było warto. 😁

Kasiastaraczka, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: 29 września 2021, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Super! Cieszę się mocno, że jest nas trochę. 🥰
    Obecnie rzadko spotykam osoby pragnące być bliżej Boga, tym bardziej doceniam fakt, że któraś z Was odważyła się na założenie takiego wątku. 🙂

Z Nowenna Pompejańską mam same dobre wspomnienia, pomimo tego, że intencje zostały wysluchane w połowie. 🙂 A ile łez wylałam w trakcie modlitwy wiem ja sama. Było mi to potrzebne, moja dobra koleżanka mówiła, że to łzy oczyszczenia. 😌 Różaniec daje mi ukojenie i spokój. 🙂

A no i dzięki Nowennie Pompejańskiej mam cudownego męża, choć początki nie były łatwe (ja kościelna a on, cóż). Dziewczyny, uwierzcie, było warto. 😁
    Ja zaczynam 01.10 nowennę pompejańska. Poprzednia odmawiałam z mężem, intencją jeszcze nie została wysłuchana, ale wierzę że czeka tam gdzieś na odpowiedni moment :) Jeśli również zaczniesz, będziemy się wspierać 😊😊 to mija dopiero będzie druga, tym razem będę się modlić o siłę i cierpliwość, bo nasze starania trwają już niecałe 3 lata.

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny ❤️
    Podczytuje Was od jakiegoś czasu. Małżeństwem z moim A. Jesteśmy od 12.10.2019,a o dzidziusia staramy się od lutego tego roku ( tak jak zakładce)😉 nowennę pompejańska odmawiałam już kilkukrotnie, przeważnie w intencji miałam moich najbliższych i może z przyszedł czas by zacząć odmawiać w swojej intencji,aby udało się zajść w ciążę ☺️👶

Myślę też pojechać na nabożeństwo w świetle miejsce albo na mszę dla par starających się o potomstwo.
    Któraś z Was mogłaby polecić szczególne miejsce na Mazowszu?☺️

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 września 2021, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra Dzasta ja też wymodlilam Męża Pompejanką 💙
    Gwiazdeczka 93 myślę,że warto teraz pomodlić się o Maleństwo. Ja ze swojej strony polecam sanktuarium Świętego ojca Stanisława Paczyńskiego w Górze Kalwarii, mają msze i dla starających i dla oczekujących dzieciątka. My na wiosnę byliśmy prosić o poczęcie,a teraz we wrześniu z dzidziutkiem w brzuchu ❤️

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2021, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Ultra Dzasta ja też wymodlilam Męża Pompejanką 💙
    Gwiazdeczka 93 myślę,że warto teraz pomodlić się o Maleństwo. Ja ze swojej strony polecam sanktuarium Świętego ojca Stanisława Paczyńskiego w Górze Kalwarii, mają msze i dla starających i dla oczekujących dzieciątka. My na wiosnę byliśmy prosić o poczęcie,a teraz we wrześniu z dzidziutkiem w brzuchu ❤️

Dziękuję ślicznie za odpowiedź ☺️❤️w takim razie jutro ruszam z Pompejanka w intencji dzieciaczka ❤️
    Którejś niedzieli pojadę do GK ☺️tam są msze święte w konkretne niedziele miesiąca msze w intencji potomstwa czy można pojechać w dowolną?

Kasiastaraczka lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 września 2021, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka 93 wrote:
    Dziękuję ślicznie za odpowiedź ☺️❤️w takim razie jutro ruszam z Pompejanka w intencji dzieciaczka ❤️
    Którejś niedzieli pojadę do GK ☺️tam są msze święte w konkretne niedziele miesiąca msze w intencji potomstwa czy można pojechać w dowolną?
    Polecam soboty 💙 w drugą i trzecią sobotę miesiąca są te msze i nabożeństwa
    https://papczynski.pl/nabozenstwo-uzdrowienia-o-dar-potomstwa/

Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 30 września 2021, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 💐

Wierzę, że Wasze ponpejanki zostaną wysłuchane 😘 wytrwałości 🤗

Ultra-Dżasta, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Ultra-Dżasta Autorytet

Wysłany: 30 września 2021, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za życzenia! 🥰
    A odnośnie Pompejanki - to Młody 1 tajemnicę wytrzyma ale 3 to może być ciężko. 😂 Ogólnie zastanawiam się nad kupnem modlitewnika dla małżeństw, jesteście w stanie coś polecić? 😊

I też myślimy nad rekolekcjami w czasie Adwentu dla małżeństw, wiecie, by wyskoczyć gdzieś na weekend, wypocząć. Na razie szukam ale jak coś możecie polecić to ja chętnie! 🙋

Zagadka919 lubi tę wiadomość

11.2022r., Karol ❤

👩‍🏭 28 l.
    👨‍🔧 26 l.

🏃‍♀️🧗‍♀️🏞❤

Wysłany: 30 września 2021, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ultra-Dżasta wrote:
    Dziękuję dziewczyny za życzenia! 🥰
    A odnośnie Pompejanki - to Młody 1 tajemnicę wytrzyma ale 3 to może być ciężko. 😂 Ogólnie zastanawiam się nad kupnem modlitewnika dla małżeństw, jesteście w stanie coś polecić? 😊

I też myślimy nad rekolekcjami w czasie Adwentu dla małżeństw, wiecie, by wyskoczyć gdzieś na weekend, wypocząć. Na razie szukam ale jak coś możecie polecić to ja chętnie! 🙋
    My przed ślubem byliśmy na kursie weekendowym w Zalesiu Górnym, który bardzo nam się podobał :) wiem,że są też tam rekolekcje dla małżeństw,ale osobiście tam nie byliśmy

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Żonkil Autorytet

Wysłany: 1 października 2021, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka ślub brałyśmy tego samego dnia :) Piękna była wtedy pogoda prawda?
    My byliśmy u Dominikanów w Warszawie na Mszy o potomstwo i co ciekawe miesiąc później byłam już w ciąży :)

Sama chętnie się dowiem jakie materiały polecacie dla małżeństw lub właśnie rekolekcje

Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka, Beth lubią tę wiadomość

Starania od 01.2020
    - 05.2020 💔cb
    -07.2020 💔poronienie 8tc Aniołek [*]

eb856b1cbf.png

6c781ed246.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2021, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonkil wrote:
    My byliśmy u Dominikanów w Warszawie na Mszy o potomstwo i co ciekawe miesiąc później byłam już w ciąży :)

Sama chętnie się dowiem jakie materiały polecacie dla małżeństw lub właśnie rekolekcje
    Była cudowna ❤️🤗 też jestem z Warszawy 😊Wiem,który to kościół. Mają w konkretne soboty/niedziele nabożeństwo o potomstwo? 😊

Koleżanka powiedziała mi, żebym modliła się do Świętego Dominika o potomstwo. Od wczoraj odmawiam pompejanke 🙌😇

Zagadka919 lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 października 2021, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żonkil wrote:

O właśnie,u Dominikanów też są msze w intencji poczęcia,my byliśmy kilka razy

Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png

Wysłany: 1 października 2021, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka 93 wrote:
    Była cudowna ❤️🤗 też jestem z Warszawy 😊Wiem,który to kościół. Mają w konkretne soboty/niedziele nabożeństwo o potomstwo? 😊

Koleżanka powiedziała mi, żebym modliła się do Świętego Dominika o potomstwo. Od wczoraj odmawiam pompejanke 🙌😇
    Na Freta Msza sprawowana jest w każdy ostatni wtorek miesiąca o godz.19:30. Po mszy udzielane jest indywidualne błogosławieństwo w kaplicy św. Dominika.

Możesz zamówić pasek sw.Dominika od sióstr dominikanek z Krakowa. Napisz do nich,szybko przysyłają

Życzę owocnej pompejanki🙏

Gwiazdeczka 93, Żonkil lubią tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2021, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Na Freta Msza sprawowana jest w każdy ostatni wtorek miesiąca o godz.19:30. Po mszy udzielane jest indywidualne błogosławieństwo w kaplicy św. Dominika.

Możesz zamówić pasek sw.Dominika od sióstr dominikanek z Krakowa. Napisz do nich,szybko przysyłają

Życzę owocnej pompejanki🙏

Już wczoraj napisałam po rozmowie z Koleżanką,która w kwietniu otrzymała pasek,a w maju zobaczyła dwie kreseczki na teście😊

Kasiastraczka oby tak było🙌🤗
    Jak się czujesz? Bedziesz dzidzia daje się we znaki?😊

Wysłany: 1 października 2021, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka 93 wrote:
    Już wczoraj napisałam po rozmowie z Koleżanką,która w kwietniu otrzymała pasek,a w maju zobaczyła dwie kreseczki na teście😊

Kasiastraczka oby tak było🙌🤗
    Jak się czujesz? Bedziesz dzidzia daje się we znaki?😊
    Oo to super, że napisałaś 🙂
    Całkiem dobrze się czuję i dzidzia ruchliwa, coraz więcej ruchów czuję jak leżę albo siedzę 🥰
    Za niecałe 2 tygodnie połówkowe usg

Zagadka919, Żonkil, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ