Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Pszczolka36l wrote:Wiesz co, dziś chyba bym nie wytrwała. Za dużo spraw, rzeczy, na głowie i przytłoczyło by mnie to. Dochodzą też dzieci. Ale dziękuję.
PS. To nie jest żaden przytyk. Dzielę się tylko swoimi przemyśleniami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2021, 14:52
-
edka85 wrote:Powiem Ci, że kiedy pierwszy raz usłyszałam o takiej formie rekolekcji, to kategorycznie stwierdziłam, że to nie dla mnie. Minęło trochę czasu zanim zmieniłam zdanie i zrozumiałam, że tam, gdzie Bóg jest na pierwszym miejscu, tam wszystko inne jest na swoim miejscu. Św. Teresa od Dzieciątka Jezus kiedyś powiedziała, że zero samo z siebie nie posiada żadnej wartości, ale postawione po jedynce staje się potężne. "I właśnie tam umieszcza Jezus ludzi pokornych, którzy uznają swą nędzę i nie wybiegają przed Niego, który jest jedynką. Zero liczące na siebie i wybiegające przed Boga pozostaje niczym".
PS. To nie jest żaden przytyk. Dzielę się tylko swoimi przemyśleniami.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Dziewczyny, dobrego dnia. Z któraś z Was Zaczyna niebawem nowennę?
Kasiastaraczka, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Dziewczyny, dobrego dnia. Z któraś z Was Zaczyna niebawem nowennę?
Miłego dnia!
Ja jestem w trakcie,ale będę 12pazdziernika zaczynać nową
A Ty zaczynasz?Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Zagadka919 wrote:Dziewczyny, dobrego dnia. Z któraś z Was Zaczyna niebawem nowennę?04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Kurcze ja znów chora, typowo wirusowo, katar, ból gardła, brak sił, nos zatkany. Mąż też. A tu 9dc 🙄 Czyli już mogę myśleć o kolejnym w październiku. Nawet na sex niemam siły i ochoty.
A u Was jak? Jak zdrówko?04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasiastaraczka wrote:Dziękuję 😚
Miłego dnia!
Ja jestem w trakcie,ale będę 12pazdziernika zaczynać nową
A Ty zaczynasz?
Poprzednia odmawiałam z mężem, ale czuję że teraz chciałabym sama.Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Podziwiam Was za tak częste odmawianie nowenny ❤
My z mężem odmówiliśmy tylko jedna - ta szczęśliwą - i nie wiem kiedy teraz znajdę siłę na kolejną. Pomimo tego, że ciężko w niej wytrwać, odmawiając ja czułam spokój jakiego nigdy do tej pory nie czułam. Coś pięknego!
W sobotę zamówiliśmy mszę w naszej intencji, a w poniedziałek idziemy do szpitala na CC. To się dzieje! 🙏Pszczolka36l, Zagadka919, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Dominika283 wrote:Podziwiam Was za tak częste odmawianie nowenny ❤
My z mężem odmówiliśmy tylko jedna - ta szczęśliwą - i nie wiem kiedy teraz znajdę siłę na kolejną. Pomimo tego, że ciężko w niej wytrwać, odmawiając ja czułam spokój jakiego nigdy do tej pory nie czułam. Coś pięknego!
W sobotę zamówiliśmy mszę w naszej intencji, a w poniedziałek idziemy do szpitala na CC. To się dzieje! 🙏Dominika283 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
O tak, nasza wymodlona Ania będzie już z nami ☺
Ana.Ta, Zagadka919, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
Cześć dziewczyny ja kiedy się dowiedziałam, że zaszłam w ciąże (15.09.2021💛) po kilku dniach zaczęłam odmawiać kolejną. Kiedyś modliłam się żebym po chorobie mogła zajść w ciąże, a teraz zaczęłam nowennę w intencji maleństwa. Żeby urodziło się zdrowe. 💛
Tak bardzo się boję, ponieważ to pierwsza ciąża, że coś się stanie...
Ale tylko modlitwa może odpędzić te złe myśli. I czyni cuda 💛
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Ana.Ta wrote:Cześć dziewczyny ja kiedy się dowiedziałam, że zaszłam w ciąże (15.09.2021💛) po kilku dniach zaczęłam odmawiać kolejną. Kiedyś modliłam się żebym po chorobie mogła zajść w ciąże, a teraz zaczęłam nowennę w intencji maleństwa. Żeby urodziło się zdrowe. 💛
Doskonale to ujęłaś - odpędza złe myśli i czyni cuda ❤
Zostaw wszystko w rękach Boga - Jezu Ty sie tym zajmijAna.Ta lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
Kasiastaraczka wrote:Dominika wspaniale,już będziesz miała przy sobie swój mały cud 🥰
Kasiu, zobaczysz jak Tobie szybko minie ten czas ☺Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
Ana.Ta wrote:Cześć dziewczyny ja kiedy się dowiedziałam, że zaszłam w ciąże (15.09.2021💛) po kilku dniach zaczęłam odmawiać kolejną. Kiedyś modliłam się żebym po chorobie mogła zajść w ciąże, a teraz zaczęłam nowennę w intencji maleństwa. Żeby urodziło się zdrowe. 💛
Maryja objęła Was pod swój płaszcz, będzie dobrze 🙏💙Ana.Ta lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Będziemy świętować urodziny razem z Anią 🥰
To już dzisiaj składam Ci najlepsze życzenia z okazji urodzin 😘 ale niesamowite że masz tego dnia urodziny!Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się."