Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Bławatek, nie smuć się. Twoją intencję też złożyłam w minioną sobotę. Pamiętałam o Tobie i wierzę, że Maryja też będzie pamiętać.
-
Hej.
Blawatek ściskam Cię mocno.
Powiem Ci, że ja zrobilam dziś test 🙈 oczywiście biel wizira. Niczego innego się nie spodziewałam. Ale ku mojemu zaskoczeniu nie czuje zawodu, nie złościłam się na "głupi" test. Nie uroniłam łzy. Czuję spokój.
Nie testowałam od lutego kiedy to mocno mi się wydłużył cykl po covidzie. Dziś zrobiłam dla sportu a tak sobie.
Może nie będzie mi dane mieć więcej dzieci ale czuję, że dzięki nowennom nie czuje rozgoryczenia. Odnajduje wewnętrzny spokój, czuje się wolna. A tego mi w ostatnich 3 latach brakowało.
Tego i Tobie życzę. Życzę Ci z całego serca aby Twoje modlitwy były wysłuchane a przynajmniej tego spokoju.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
I ja dzięki Wam zaczęłam ją wczoraj odmawiać :* w moim wypadku tylko cud i Bóg mogą pomóc, ale znowu zaczynam starać się wierzyć, że dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych.
Dziękuję Wam :* ❤Pszczolka36l lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Bławatek przytulam i polecam Ci książkę "Salon piękności" Tomasz Zamorski OP, krótka, treściwa i mi dodała dużo nadziei i wiary
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
A i ja Was podczytuje i udalo mi sie takze rozpoczac nowenne. U mnie to juz tez tylko kwestia cudu, ale tak jak napisala Pszczolka moze w modlitiwe przynajmniej znajde jakies ukojenie, spokoj i akceptacje zycia takim jakim jest. Modle sie za nas wszystkie tutaj pragnace dziecka i mam nadzieje, ze ta modlitwa zaowocuje!! dziekuje Wam!
Lili❤️, Maciejka🌸, Kasiastaraczka, Misiaa, Pszczolka36l, Izi lubią tę wiadomość
-
Hejka.
U mnie dziś 27 dzień nowenny błagalnej. Od jutra radosna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2021, 15:18
Izi, hannah_92, Kasiastaraczka, Misiaa lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Ostatni błagalnej i 1dc 😉
AnnWer lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasiastaraczka zdrówka.
To my razem zaczęłyśmy 🤗😘❤️Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Cześć Dziewczyny. Odmawiam nowennę pomejanską, ale wczoraj nie odmówiłam ponieważ byłam na imprezie i dzień zabiegany był.. Więc niestety opóściłam jeden dzień. Mimo że cały czas myślami byłam przy nowennie.. Teraz mi źle z tym 😔Ominęła któraś z was kiedys? I odmawiała dzień dłużej? Czy jak u was to wyglądało?
-
A ja polecam piękną modlitwę do Matki Bożej Brzemiennej, jest też litania do niej, to są modlitwy dla kobiet wypraszajacych łaskę potomstwa. Odmawiam również nowennę do Matki Bożej Nieustającej Pomocy 😊34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Lili mi zdarzyło się przysnac,więc po obudzeniu dokończyłam
My dzisiaj byliśmy w Górze Kalwarii podziękować za Dzieciątko i prosić o zdrowie dla Niego i dobry poród 💙edka85, Lili❤️ lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Lili❤️ wrote:Cześć Dziewczyny. Odmawiam nowennę pomejanską, ale wczoraj nie odmówiłam ponieważ byłam na imprezie i dzień zabiegany był.. Więc niestety opóściłam jeden dzień. Mimo że cały czas myślami byłam przy nowennie.. Teraz mi źle z tym 😔Ominęła któraś z was kiedys? I odmawiała dzień dłużej? Czy jak u was to wyglądało?
Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Ksiądz Szostak z tego co pamiętam mówił coś o tym. Jak znajdę to wrzucę sens natomiast był taki, żeby nie traktować Matki Bożej, jako takiej która jak jeden dzień nie odmówimy nowenny to już nam nie zaliczył, jak kolwiek to brzmi. Tylko że ładnie kontynuować dalej. Matka Boża przebaczy
Ja mam też ostatnie dni gdzie dosłownie usypiam. Budzę się mówię i tak wkolo. Mam wyrzuty sumienia.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło pominąć. Ale gdyby zdarzyła się taka sytuacja, to kontynuowałabym, przedłużając o ten jeden dzień.
-
Ja ogólnie mam zagwozdke. Dostałam fajna pracę od października. I tak myślę, czy kontynuować nowennę skoro muszę wstrzymać starania. Nie chcę zachodzić w ciążę zaraz po rozpoczęciu nowej pracy. Na pewno w ciąży ciężko w tej pracy bo będę z dziećmi uposledzonymi umysłowo. I to będą nocki i drugie zmiany, ode mnie 30km jazdy autem. Wiecie czuje się mocno rozdarta, bo zależało mi na takiej pracy a z drugiej strony szkoda mi odpuszczać starania prawdopodobnie tuż przed metą. Ciężko mi będzie za rok wrócić do starań. I nie wiem czy się wtedy zdecyduje.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Dokończ nowennę. Jeszcze będziesz zaskoczona tym, jak Bóg potrafi to wszystko rozwiązać, a jednocześnie połączyć
Pszczolka36l, Maciejka🌸, Zagadka919, Lili❤️, Żonkil lubią tę wiadomość