Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Hanek wrote:Słyszałam o tym, bo modliłam się Nowenną do Paczyńskiego, też myśleliśmy o tym żeby tam pojechać Jest tyle pięknych miejsc, że można byłoby cały czas jeździć 😊 my z mężem z racji tego że jesteśmy z Pomorskiego i mamy ok. 60 km do Gdańska jeździmy każdego 8 dnia miesiaca na adorację dla par starających się o potomstwo do Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, gdzie działa wspólnota Modlitwa o potomstwo. Przepiękne przeżycie, również polecam! Można się łączyć w modlitwie nawet online na fejsie Modlitwa o Potomstwo.
-
Tak, wspaniałe przeżycie. Zawierzyłam to dziecko Maryi, całe jego życie, tak aby mogło stać się jej niewolnikiem. Być może kogoś to gorszy, ale tu nie chodzi o takie niewolnictwo, jakie my znamy. Być niewolnikiem Maryi to być jej całkowicie oddanym, a zarazem wolnym duchowo. Jest to głęboka tajemnica, trudna do pojęcia. Aby ją poznać należy zagłębić się w rozważania św. Ludwika de Montfort i przeczytać jego słynny Traktat o prawdziwym nabożeństwie do Najświętszej Maryi Panny.
W każdym razie temu z dołu chyba się moje intencje nie spodobały, bo od drogi powrotnej miałam duże trudności duchowe, niemalże ogarnęła mnie wewnętrzna ciemność. I te natarczywe myśli, że to wszystko nie miało sensu... Dopiero dziś rano, gdy poszłam do kościoła i usiadłam przed obrazem MB Pompejanskiej, wtedy szatan ode mnie odszedł. Łatwo to poznałam, bo zaraz ogarnęła mnie radość duchowa. Tak więc widać jak on nie znosi Matki Bożej. I jak bardzo się Jej boi.Kasiastaraczka, Dominika283 lubią tę wiadomość
-
Koniecznie przeczytaj. Być niewolnikiem Maryi to inaczej być niewolnikiem miłości. Ot, cała prawda zawarta w tym dziele
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Tak, wspaniałe przeżycie. Zawierzyłam to dziecko Maryi, całe jego życie, tak aby mogło stać się jej niewolnikiem. Być może kogoś to gorszy, ale tu nie chodzi o takie niewolnictwo, jakie my znamy. Być niewolnikiem Maryi to być jej całkowicie oddanym, a zarazem wolnym duchowo. Jest to głęboka tajemnica, trudna do pojęcia. Aby ją poznać należy zagłębić się w rozważania św. Ludwika de Montfort i przeczytać jego słynny Traktat o prawdziwym nabożeństwie do Najświętszej Maryi Panny.
W każdym razie temu z dołu chyba się moje intencje nie spodobały, bo od drogi powrotnej miałam duże trudności duchowe, niemalże ogarnęła mnie wewnętrzna ciemność. I te natarczywe myśli, że to wszystko nie miało sensu... Dopiero dziś rano, gdy poszłam do kościoła i usiadłam przed obrazem MB Pompejanskiej, wtedy szatan ode mnie odszedł. Łatwo to poznałam, bo zaraz ogarnęła mnie radość duchowa. Tak więc widać jak on nie znosi Matki Bożej. I jak bardzo się Jej boi.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
I ja Was caly czas podczytuje piekne tu swiadectwa piszecie ja staram sie modlic swoimi slowami bo po ostatnim poronieniu coraz ciezej przychodza mi modlitwy... na mszy sw ostatnio łzy same mi leciały,bezwarunkowo...
Ogladalam tez transmisje z Matemblejewa i w ostatnia niedziele miesiaca chce pojechac z moim M do Sanktuarium w Skępem bo to niedaleko mnie...tez będzie msza za pary które pragną zostać rodzicami. Trzymam za Was kciukiAna.Ta, Maciejka🌸, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Pszczolka36l wrote:To znaczy, że jest wielki plan na dzieciątko w Tobie ❤️
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Nie dodałam, że akt zawierzenia zawierał również Twoja intencję. Oddałam ją jak swoją, to znaczy - razem ze swoimi intencjami przedstawiłam Matce. Miała ona (Twoja intencja) tę sama rangę ważności. Tak więc wierzę, że i tu u ciebie będzie wiele się dziać Ale w odpowiednim czasie.
Misia czasami lepsze jest mówienie co się czuje niż regułki. To Waszą cicha rozmowa z Bogiem.
AnnaWer oj u mnie z wytrwałością krucho także jestem wdzięczna za modlitwe.😘
Ja za Was też się modlę, za każdą i pragnąca potomstwa i z dzidziusiami pod sercem😘
edka85 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyZnacie może objawienia Anny Kathariny Emmerich? Beatyfikowanej przez św. Jana Pawła II? Ponieważ święto narodzin Maryi już za kilka dni podaję Wam fragment książki, czuję, że muszę się z Wami tym podzielić, może któraś z Was zawierzy swoje starania czy czas ciąży!!!
https://naforum.zapodaj.net/6b5a4b0ec75e.jpg.html
Dobrej nocy dziewczyny 😘Pszczolka36l, edka85, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Też czytam Was na bieżąco dziewczyny. Edka, pięknie napisane ❤
U nas strach o donoszenie ciąży zmienia się w strach czy nasza Malutka urodzi się zdrowa. Jeszcze 3 tygodnie i będziemy razem 🥰Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Maciejka🌸 wrote:Znacie może objawienia Anny Kathariny Emmerich? Beatyfikowanej przez św. Jana Pawła II? Ponieważ święto narodzin Maryi już za kilka dni podaję Wam fragment książki, czuję, że muszę się z Wami tym podzielić, może któraś z Was zawierzy swoje starania czy czas ciąży!!!
Dobrej nocy dziewczyny 😘Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
-
Maciejka🌸 wrote:Znacie może objawienia Anny Kathariny Emmerich? Beatyfikowanej przez św. Jana Pawła II? Ponieważ święto narodzin Maryi już za kilka dni podaję Wam fragment książki, czuję, że muszę się z Wami tym podzielić, może któraś z Was zawierzy swoje starania czy czas ciąży!!!
Dobrej nocy dziewczyny 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:Tu jest mowa o brzemiennych. Ale czy ja jako nie będąc w ciąży mogę odprawić modlitwę? I dobrze rozumiem, że przez 9 dni, 9 razu zdrowas Mario?
Myślę więc, że możemy się tak modlić. św. Anna długo oczekiwała na swoje macierzyństwo, myślę, że jej sercu bliskie są wszystkie staraczki. Przez 9 dni odmawia się 9 razy Zdrowaś Maryjo ze szczególnym odniesieniem do trwającej 9 miesięcy ciąży św. Anny a dla mnie każda jedna Zdrowaś to jakby każdy miesiąc ciąży i wyobrażenie sobie dzieciątka Maryi od poczęcia do narodzin.
Spróbujcie kochane zebrać ten bukiet kwiatów dla Maryi :*
ja z pewnością tą nowennę odprawię!edka85, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Pszczolka36l wrote:Tu jest mowa o brzemiennych. Ale czy ja jako nie będąc w ciąży mogę odprawić modlitwę? I dobrze rozumiem, że przez 9 dni, 9 razu zdrowas Mario?
Dziewczyny, zbierzmy jak najwięcej kwiatów, żeby nimi zasypać Boga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 08:52
Maciejka🌸, Kasiastaraczka, Izi, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Dobrze. Dzięki za rozjaśnienie 😘❤️
Ok to ja będę się łączyć z modlitwa. Akurat w środę 8 u nas jest Mszą o 9 (zawsze o 7 i 17) i ta 9 jest dla mnie w punkt w ten dzień. Także zacznę od Mszy. (tego dnia też miałam jechać na zbadanie proga i teraz myślę, czy jechać 🤔)Maciejka🌸 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Wiesz co będę ok 7 dni po owulacji. Dawno nie badałam, już z rok i chcialam sprawdzić jaki ogólnie jest stan progesteronu.
Dokładnie według aplikacji mam dziś 6dpo i wtedy bolał mnie prawy jajnik bardzo intensywnie, a dwa dni później jeszcze gorzej bolał lewy. Więc sama nie wiem kiedy owulacja była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2021, 10:35
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualny
-
Tytuł jest "modlitwy w dzień Narodzenia" i o ile w przypadku św. Brygidy jest rzeczywiście mowa o wigilii (ale bez nowenny), o tyle u bł. Katarzyny jest moim zdaniem mowa o 8 września i kolejnych dniach nowenny.