Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Larita wrote:Życzę wytrwałości w modlitwie ! Ja sama rozpoczęłam drugą nowennę kilka dni temu w intencji daru poczęcia. Mąż także zaczyna ale w innej intencji, mówi, że raz już się modlił w tej intencji i prośba została już skierowana. A Wy co sądzicie o ponawianiu ?
Pozdrawiam!
Ja kilka NP odmówiłam w intencji poczęcia dzieciątkaSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Larita wrote:Życzę wytrwałości w modlitwie ! Ja sama rozpoczęłam drugą nowennę kilka dni temu w intencji daru poczęcia. Mąż także zaczyna ale w innej intencji, mówi, że raz już się modlił w tej intencji i prośba została już skierowana. A Wy co sądzicie o ponawianiu ?
Pozdrawiam!
A też miałam myśl, że już tyle nowenn przeszłam, że Bóg dobrze zna moją prośbę. Nowennę pompejnska raz,teraz drugi.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Jest zarodek 2 mm, lekarz próbował sprawdzić, czy już jest serce, ale przy takim maluchu było ciężko. Niby wydawało mu się, że coś tam pika, ale nie ma pewności, czy to nie moje powłoki brzuszne 🤭 Umówiliśmy się na początek września i wtedy już powinno być wszystko ładnie widać. Wówczas założy mi kartę i da l4. Ale powiedział, że jest dobrej myśli, bo obraz usg teraz wygląda dobrze i idealnie pokrywa się z om i owu (czyli 5+5).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 19:41
Lili❤️, Zagadka919, Kasiastaraczka, Pszczolka36l, Izi lubią tę wiadomość
-
Edka super,na pewno wszystko będzie dobrze i już na początku września będzie serduszko ❤️ pewnie masz już swojego sprawdzonego lekarza. A powiedz mi w którym szpitalu rodzilas? Miałaś swoją położną?
Izi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
edka85 wrote:Jest zarodek 2 mm, lekarz próbował sprawdzić, czy już jest serce, ale przy takim maluchu było ciężko. Niby wydawało mu się, że coś tam pika, ale nie ma pewności, czy to nie moje powłoki brzuszne 🤭 Umówiliśmy się na początek września i wtedy już powinno być wszystko ładnie widać. Wówczas założy mi kartę i da l4. Ale powiedział, że jest dobrej myśli, bo obraz usg teraz wygląda dobrze i idealnie pokrywa się z om i owu (czyli 5+5).04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Kasiastaraczka wrote:Edka super,na pewno wszystko będzie dobrze i już na początku września będzie serduszko ❤️ pewnie masz już swojego sprawdzonego lekarza. A powiedz mi w którym szpitalu rodzilas? Miałaś swoją położną?
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Hej.
Przychodzę z prośbą o modlitwę za mnie. Mam z nowenna totalny chaos. Dziś apogeum, placz, myśli na co mi to, zapomniałam totalnie jak się odmawia, zaćmienie przy modlitwach. Gdyby nie to, że mówię z aplikacja to bym dziś nie potrafiła odmówić nawet jednej dziesiątki. Poprzednim razem nie miałam tak ogromnych jazd. Tylko brak chęci i motywacji. A teraz boję się co będzie dalej. Nie wiem co jest grane i co robić.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
To dobry znak. Im większe masz przeszkody, tym bardziej możesz być pewna, że temu z dołu się to nie podoba. Być może dlatego się mu nie podoba, bo niejako czuje, że właśnie ta intencja może być spełniona. A on tego bardzo nie lubi. Piszę tak trochę z doświadczenia. Moja mama miała już takie ataki odmawiając nowennę, zniechęcenia, niemożność skupienia, niechęć do modlenia. Były momenty, że odmówienie dla niej "zdrowaski" stawało się kamieniem milowym. A dodam, że jest ona osobą, która z reguły chętnie spędza czas z Bogiem i nie ma problemów nawet z wielogodzinną adoracja lub modlitwą. Dla mojej mamy odmówienie trzech różańców to żaden problem.... Pod warunkiem, że nie jest to nowenna pompejnska w jakieś intencji, która się kosmatemu nie podoba. Wtedy są właśnie takie ataki, jak wyżej napisałam, czy nawet rwanie różańca. Pamiętam jak chciała kupić obraz Matki Bożej Pompejanskiej, żeby powiesić na ścianie i móc podczas nowenny modlić się przed nim. Wówczas w nocy nagle się obudziła i usłyszała w myślach takie natrętne gadanie "a po co ci ten obraz,przeciez masz tak dużo różnych obrazów już w domu, a tego nie będziesz miała gdzie powiesić". To było tak natrętne, że mama dała się wkręcić, rano zadzwoniła do mnie i powiedziała, że w sumie to ona tak patrzy na ścianę i wydaje jej się, że chyba nie ma gdzie powiesić tego obrazu i dlatego na razie nie będzie go zamawiać. Ja już jednak wiedziałam o co chodzi i jeszcze tego samego dnia go dla niej kupiłam. Ale do czego zmierzam - właśnie w tych nowennach, gdzie było jej najciężej, prośby zostały wysłuchane. Grunt to zaprzeć się samego siebie i odmówić do końca.
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za wsparcie.
Edka tak pomyślałam, że to zły nie chce bym mówiła, dlatego trwałam.edka85 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Miałam dziś dodatkową wizytę w mutimedzie. Jest mały człowiek 4,2mm i bije mu serce 125 ud/min. Sama widziałam na ekranie jak pika 😁 Ale to był taki szybki skan. I tak muszę podejść do swojego prowadzącego w piątek lub w poniedziałek po kartę i zwolnienie.
A to ciekawe... Dziś jest ostatni mój dzień części błagalnej (27) i właśnie dziś zobaczyłam serduszko. A od jutra mogę już dziękować za to życie zaczynając część dziękczynnąPszczolka36l, Kasiastaraczka, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Super ❤️
A powiedz mi jak modliła się o ciążę, i w między czasie zaszłaś w ciążę to modlisz się dalej ta sama intencja? Czy modyfikujesz? Pytam z ciekawości jak to wygląda.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Nie modyfikuję. Moja intencja była o "dar życia dla kolejnego dziecka, o jego zdrowie i szczęśliwy poród". I taka jest aktualna również teraz.
Izi lubi tę wiadomość
-
A rozumiem. Faktycznie nie ma potrzeby modyfikować.
Jeszcze, raz cudowności 😘edka85 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Jadę jutro (w pierwszą sobotę) na Jasną Górę, aby zawierzyć to dzieciątko Matce Bożej przed Cudownym Obrazem. Niepokalanemu Sercu Maryi zawierzam całe życie tego dziecka.
Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
-
Edka cudnie. Mogłabyś jedna zdrowaś.. za mnie odmówić? 🙏 Wiem, że tam są skrzynki z intencjami jakbyś napisała w moim imieniu intencje(napisałabym Ci na pw) to byłabym Ci wdzięczna i ja odmówie za Was do Stanisława Papczynskiego 😘
PS. Nie czuj się zobowiązana, jeśli nie czujesz bądź nie chcesz to zrozumiem 😘edka85 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.