Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnWer wrote:O, będę pamiętać o Środzie bo ja w czwartek za tydzień mam wizytę 😊 więc pierw będę czekać na Twoją a później na swoją 😃Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:A ja będę pamiętać o czwartku który tc u Ciebie?
Mdłości mnie męczą, udało mi się ostatnio trzy dni bez wymiotow, ale wczoraj przerwałam dobra passę. Nie mogę tulić kotów, bo śmierdzą mi karma 🤦
Mężu przyniósł winogron z lodówki, pytam czy łososiu albo jakiejś rybie nie leżał. "Nie,nie" a wieczorem patrzę jaka koty karmę jedza akurat? Z tuńczykiem. 🤮 -
Maciejka🌸, Kasiastaraczka, Misiaa lubią tę wiadomość
-
Kasia trzymam kciuki, to już prenatalne? Rety ja tu rzadko wchodzę i tak nie ogarniam jak ten czas leci...
Edka pamiętam jak rodziłaś rok temu w sierpniu, 15. wtedy byłam po 2 poronieniu i w dołku. Teraz sama już na dniach rodzę... gratulacje, piekna kreska.
Tak Was podczytuje o tym wychowaniu i co do czytania bardzo się zgadzam. Mi babcia czytała po kilka godzin dziennie Koziołka Matołka, albo na jagody i mimo że znałam to na pamięć cały czas chciałam słuchać. A potem poszłam do zerówki i już umiałam czytać. Ale wiecie nasze zachowanie i nawyki też mają wpływ na dzieci. Jak sami nie będziemy w telefon zaglądać często to i dziecko zaraz będzie też chciało. A ja z czystym sumieniem przyznam, że za często patrzę w telefon. A to śledzę grupy ciążowe i porodowe, a to ktoś napisze to ja chce od razu odpisać... I muszę wam przyznać, że po sobie czuję, że mam problem ze skupieniem, że jak coś w tv oglądam to kusi by sprawdzić co się dzieje, czy coś nowego się pojawiło albo czy ktoś napisał. Potrafię chodzić bez telefonu i o nim zapomnieć ale potem pretensje do mnie że nie odbieram. Więc noszę A jak noszę, to kusi. Dobrze że zaraz rodzę to nie będę miała czasu na telefon. Ale do czego dąze: jeśli ja czuje taki wciągający wpływ telefonu to co dopiero małe dziecko.
Dziś brzuch mi się spina cały dzień, także myślę że to już bliskoKasiastaraczka lubi tę wiadomość
-
Edka gratuluję ❤️😍
Żonkil trzymam kciuki za szybki bezproblemowy poród. To już na dniach 😍
PS. U mnie bez zmian 😘 Odłożylam wszystkie nowenny na bok. W nowym cyklu robię jeszcze raz Amh, fsh, lh. Mam świadomość, że mój wiek już nie napawa optymizmem. Generalnie starań też nie ma. W tym cyklu 2 seksy. Nawet mam przeczucie, że poza zasięgiem owulacji. Mąż mówi, że skoro się do tej pory nie udało to tak miało być. Może i ma racje.Żonkil lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
AnnWer wrote:8+5
Mdłości mnie męczą, udało mi się ostatnio trzy dni bez wymiotow, ale wczoraj przerwałam dobra passę. Nie mogę tulić kotów, bo śmierdzą mi karma 🤦
Mężu przyniósł winogron z lodówki, pytam czy łososiu albo jakiejś rybie nie leżał. "Nie,nie" a wieczorem patrzę jaka koty karmę jedza akurat? Z tuńczykiem. 🤮
Jej to Ciebie też męczy...Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Żonkil tak,już prenatalne,leci baardzo:)
Mam to samo z telefonem, czuję,że za dużo spędzam w nim czasu, ciężko mi się skupić na dłuższym filmie,wiem że to sprawka tego... jednak a to jakaś grupa,a to jakiś webinar,tu coś szukam na olx,a w międzyczasie gdzieś jeszcze zajrzę...staram się też codziennie czytać książkę, jutro chyba odpalę puzzle i czas wrócić do szydełkowania
U Ciebie już tak blisko, myślę o Was, będzie dobrze 🙏🙂Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Pszczolka36l wrote:Edka gratuluję ❤️😍
Żonkil trzymam kciuki za szybki bezproblemowy poród. To już na dniach 😍
PS. U mnie bez zmian 😘 Odłożylam wszystkie nowenny na bok. W nowym cyklu robię jeszcze raz Amh, fsh, lh. Mam świadomość, że mój wiek już nie napawa optymizmem. Generalnie starań też nie ma. W tym cyklu 2 seksy. Nawet mam przeczucie, że poza zasięgiem owulacji. Mąż mówi, że skoro się do tej pory nie udało to tak miało być. Może i ma racje.Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Jej ciężko coś poradzić...może warto ciut przerwy zrobić,ale z drugiej strony człowiek myśli,że czas leci,a w staraniach to ważne,ale psychika też. Trzymam kciuki za badania
Jeszcze dziś czuje, że mnie coś zaczyna mnie brać.
Nie mam żalu do Boga, że mimo tych wszystkich nowenn przez 3 lata, cud się nie zdarzył. Wiadomo trochę mi przykro. Ale czas się z tym pogodzić.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Dziewczyny chyba jestem w ciąży
środa beta 137,7
dziś beta 446,20
Jak możecie wspomnijcie mnie i okruszka w modlitwieKasiastaraczka, Pszczolka36l, edka85, Zagadka919, Pia88, Misiaa, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciąży
środa beta 137,7
dziś beta 446,20
Jak możecie wspomnijcie mnie i okruszka w modlitwie
Oczywiście 🙏Izi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Izi gratulacje ❤️😍
Izi lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualny
-
Izi, gratulacje! Też będziesz kwietniówką? Zapraszam na wątek
Izi lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Izi, gratulacje! Też będziesz kwietniówką? Zapraszam na wątek
Wygląda na to, że tak. Cieszę się jednak z rezerwą bo wiem, że nie wiem czy jest dobrze wszystko. Ale ufam.
Taką miałam postawę też ostatnio ufną, modliłam się już tylko mówiąc: Panie Boże nie wiem czy teraz to dobry czas bo nowa praca, nie wiem czy cokolwiek dobrze robię ale Ty wiesz i wiesz kiedy dla nas będzie najlepszy czas na dziecko bo wierzę, że nam je dasz. Więc rób jak uważasz i kiedy chcesz teraz, za pół roku, za rok, a ja postaram się być cierpliwa, ale nie dziw się jak czasami nie będę i daj nam je kiedy będzie uważał, że damy radę.
Ostatnio bardziej urządzam sobie z Nim pogaduchy niż formułki, one zawsze mi średnio szły co nie znaczy, że ich nie lubię bo też lubię czasami.Kasiastaraczka, Zagadka919, Maciejka🌸 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Edka jak u Ciebie? Jak się masz?
Wczoraj byliśmy na wizycie,nasze Małe tak urosloooo 😍 mąż zachwycony,że już taki mały człowieczek
Dzisiaj byłam u fizjoterapeutki,bo mam ból pośladka, wymalowała mi i dostałam ćwiczenia do domu
A jutro już USG prenatalneIzi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:Edka jak u Ciebie? Jak się masz?
Wczoraj byliśmy na wizycie,nasze Małe tak urosloooo 😍 mąż zachwycony,że już taki mały człowieczek
Dzisiaj byłam u fizjoterapeutki,bo mam ból pośladka, wymalowała mi i dostałam ćwiczenia do domu
A jutro już USG prenatalne
A u mnie nic nowego. Czekam sobie na wizytę, którą mam umówioną na 27 sierpnia. W sobotę robiłam betę, wyszła 456. Ale jakoś nie mam odwagi jej powtarzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2021, 15:44
-
edka85 wrote:Bądź spokojna, na usg prenatalnym wszystko wyjdzie dobrze. Wiem to
A u mnie nic nowego. Czekam sobie na wizytę, którą mam umówioną na 27 sierpnia. W sobotę robiłam betę, wyszła 456. Ale jakoś nie mam odwagi jej powtarzać
Czekamy razem z Wami na wizytę 🙏
Oo jednak zrobiłaś,ale na pewno wszystko będzie dobrze 🙂
W ogóle to super Wam się udało,bo córcia zaraz rok skończy,a Ty znowu w ciąży i teraz pójdziesz pewnie na zwolnienie?
Moje marzenie,by tak ciągnąć zwolnienia na zmianę z macierzyńskim 😁Izi lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasiastaraczka wrote:W ogóle to super Wam się udało,bo córcia zaraz rok skończy,a Ty znowu w ciąży i teraz pójdziesz pewnie na zwolnienie?
Moje marzenie,by tak ciągnąć zwolnienia na zmianę z macierzyńskim 😁Kasiastaraczka, Izi lubią tę wiadomość