Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochana. Pw poszło 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
Hej, podczytuje Was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam się ujawnić. Z mężem staramy się o pierwszego dzidziusia od 9 mscy. Niby nie tak długo, a jednak długo dla mojej psychiki, na pewno wiecie jak różnie bywa z naszymi emocjami w tym czasie, gdy ciągle się nie udaje. Od tego miesiąca zaczęliśmy działać z naprotechnologią w Białymstoku, kilka rzeczy jest do poprawy, ale ogólnie nie jest źle.
W czasie tych przedłużających się starań, znajduję jedynie ukojenie i spokój w modlitwie i właśnie jesteśmy w drodze do Częstochowy na pierwszosobotnie Zwierzenia Niepokalanemu Sercu Maryji. Widziałam, że dziś ten temat został poruszony i również zmówię u naszej Matki modlitwę w intencji tej grupy. Jednocześnie zachęcam Was, jeśli będziecie mieli możliwość, do uczestniczenia właśnie w Częstochowie we Mszy Świętej o 18.30 z modlitwą zawierzenia, która odbywa się w każdą pierwszą sobotę miesiaca. Nie raz przekonałam się o mocy zawierzenia i mam nadzieję że i tym razem Matka Boża mnie wysłucha. Właśnie podczas tych zawierzeń wymodliłam sobie mojego męża, od razu jak pojawił się w moim życiu, wiedziałam że to ten.Pszczolka36l, Kasiastaraczka, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Hanek witaj. Super z tą Mszą.Oby Twoje modlitwy były wysłuchane jak najszybciej. 😘
Dziękuje za modlitwę w naszych intencjach.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Hanek, no to się spotkamy, bo ja na tej mszy o 18.30 będę i zamierzam właśnie wtedy dokonać zawierzenia moich intencji. Zostaję aż do Apelu i dopiero po tym będę wracać.
Już was pozdrawiam z Jasnej Góry 👋
(obraz słabo widać, bo jest półmrok, a nie wolno używać lampy).Pszczolka36l, Blawatek, Kasiastaraczka, Maciejka🌸, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Edka cudownie 🤗04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Ja odmówie nowennę o 18.30. To bede się z Wami łączyć w modlitwie.
Jeszcze 10 dni błagalnej i tym samym 10 dni (+/-) do @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2021, 12:58
edka85, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Ale jesteście kochane! Edka jestem jeszcze w drodze, około 3 godziny jeszcze do celu. Dam znać jak będę na miejscu ♥️
Pszczolka jakby co to na fejsie jest zawsze transmisja z zawierzeń, na stronie Bractwa Najświętszej Maryji Panny Królowej Korony Polski. Widziałam że już mają zaplanowaną transmisję.
Ja cały czas przymierzam się do pompejanki, boję się za zabraknie mi wytrwałości, ale muszę chyba za nią w końcu zabrać.😊Pszczolka36l, edka85 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Ci 😘
Pompejanke odmawiam z aplikacja. Pierwsza odmawiałam sama i szło mi ciężko że skupieniem. Teraz z aplikacja jest "łatwiej" choć jak już tu pisałam mam różne inne przeszkody od zaginięcia różańca i odnalezienie go dopiero po 2 dniach (odmawiałam mimo to z aplikacja) po totalne zapomnienie słów modlitw. Czytałam je z aplikacja. Najgorsze chwilę miałam tuż przed owulacja o ile to miało coś wspólnego. Ale i dziś mam totalny chaos. Na myśl o różańcu, modlitwie łzy same mi płyną. W pierwszej nowennie tego nie miałam. Ot tylko skupienie ale jakoś szło łagodniej niż teraz. Mimo to nie żałuję, że ja odmawiam. Wręcz przeciwnie.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Hej Hanek, miło że w końcu znalazłaś odwagę, żeby się odezwać
Ja pompejanką wymodlilam Męża 😍
Wspaniale,że obydwie będziecie na Jasnej Górze
Też mam aplikacje Nowenna pompejańska
My chcemy w trzecią sobotę miesiąca wybrać się do Góry Kalwarii do ojca Stanisława Paczyńskiego na mszę o szczęśliwy poród i podziękować za ciążę-na wiosnę byliśmy na mszy o dar potomstwaSynek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Słyszałam o tym, bo modliłam się Nowenną do Paczyńskiego, też myśleliśmy o tym żeby tam pojechać Jest tyle pięknych miejsc, że można byłoby cały czas jeździć 😊 my z mężem z racji tego że jesteśmy z Pomorskiego i mamy ok. 60 km do Gdańska jeździmy każdego 8 dnia miesiaca na adorację dla par starających się o potomstwo do Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, gdzie działa wspólnota Modlitwa o potomstwo. Przepiękne przeżycie, również polecam! Można się łączyć w modlitwie nawet online na fejsie Modlitwa o Potomstwo.
Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Ja mam aplikacje "Nowenna pompejanska" poleca korzystać. Mi pomaga.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Ja już zajęłam miejsce i czekam na mszę, akt zawierzenia przygotowany. Po mszy wracam do kaplicy Cudownego Obrazu i tam czekam na apel.
-
nick nieaktualny
-
Było cudownie! Uwielbiam ten spokój i siłę z jaką zawsze wyjezdzam z tego miejsca. Już nie czekaliśmy na apel, tylko ruszyliśmy w trasę bo przed nami 6 godzin jazdy. Dziękuję za wspólny modlitewny wieczór dziewczyny 😘
Pszczolka36l, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
-
Spokojnych podróży do domu.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.