Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też rozpocznę odmawianie tej nowenny! Dziękuję że dzięki Wam ją poznałam! Człowiek nie zna wielu tak pięknych modlitw:(
Ja wczoraj byłam na Oratorium w Niepokalanowie i poświęciłam chwile na modlitwę w kaplicy wieczystej adoracji gdzie modliłam się za nas wszystkie z tego wątku forumowego ❤️❤️Izi, Kasiastaraczka, Maciejka🌸, Misiaa, Pszczolka36l, AnnWer lubią tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:
Ja wczoraj byłam na Oratorium w Niepokalanowie i poświęciłam chwile na modlitwę w kaplicy wieczystej adoracji gdzie modliłam się za nas wszystkie z tego wątku forumowego ❤️❤️ -
Byłam na wizycie u prowadzącego. Maluch ma już 1,2 cm, serduszko 153 ud/min. Nawet przez 2 sekundy mogłam je usłyszeć. Założył mi kartę ciąży i wreszcie dał zwolnienie
Pszczolka36l, Maciejka🌸, Kasiastaraczka, Misiaa, Zagadka919, Dominika283, Izi, Żonkil, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Byłam na wizycie u prowadzącego. Maluch ma już 1,2 cm, serduszko 153 ud/min. Nawet przez 2 sekundy mogłam je usłyszeć. Założył mi kartę ciąży i wreszcie dał zwolnienie04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba mnie coś bierze 😞 bolą mnie plecy, jest mi od wczoraj po południa zimno, i jest mi nie dobrze na żołądku. Leczę się herbata z cytryna, kupię dziś imbir. Czosnek odpada przez żołądek. Mam sok z malin a co jeszcze mogę? Tzn jestem dziś albo 7dpo albo 5.tak czy siak grypexy chyba odpadają?04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Możesz fervex. Generalnie wszystko co ma w składzie paracetamol a nie ibuprofem.
-
Fervex chyba mam. Dzięki04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Tak Wit. C zapodałam. Dzięki, 😘
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Nie woem czy dam radę iść jutro na mszę. Czuję się tak fatalnie 😭😭😭😭 dzisiesza pompejka odmówiona w chaosie, pogubiłam się, nie wiem czy mówiłam dana modlitwę mimo iż mówiłam z apka. Cały dzień praktycznie leżę w łóżku. Ja już chyba jestem za stara na to wszystko.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczółka, weź głęboki oddech. Nie daj się ponieść złemu. Jeżeli jutro nie dasz rady osobiście, to uczestnicz na odległość. Transmisja w radio Maryja o 7 rano, w trwam o 13.30, a w późniejszych godzinach w internecie. Taka msza będzie tożsama z osobistym uczestnictwem.
-
edka85 wrote:Pszczółka, weź głęboki oddech. Nie daj się ponieść złemu. Jeżeli jutro nie dasz rady osobiście, to uczestnicz na odległość. Transmisja w radio Maryja o 7 rano, w trwam o 13.30, a w późniejszych godzinach w internecie. Taka msza będzie tożsama z osobistym uczestnictwem.
edka85 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasiastaraczka wrote:Kurcze i mnie coś chyba bierze, gardło mnie boli,no pięknie
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualny