Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiastaraczka wrote:Oo to super, że napisałaś 🙂
Całkiem dobrze się czuję i dzidzia ruchliwa, coraz więcej ruchów czuję jak leżę albo siedzę 🥰
Za niecałe 2 tygodnie połówkowe usg
Ja dziś zaczęłam nowennę pompejańska, trzymajcie kciuki i zachęcam do dołączenia ❤️Żonkil, Kasiastaraczka, Ana.Ta, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie sobie przypomnialam że całą ciąże nosilam pasek św. Dominika. Kurcze moze powinnam corcię Dominika nazwać ale no już jest Paulinka niewiele brakowało a byłaby Marysia bo mala przyszla na swiat 14.08
Kasiu twoje typy imion dla dzidzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2021, 15:17
-
Zagadka trzymam kciuki 🙏ja jestem w trakcie modlitwy
Żonkil to kolejna będzie Dominika 🥰
My imiona mamy już dosyć długo wybrane 😁 będzie Amelia albo Tadeusz ❤️/💙
Co prawda moja siostra cioteczna 2 tygodnie temu urodziła Tadzia,ale nie widujemy się częstoZagadka919, Żonkil lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Dziewczyny odmawiam pompejanke w intencji wiadomej 🙏 dziś 11 dzień dziękczynnej.. Od dwóch dni jesteśmy z mężem pokłóceni... Nie wiem co się dzieje.. Poszło o to, że nie rozumie mnie i nie słucha co mówię do niego plus on dodał swoje 🙉 ja mam teraz ciężki czas i często biorę wszystko do siebie i się przejmuje dużo w dodatku szwagierka zaraz rodzi i nie to, że jej źle życzę, ale jakoś mi tak przykro, że ja jeszcze nie jestem mamą 😔Jeszcze tak nie mieliśmy, żeby nie rozmawiać ze sobą tyle czasu.. Jedynie cześć i pa bo mamy taką pracę, że się mijamy.. 😔 czy wy w czasie nowenny też nie dogadujecie się z partnerami? Może zły chce nas skłócić? Bo zaczynam się martwić 😔
Ehh musiałam się wam wyżalić 😔 kto jak nie wy tutaj rozumiecie tak doskonale takie problemy ❤️ -
Lili jak odmawiałam z mężem nowennę pompejańska to potrafiliśmy się przed samą modlitwa kłócić tak, że aż nie wierzyłam że to są moje słowa 😭 i różaniec z każdym dniem tracił koraliki, wytrwaliśmy mimo tych przeciwności, mąż robił supełki, finalnie została nam jedna 10, już bez krzyżyka bo pękł na pół 🤦🤦
Jak kiedyś czytałam, że się takie rzeczy dzieją w trakcie to przyznam, że traktowałam to z przymrużeniem oka.
Ale najważniejsze że się nie poddaliśmy , teraz miałam odmawiać sama, a mąż powiedział że też odmówi, także odmawiamy osobno a w jednym czasie.
Głowa do góry, na pewno sobie wyjaśnicie wszystko i pogodzicie się, a owoce nowenny przyjdą szybciej niż się spodziewasz :* -
Lili❤️ wrote:Dziewczyny odmawiam pompejanke w intencji wiadomej 🙏 dziś 11 dzień dziękczynnej.. Od dwóch dni jesteśmy z mężem pokłóceni... Nie wiem co się dzieje.. Poszło o to, że nie rozumie mnie i nie słucha co mówię do niego plus on dodał swoje 🙉 ja mam teraz ciężki czas i często biorę wszystko do siebie i się przejmuje dużo w dodatku szwagierka zaraz rodzi i nie to, że jej źle życzę, ale jakoś mi tak przykro, że ja jeszcze nie jestem mamą 😔Jeszcze tak nie mieliśmy, żeby nie rozmawiać ze sobą tyle czasu.. Jedynie cześć i pa bo mamy taką pracę, że się mijamy.. 😔 czy wy w czasie nowenny też nie dogadujecie się z partnerami? Może zły chce nas skłócić? Bo zaczynam się martwić 😔
Ehh musiałam się wam wyżalić 😔 kto jak nie wy tutaj rozumiecie tak doskonale takie problemy ❤️
Edit. U mnie za to inna sytuacja. Na początku cyklu się pochorowałam, dziś mam 18 albo 19 i do dziś nie czułam owulacji. W 13 bolał mnie brzuch ale to nie był ból owulacyjny, bardziej jak miała zaraz dostac@. I od tego dnia bolą nie piersi. Jak na moje oko, cykl bez owulacyjny. Dawno nie miałam takich zawirowań. Staramy się już ponad 3 lata. Organizm swój wmiarę znam. I takiego kwiatka jeszcze nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2021, 17:52
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Witam się z Wami moje kochane ☺️
Przyznam sie wam ze dopiero teraz przełamałam się do udzialania na forum. Czytałam Was od samego początku i ogromne wrażenie na mnie wywarły wasze historie i przezycia związane z modlitwa, wiara. Piękna inicjatywa cudowny wątek. Jestem z wami dziewczyny.
Mam nadzieję że mnie tu przygarnięcie❤️❤️
Ana.Ta, Kasiastaraczka, Lili❤️ lubią tę wiadomość
30.06.2018r. ❤️😘👰🤵
Ms. 26l Mr. 32l
Starania o pierwsze dzieciątko 💝💝🤞
Glukoza ✅
Tsh ✅
Prolaktyna ✅
Estradiol ✅
Cykle regularnie ✅ -
Zagadka Jak czytam to co napisałaś to jak bym o nas czytała.. Normalnie mąż za nim odmówi ze mną różaniec bo odmawiamy "Róże różańcowa" codziennie 10 tkę to albo zdążymy się pokłócić albo on zaśnie i sama odmawiam... Wcześniej sam mówił dalej chodźmy się modlić😏, a teraz jakby mu się już nie chciało🤨. A nowennę odmawiam sama. Mąż jest wierzący, ale do odmawiania różańca to jest mu ciężko..
Tak jak mówisz najważniejsze, aby przetrwać i nie przestawać się modlić. My właśnie wkoncu porozmawialiśmy i przeprosił za swoje zachowanie i obiecał, że będzie inaczej ❤️
Wierzę, że tak będzie i tobie też tego życzę ❤️ -
Pszczółka tak w końcu dziś porozmawialiśmy i wyjaśniliśmy sobie.. Mąż przeprosił i powiedział, że będzie inaczej ❤️ ale normalnie to mógłbym go ostatnio udusic..😱 Jak się pokłócimy to Zara jest okej. A tym razem to nie wiem jak to nazwać..
Dobrze, że tutaj na forum możemy porozmawiać 😊 dobrze, że się nie poddałaś. Jak czytam tutaj to
Wiele jest podobnych historii do naszych.
Masz objawy jakby na ciążę.może zrób test? Chyba, że wiesz, że to nie to 🤔 my też staramy się prawie 3 lata o dzidziusia i za nami 4 poronienia. Nie trać nadzieji. Wkoncu się uda 🙏
-
Lili ja podczas odmawiania nonwenny tez sie z mezem czesto klocilam...na dodatek przez czas odmawiania modlitwy wszystko szlo u nas nie tak...a to samochod sie popsul, a to w domu cos sie zepsulo itp wiecznie byly na cos dodatkowe wydatki...az M mi powiedzial zebym przestala odmawiac bo zwariowac mozna, nie poddalam sie:) jak skonczylam nowenne to jak reka odjal, pech nas opuscil...co prawda jeszcze moje nowenny wysluchane nie zostaly, ale gleboko wierze ze Matenka wyprosi dla mnie u Pana zdrowe, żywe maleństwo:) czytam Was na biezaco i trzymam kciuki:*24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Lili❤️ wrote:Pszczółka tak w końcu dziś porozmawialiśmy i wyjaśniliśmy sobie.. Mąż przeprosił i powiedział, że będzie inaczej ❤️ ale normalnie to mógłbym go ostatnio udusic..😱 Jak się pokłócimy to Zara jest okej. A tym razem to nie wiem jak to nazwać..
Dobrze, że tutaj na forum możemy porozmawiać 😊 dobrze, że się nie poddałaś. Jak czytam tutaj to
Wiele jest podobnych historii do naszych.
Masz objawy jakby na ciążę.może zrób test? Chyba, że wiesz, że to nie to 🤔 my też staramy się prawie 3 lata o dzidziusia i za nami 4 poronienia. Nie trać nadzieji. Wkoncu się uda 🙏
Dobrze, że porozmawialiscie z mężem. Ściskam mocno. Czasem potrzebne jest takie tąpniecie, żeby później było lepiej.Ovy już jak najmniej takich kłótni 🤗
Montek witaj 🙂 Rozgość się 😉04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Misiaa wrote:Lili ja podczas odmawiania nonwenny tez sie z mezem czesto klocilam...na dodatek przez czas odmawiania modlitwy wszystko szlo u nas nie tak...a to samochod sie popsul, a to w domu cos sie zepsulo itp wiecznie byly na cos dodatkowe wydatki...az M mi powiedzial zebym przestala odmawiac bo zwariowac mozna, nie poddalam sie:) jak skonczylam nowenne to jak reka odjal, pech nas opuscil...co prawda jeszcze moje nowenny wysluchane nie zostaly, ale gleboko wierze ze Matenka wyprosi dla mnie u Pana zdrowe, żywe maleństwo:) czytam Was na biezaco i trzymam kciuki:*
Kochana napewno tak się stanie i będziesz tulić w ramionach swoje ukochane maleństwo 🙏 ❤️ ściskam cie mocno 🤗Zagadka919 lubi tę wiadomość
-
Pszczółka rozumiem. Ale pamiętaj, że u zdrowych kobiet dwa razy do roku występuje brak owulacji.
A Twoje cykle są regularne? I owulacja też?
Trzymam kciuki aby twój następny cykl był idealny 🤗
Teraz o niebo lepiej jest bo oczyściła się Atmosfera między nami 😊 ehh i tak nie lubię takich kłótni🙄 -
Lili❤️ wrote:Pszczółka rozumiem. Ale pamiętaj, że u zdrowych kobiet dwa razy do roku występuje brak owulacji.
A Twoje cykle są regularne? I owulacja też?
Trzymam kciuki aby twój następny cykl był idealny 🤗
Teraz o niebo lepiej jest bo oczyściła się Atmosfera między nami 😊 ehh i tak nie lubię takich kłótni🙄
Jeszcze po chorobie ciągle kaszle i nie mogę pozbyc się go.
Dobrze, że się oczyściła atmosfera, oby już w tej sferze zły nie robił zamieszania.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Dziewczynki ja znowóż podczas nowenny czuję się bardzo spokojnie i mam wrażenie, że lepiej dogaduję się z mężem. 🙂
Obecnie mam 15 dzień części błagalnej w intencji zdrowia Mojej małej fasolki. Podejrzewam że kończę 6 tydzień, za tydzień 11go mam pierwsze usg. I gdyby nie modlitwa byłoby mi ciężko 🙏
To Moja pierwsza ciąża, tymbardziej wszystko jest nowe i strasznie boję się o 💛 małego człowieczka.
Ale ufam że będzie dobrze. 🙏
Trzymam kciuki za każdą z Was, za II i za zdrowie fasolek. 💛
Lili❤️, Pszczolka36l, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Kasiastaraczka lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Pszczółka To tak jak u mnie z tą owulacja tylko, że ja mam cykle co 30-34dni . Teraz po zabiegu histeroskopi jestem i przed szczepieniami limfocytami męża.
Kochana trzymam kciuki i zobaczysz wkrótce zostaniesz mamą🤗
Wylecz do końca chorobę i działacie dalej! Teraz sezon na choroby się zaczął niestety i trzeba dbać o siebie jeszcze bardziej. 🤗
Też mam nadzieję, że Zły już nie namiesza 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2021, 10:38
-
Leczę leczę. Generalnie już ok tylko dalej mam męczący kaszel 🤷♀️
Dobrze, że masz plan działania.Wiem,ze Bóg potrafi zaskakiwać w najmniej spodziewanym momencie. 😎
Dziś słyszałam świetne słowa. To było do pierwszego czytania o stworzeniu kobiety. Nie przytoczę konkretnie słów a kontekst. Że kiedy prosimy Boga o coś i czujemy, że dalej mamy tą potrzebę, tego pragniemy a jeszcze się nie wykonało. Żebyśmy byli cierpliwi bo się wykona. I wtedy to dzieło będzie doskonałe.Tylko pokorą i cierpliwość jest potrzebna.Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Ana.Ta wrote:Dziewczynki ja znowóż podczas nowenny czuję się bardzo spokojnie i mam wrażenie, że lepiej dogaduję się z mężem. 🙂
Obecnie mam 15 dzień części błagalnej w intencji zdrowia Mojej małej fasolki. Podejrzewam że kończę 6 tydzień, za tydzień 11go mam pierwsze usg. I gdyby nie modlitwa byłoby mi ciężko 🙏
To Moja pierwsza ciąża, tymbardziej wszystko jest nowe i strasznie boję się o 💛 małego człowieczka.
Ale ufam że będzie dobrze. 🙏
Trzymam kciuki za każdą z Was, za II i za zdrowie fasolek. 💛Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Lili ja co miesiąc oglądam transmisję mszy z Matemblewa i co miesiąć łzy mi lecą tak pięknie jest ta msza prowadzona!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa wrote:Lili ja co miesiąc oglądam transmisję mszy z Matemblewa i co miesiąć łzy mi lecą tak pięknie jest ta msza prowadzona!04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.