X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wzajemna modlitwa, wiara
Odpowiedz

Wzajemna modlitwa, wiara

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Pszczolko ❤️ Jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Was ❤️

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• lufcik22 Koleżanka

Wysłany: 21 listopada 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladam i dziekuje Wam! Bede o Waszych intencjach rowniez pamietac w modlitwie! Planuje wykorzystac wszystkie te puste chwile jak np jazde metrem czy odkurzanie wlasnie na myśleniu o Was i modlitwie za Was! Wiem, ze Bog ma swoj plan ale licze ze w koncu gdzies komus zaswieci Slonce!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2021, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! 💕
    Co słychać?
    Pszczółko, modlitwa i kciuki dziś zaciśnięte ✊🙌 daj proszę znać jak wyniki Męża 😘

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka jedziemy o 13.30. Myślę, że będą dopiero jutro. 😘

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2021, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Jestem z Wami myślami 💕🙌

• Zagadka919 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Trzymam kciuki, że wyniki się poprawiły ✊✊

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Szczęśliwy 63 cykl starań o pierwsze♥️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje. Pytałam, wyniki jutro.
    Jeśli mam być szczera, nie mam dobrych przeczuć. Mąż w aucie też widzialam łzę uronił. Dużo nas to emocji kosztuje. To badanie było ostatnie. Sama mam dość, niby człowiek ciekawy ale kurde tye stresu w tym. Aż nie chce myśleć jaka będzie reakcja jak wyniki wyjdą poraz kolejny fatalnie. Szkoda mi mojego męża, że musi się z tym mierzyć.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Dziękuje. Pytałam, wyniki jutro.
    Jeśli mam być szczera, nie mam dobrych przeczuć. Mąż w aucie też widzialam łzę uronił. Dużo nas to emocji kosztuje. To badanie było ostatnie. Sama mam dość, niby człowiek ciekawy ale kurde tye stresu w tym. Aż nie chce myśleć jaka będzie reakcja jak wyniki wyjdą poraz kolejny fatalnie. Szkoda mi mojego męża, że musi się z tym mierzyć.
    Wspieram Cię mocno, też czekamy na wyniki męża (wczoraj był na badaniu) ostatnie wyszły tak tragiczne, że nawet IUI nie doszła do skutku 😢😥

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2021, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagadka to jesteśmy w tym razem. Ja również trzymam kciuki za Wasze wyniki ✊

Zagadka919 lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem was Pszczółka, bo pamiętam jak mojemu M wyszły kiepskie wyniki, to mocno się zestresował. Faceci ciężko znoszą takie rzeczy, czują się przez to mniej męscy. Dlatego ja w końcu zrezygnowałam z dalszych tego typu badań, dawałam mu tylko fertilman plus. Bez względu na to, jakie wyjdą wam wyniki powiedz mężowi, że i tak jest z niego super facet, bo stał się już ojcem dla dwójki dzieci.

age.png

5️⃣Córka 11.2025
    4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Ty utkałeś mnie w łonie mej matki. Dziękuję Ci, że mnie stworzyłeś tak cudownie, godne podziwu są Twoje dzieła" (Ps139)
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety. Dalej jest źle. Już lepiej było w czerwcu.
    Za mała ilość i morfo 3%. Mała ilość to delikatnie powiedziane. 6,6 w 1ml i 29 w całości.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2021, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółko, tulę Cię mocno.... ❤️

Dużo siły Wam życzę ❤️❤️❤️
    Łączę się w bólu...Nas czeka ta sama przeprawa....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 14:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2021, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagadka919 wrote:
    Wspieram Cię mocno, też czekamy na wyniki męża (wczoraj był na badaniu) ostatnie wyszły tak tragiczne, że nawet IUI nie doszła do skutku 😢😥
    Kochana Zagadko daj znać jak wyniki Męża 😘

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdko u nas trwzto 3,5 roku. W marcu zabieg na żylaki i dalej lipa.
    Osobiście to życzę Wam, żebyście jednak nie miały takiej przerwy a wyniki raz dwa się poprawiły 😘 Ja potrzebuje czasu na poskładanie serducha w kupę i zebranie myśli.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tylko dodam. Nie przestane się modlić za Was. Mam nadzieję, że chociaż te modlitwy moje będą wysłuchane

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2021, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam Was w swoich codziennych modlitwach ❤️ posklejaj serducho Pszczółko ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2021, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj skończyłam odmawiać nowennę pompejańska. Odczekam trochę i ponownie zacznę odmawiać w nowej intencji 😊

• hannah_92 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, że tak wchodzę z buta i nie odniose się do wszystkich. Z całego serca gratuluję wszystkim, które są w ciąży ❤️☘️

Pszczółko ja tutaj dla Ciebie piszę. Jesteś tak kochaną osóbką. Nie znam Cię, ale czuję i wiem, że jestes wspaniała i dobra osobą. Czuję potrzebę napisania tego do Ciebie. Pomimo bólu i tych długich starań wszystkich wspierasz, modlisz się. To jest niesamowite. Ogromnie wierzę, że zawita do Ciebie w końcu szczęście bo na to zasługujesz ❤️ morfologia 3% nie jest taka zła, naprawdę!! Wystarczy tylko jeden plemnik! Nie chcę pocieszać na siłę, bo wyobrazam sobie Twój ból, łzy i brak chęci. Za dużo tego jest. Nie mniej jednak wierzę, że jesteś też silna i dasz radę przez to przejść. Do tak wspaniałej osoby musi w końcu uśmiechnąć się słońce! Ciepło o Tobie myślę i będę pamiętała w modlitwie.

Przy okazji podzielę się czymś. Zaczęłam odmawiać Nowennę Pompejańska, ogólnie to moja 14, ale pierwsza w tym roku. Żałuje, że tak zwlekałam. Mam dziś już 23 dni za sobą i czuję większy spokój i ukojenie, choć nie zawsze jest łatwo. Teraz wiem, jak bardzo mi tego brakowało. Cieszę się, że jest nas tyle odmawiających różaniec. Maryja ma nas zawsze w swojej opiece, pamiętajmy o tym❤️

Powodzenia dziewczyny!☘️

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannah aż mnie wzruszyłaś. Nie wiem co powiedzieć. Dziękuję z całego serca ❤️😘

Zjadłam słoik nutelli(to nic że mam IO, dziś to mało istotne), wypiłam melise, przespałam się. Wstałam i zamówiłam mężowi nowe witaminy. Tym razem wszystko osobno.
    L-karnitynę, cynk, Selen, mace. Mam na stanie ubichinol,inozytol. Zostaje czarnuszka(to dzięki niej, tak mi się wydaje wzrosla morfologia) i i sok pomidorowy.

Dziękuje Wam za wsparcie 😘

hannah_92 lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Zagadka919 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2021, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółka, przykro mi z powodu wyników Twojego męża. My właśnie odebraliśmy wyniki mojego...
    6 ml pleminików ogółem i morfologia 0% ...
    Wczoraj skończyliśmy pompejankę, zostały już tylko łzy... 😢😢😢😢😢😢😢

🤰👱‍♂️🐕
    -20 kg, 5 lat starań o 👶
    02.04.2024 ⏸️
    Cudzie trwaj 😭♥️
    Igusia 9.12.2024🧚🩷

age.png
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ