Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana Pszczolko ❤️ Jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Was ❤️
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Zagladam i dziekuje Wam! Bede o Waszych intencjach rowniez pamietac w modlitwie! Planuje wykorzystac wszystkie te puste chwile jak np jazde metrem czy odkurzanie wlasnie na myśleniu o Was i modlitwie za Was! Wiem, ze Bog ma swoj plan ale licze ze w koncu gdzies komus zaswieci Slonce!!
-
Cześć Dziewczyny! 💕
Co słychać?
Pszczółko, modlitwa i kciuki dziś zaciśnięte ✊🙌 daj proszę znać jak wyniki Męża 😘Pszczolka36l lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka jedziemy o 13.30. Myślę, że będą dopiero jutro. 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Gwiazdeczka jedziemy o 13.30. Myślę, że będą dopiero jutro. 😘
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Pszczolka36l wrote:Gwiazdeczka jedziemy o 13.30. Myślę, że będą dopiero jutro. 😘
-
Dziękuje. Pytałam, wyniki jutro.
Jeśli mam być szczera, nie mam dobrych przeczuć. Mąż w aucie też widzialam łzę uronił. Dużo nas to emocji kosztuje. To badanie było ostatnie. Sama mam dość, niby człowiek ciekawy ale kurde tye stresu w tym. Aż nie chce myśleć jaka będzie reakcja jak wyniki wyjdą poraz kolejny fatalnie. Szkoda mi mojego męża, że musi się z tym mierzyć.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczolka36l wrote:Dziękuje. Pytałam, wyniki jutro.
Jeśli mam być szczera, nie mam dobrych przeczuć. Mąż w aucie też widzialam łzę uronił. Dużo nas to emocji kosztuje. To badanie było ostatnie. Sama mam dość, niby człowiek ciekawy ale kurde tye stresu w tym. Aż nie chce myśleć jaka będzie reakcja jak wyniki wyjdą poraz kolejny fatalnie. Szkoda mi mojego męża, że musi się z tym mierzyć. -
Zagadka to jesteśmy w tym razem. Ja również trzymam kciuki za Wasze wyniki ✊
Zagadka919 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Rozumiem was Pszczółka, bo pamiętam jak mojemu M wyszły kiepskie wyniki, to mocno się zestresował. Faceci ciężko znoszą takie rzeczy, czują się przez to mniej męscy. Dlatego ja w końcu zrezygnowałam z dalszych tego typu badań, dawałam mu tylko fertilman plus. Bez względu na to, jakie wyjdą wam wyniki powiedz mężowi, że i tak jest z niego super facet, bo stał się już ojcem dla dwójki dzieci.
-
Niestety. Dalej jest źle. Już lepiej było w czerwcu.
Za mała ilość i morfo 3%. Mała ilość to delikatnie powiedziane. 6,6 w 1ml i 29 w całości.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczółko, tulę Cię mocno.... ❤️
Dużo siły Wam życzę ❤️❤️❤️
Łączę się w bólu...Nas czeka ta sama przeprawa....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 14:32
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Zagadka919 wrote:Wspieram Cię mocno, też czekamy na wyniki męża (wczoraj był na badaniu) ostatnie wyszły tak tragiczne, że nawet IUI nie doszła do skutku 😢😥Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdko u nas trwzto 3,5 roku. W marcu zabieg na żylaki i dalej lipa.
Osobiście to życzę Wam, żebyście jednak nie miały takiej przerwy a wyniki raz dwa się poprawiły 😘 Ja potrzebuje czasu na poskładanie serducha w kupę i zebranie myśli.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Jeszcze tylko dodam. Nie przestane się modlić za Was. Mam nadzieję, że chociaż te modlitwy moje będą wysłuchane
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Ja też mam Was w swoich codziennych modlitwach ❤️ posklejaj serducho Pszczółko ❤️
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Wczoraj skończyłam odmawiać nowennę pompejańska. Odczekam trochę i ponownie zacznę odmawiać w nowej intencji 😊
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
Wit.D3 na granicy
On:
32 lat
Żylaki p.n. III stopnia
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Wybaczcie, że tak wchodzę z buta i nie odniose się do wszystkich. Z całego serca gratuluję wszystkim, które są w ciąży ❤️☘️
Pszczółko ja tutaj dla Ciebie piszę. Jesteś tak kochaną osóbką. Nie znam Cię, ale czuję i wiem, że jestes wspaniała i dobra osobą. Czuję potrzebę napisania tego do Ciebie. Pomimo bólu i tych długich starań wszystkich wspierasz, modlisz się. To jest niesamowite. Ogromnie wierzę, że zawita do Ciebie w końcu szczęście bo na to zasługujesz ❤️ morfologia 3% nie jest taka zła, naprawdę!! Wystarczy tylko jeden plemnik! Nie chcę pocieszać na siłę, bo wyobrazam sobie Twój ból, łzy i brak chęci. Za dużo tego jest. Nie mniej jednak wierzę, że jesteś też silna i dasz radę przez to przejść. Do tak wspaniałej osoby musi w końcu uśmiechnąć się słońce! Ciepło o Tobie myślę i będę pamiętała w modlitwie.
Przy okazji podzielę się czymś. Zaczęłam odmawiać Nowennę Pompejańska, ogólnie to moja 14, ale pierwsza w tym roku. Żałuje, że tak zwlekałam. Mam dziś już 23 dni za sobą i czuję większy spokój i ukojenie, choć nie zawsze jest łatwo. Teraz wiem, jak bardzo mi tego brakowało. Cieszę się, że jest nas tyle odmawiających różaniec. Maryja ma nas zawsze w swojej opiece, pamiętajmy o tym❤️
Powodzenia dziewczyny!☘️Pszczolka36l lubi tę wiadomość
"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie". -
Hannah aż mnie wzruszyłaś. Nie wiem co powiedzieć. Dziękuję z całego serca ❤️😘
Zjadłam słoik nutelli(to nic że mam IO, dziś to mało istotne), wypiłam melise, przespałam się. Wstałam i zamówiłam mężowi nowe witaminy. Tym razem wszystko osobno.
L-karnitynę, cynk, Selen, mace. Mam na stanie ubichinol,inozytol. Zostaje czarnuszka(to dzięki niej, tak mi się wydaje wzrosla morfologia) i i sok pomidorowy.
Dziękuje Wam za wsparcie 😘hannah_92 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczółka, przykro mi z powodu wyników Twojego męża. My właśnie odebraliśmy wyniki mojego...
6 ml pleminików ogółem i morfologia 0% ...
Wczoraj skończyliśmy pompejankę, zostały już tylko łzy... 😢😢😢😢😢😢😢