Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagadka, nie wiem które to badanie. Jeśli 2 nie czekaj dłużej tylko mąż niech zapisze się do androloga, zbada hormony :tsh, Fsh, Lh, estradiol, prolaktyna, testosteron calkowity. Zrobi usg moszny czy nie ma żylaków.
Jak wspomniałam czarnuszka i sok pomidorowy oprócz suplementów. Maca też super i orzechy brazylijskie.(moj mąż ich nie lubi). Trzymam kciuki za Was. Jesteście jeszcze młodzi uda się Wam.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Pszczółka, to wszystko co napisałaś już dawno mąż ma za soba. To 6 już badanie i z każdym kolejnym jest coraz gorzej. Niestety brak mi już siły 😢😢
-
Zagadka a robiliście posiew na bakterie? A androlog co mówi? Próbowaliście plastrow chłodzących?04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Oczywiście, robiliśmy posiewy na bakterie i grzyby i wszystko czyste Androlog mówił 3 mce temu, że to czasowe pogorszenie... Wcześniej mąż dobrze reagował na clostilbegyt i parametry się poprawiały, ostatnio mocno się pogorszyły i teraz już zupełnie. O plastrach nie słyszałam. Jeśli zdołam się pozbierać jeszcze z tego to poczytam, dziękuję :*
-
A miałam pytać czy nie bierze clo.Tak to może powodować po jakimś czasie osłabienie. Zróbcie testosteron bo po clo lubi zaszaleć co powoduje też spadek ilości. Wystarczy wtedy zmniejszyć dawkę.
Kiedyś przestudiowałam cały wątek o clo u faceta na forum bociana.
Mój brał pregnyl raz na tydzień zastrzyk przez 3 miesiące i tu był cb. Po clo mamy naszą córkę 14 letnia(3 lata bez zabezpieczenia i 1 rok w pełni z monitoringami, lekami, cudami) . Tak mój ma problemy od zawsze. Clo wtedy brał 3 miesiące i tuż przed IUI zaszłam w ciążę. Jestem z Tobą przytulam. Rozumiem doskonale ból. Bardzo bym chciała moc być teraz blizej wypić z Tobą butelkę wina (ostrzegam marny że mnie pijak i po 1 lampce potrafię mieć jazde😉). Nie jesteście sami. Jeszcze raz przytulam.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Wiesz co, jak wyniki się ostatnio pogorszyły to doktor zwiększył dawkę, teraz do mnie dociera że to nie miało sensu ... Może trzeba było go odstawić
Bardzo Ci dziękuję za wsparcie:* -
Na pewno podczas brania robi się hormony żeby właśnie wiedzieć czy zmniejszyć dawkę czy zwiększyć. Być może u Was trzeba było zmniejszyć. Ale wiedz jedno ten stan nie jest nieodwaracalny.Zróbcie badania hormonów i odstawcie narazie. Albo zmniejszcie dawkę o połowę. Wysłałam linki właśnie gdzie u partnerów był podobny kłopot. Powodzenia i trzymam z całych sił kciuki.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Zagadko - strasznie mi przykro... A konsultowaliście to z tym 1 andrologiem i jest jakoś polecany czy jeszcze próbowaliście z kimś?
Wiesz... może Twój mąż też się coraz bardziej stresuje bo każdy by się przejmował i stresował...
O chłodzeniu mój androlog też mówił, że potrafi działać cuda - nie muszą to być plastry mogą być okłady byle chłodzić jądra..
Zagadka919 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Zagadko tulę Cię mocno ❤️❤️❤️
Tak jak sugeruje Pszczółka, odstawcie leki.
Spróbujcie robić chłodne okłady na jądra, od poniedziałku mój Mąż też je zaczął robić i nosić luźne gatki.
Oboje pijemy olej z czarnuszki. Mężowi dorzucam ją również do posiłków. Również pije sok pomidorowy.
Może pójdźcie do innego Androloga/Urologa? A jak USG, badanie prostaty?
Jeśli już pisałaś to przepraszam musialam przeoczyćZagadka919 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Izi, mąż chodzi do takiego najbardziej polecanego we Wrocławiu, ale poszukam innego choćby na drugim końcu Polski... Spróbujemy też te okłady i suple od Celinki....
Gwiazdeczko, USG u męża wszystko ok...
Lili dziękuję za modlitwę... Bo mi nawet na nią brakuje dziś sił 😥 -
Zagadko jak się dzisiaj czujesz?04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Dziękuję że pytasz. Dziś trochę lepiej, w weekend porozmawiamy na spokojnie i ustalimy co dalej. Może poszukamy innego androloga, skąd jesteś? Może masz kogoś do polecenia?
-
Ja jestem z woj. Łódzkiego. Mój chodzi do dr
Śwniarskiego. Ale teraz patrzyłam to już przyjmuje tylko w Warszawie i Bydgoszczy. A był jeszcze w Łodzi. Jedynie co ma teraz w ofercie jeszcze to wizyty on line.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Hej dziewczyny 😚
Pszczółko przykro mi,że nie ma poprawy
Jesteście i tak wspaniałą rodzinką :*
Zagadka przykro mi
Pamiętam o Was wszystkich w modlitwie 🙏
Ja też dziś proszę o modlitwę,mój mąż wczoraj robił test i dziś jest wynik- pozytywny
Pewnie i mnie zaraz weźmie,bo już coś mnie drapie w gardle i samopoczucie gorsze
Ech
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Kasia pomodlę się za Was 😘04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasia będzie dobrze ;*
Będę pamiętała w możliwie 😙
Staraj się jak najmniej stresować i odpoczywać dużo.
Moja szwagierka w ciąży też pozytywna... Na szczęście przechodzi lekko, gorączka kilka dni, osłabienie, ból mieśni, brak smaku i węchu ale mówi, że jest lepiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 09:04
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Izi wrote:Kasia będzie dobrze ;*
Będę pamiętała w możliwie 😙
Staraj się jak najmniej stresować i odpoczywać dużo.
Moja szwagierka w ciąży też pozytywna... Na szczęście przechodzi lekko, gorączka kilka dni, osłabienie, ból mieśni, brak smaku i węchu ale mówi, że jest lepiej...Kasiastaraczka lubi tę wiadomość