Wzajemna modlitwa, wiara
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny.
Przeglądam forum od kiedy znowu tu trafiłam ale ten wątek dopiero teraz odkryłam.
Nie bardzo mam czas czytać całości (mam nadzieję ze nadrobię) ale chciałaby podzielić się z Wami swoim świadectwem.
Z Mężem staraliśmy się o drugie dziecko od 10 lat czyli od 2011r . przez te lata niepowodzeń były tylko łzy przeplatane z nadzieją. W 2012r. w 8tc okazało się ze serduszko przestało bić i tak naprawdę te uczucie które wtedy poznałam towarzyszy mi do dnia dzisiejszego. Daliśmy sobie czas do 40-stki. Zawsze byliśmy wierzący, chodziliśmy do Kościoła , modliliśmy się ale w pewnym momencie poczułam że potrzebuję czegoś więcej bo inaczej zwariuję i wtedy szwagierka powiedziała mi o Nowennie Pompejańskiej. Bałam się ją zaczynać bo myślałam że nie dam rady ale chodziłam, przymierzałam się i w końcu zaczęłam- to było chyba z 5 lat temu.
Od tamtej pory kończę i właściwie zaczynam kolejną, zawsze za mojego syna albo za poczęcie zdrowego dzieciątka i donoszenie ciąży. Ostatni rok dałam już na straty i nie myślałam już o ciąży a raczej o menopauzie haha. Przyszedł czas 40 urodzin a dwa miesiące po nich dwie tłuste krechy na teście, to był szok! Dziesięć lat nic a tu raptem ciąża! 23listopada była pierwsza wizyta u lekarza piękny pęcherzyk ciążowy 6+5tc a w nim dwa ciałka żółtkowe (ciąża bliźniacza jednokosmówkowa). Jakie szczęście 10 lat posuchy a tu raptem ciąża i to bliźniaki ! Zapał opadł kiedy lekarz powiedział że pęcherzyk ma 18mm a jedno ciałko żółtkowe 5mm a drugie 6mm i nie widać echa zarodka, ani jednego... Dał nam czas do 7 grudnia na kolejną wizytę wtedy wszystko się wyjaśni. Nie wierzę że Bóg po tylu latach dał nam ten cud i tak to się skończy, wiem że ta ciąża jest wymodlona i dalej się modlimy o to żeby była żywa i zdrowa żeby usłyszeć serduszka. Nowennę Pompejańską zaczęłam zanim dowiedziałam się o ciąży za syna więc drugiej już nie zaczynałam bo raczej nie dałabym rady ale odmawiam Różaniec codzienny, Modlitwę do św. Rity i Modlitwę do św. Joanny Beretty.
Wierzę że wszystko będzie dobrze.
Jeśli to nie problem szepnijcie w Swoich modlitwach o moich dwóch kropkachKasiastaraczka, Paulina666 lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa pomodlę się za Was. 8 grudnia na fb modlitwa o potomstwo będzie adoracja z Metamblewa.
Paulina666 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Lili pomodlę się. Codziennie modlę się za Was. Za te które się jeszcze starają i za te które już są w stanie błogosławionym 🤗
Mojemu przyszły wyniki hormonów. Czekam, żeby zadzwonić do androloga umówić wizytę.Lili❤️ lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Lili i Marmurkowa 🙏🙏🙏🙏
Pszczółka i jak wyniki męża?Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Hmmm a Twoje mąż przyjmuje teraz jakieś leki?
-
Zagadka nie, tylko suple. Przy pregnylu gdzie brał raz w tygodniu zastrzyk przez 3 miesiące była u mnie cb. Później cisza, zabieg na żylaki i dalej cisza. Tzn słabe parametry.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczolka36l wrote:Zagadka nie, tylko suple. Przy pregnylu gdzie brał raz w tygodniu zastrzyk przez 3 miesiące była u mnie cb. Później cisza, zabieg na żylaki i dalej cisza. Tzn słabe parametry.
-
Hej. Jeszcze nie umówiliśmy wizyty. Dziś zaczęłam już plamić. W styczniu obiecywaliśmy sobie, że staramy się do grudnia. To mój ostatni cykl. A że wyniki są jakie są to i tak już bez nadziei.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczolka36l wrote:Hej. Jeszcze nie umówiliśmy wizyty. Dziś zaczęłam już plamić. W styczniu obiecywaliśmy sobie, że staramy się do grudnia. To mój ostatni cykl. A że wyniki są jakie są to i tak już bez nadziei.
Szczęście może przyjść w najmniej spodziewanym momencie, grudzień jest magiczny pamiętaj 😊 -
Cześć dziewczyny
Mało mnie tu ostatnio ale ciągle jestem z Wami myślami i w modlitwie ❤️ u mnie w parafii trwają właśnie rekolekcje i głosi je prezes fundacji Małych Stópek. Opowiada tak niesamowite świadectwa. Człowiek siedzi w kościele i myśli o tych wszystkich kobietach decydujących się na morderstwo własnego dziecka wiedząc jak wiele par bezskutecznie się o dziecko stara mówił też żeby nie modlić się za dzieci nienarodzone i te które zostały poronione tylko modlić się z nimi ❤️ -
Cześć dziewczyny, baaardzo dawno tu nie zaglądałam, aby trochę odstawić na bok myślenie o niepłodności. U mnie dalej bez zmian... Bardzo się cieszę ze wszystkich waszym informacji o powodzeniu starań, jednocześnie mam lekkie ukłucie w sercu czemu to nie ja... Już też wszystkie moje koleżanki, które miały kilkuletnie problemy z zajściem w ciążę, albo mają teraz malutkie dzieci, albo właśnie są w ciąży. Z jednej strony daje to nadzieję, z drugiej zasmuca. Jednak są też pary, którym nigdy się nie udaje...
Jakby co jestem w trakcie nowenny pompejańskiej 🥰 Naprawdę modlitwa i ogólnie wiara daje duże pocieszenie i pozwala mi nie dołować się na maksa (tylko troszeczkę )...Ja: 38l
Mąż: 39l
Starania 11 lat
Endometrioza, nietolerancje pokarmowe, mutacja MTHFR, niedowaga, objaw Raynauda, PPJ ANA, hiperprolaktynemia czynnościowa, przewlekły stan zapalny endometrium
Leczenie: naprotechnologia
02/05/2024 [*] Aniołek 8tc 💔