Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:oo no cos Ty? ja uwielbiam te serie i stosuje namietnie:)
Ciri,Ty mialas plamienie na poczatku cionrzy? duze czy takie sladowe? bo u mnie dzis znowu kapka:/
Ale to od wysilku najprawdopodobniej albo ta nadzerka...
A nie wiem czemu, niby wszystko ok w tej seri ale jakos stosowalam jej u kuzyna dwa lata temu i mi nie podeszla, w sumie nie wiem dlaczego... cos w niej musialo byc ze nie... kurde racjonalnego powodu nie umiem podac... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:aa,bo wydawalo mi sie ze mialas na poczatku,ok
wiesz,te babydream sa tak delikatne ze nawet ten zapach jest dziwny:) -
nick nieaktualnyKochana zagniezdzenie zwykle bywa w 7-10dpo ale to nie oznacza ze u kogos moze nie byc 5 lub 12 dnia po owulacji, dlatego czasem sie zdarza ze dziewczyny maja dosc obfite plamienie w czasie ciazy A i powtorze kolejna rzecz nie jestesmy robotami wiec moze cos sie lekarza nie snilo to i tak moze sie to zdarzyc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:ale z powodu skladu czy cos innego? ja nie czytalam skladu ale opinie sa bardzo rozne...
Ale chyba mnie przekonalas i zaczne od palmers i zobacze jak bedzie -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kochana zagniezdzenie zwykle bywa w 7-10dpo ale to nie oznacza ze u kogos moze nie byc 5 lub 12 dnia po owulacji, dlatego czasem sie zdarza ze dziewczyny maja dosc obfite plamienie w czasie ciazy A i powtorze kolejna rzecz nie jestesmy robotami wiec moze cos sie lekarza nie snilo to i tak moze sie to zdarzyc
-
a zagniezdzenie to chyba raczej rozowy sluz a nie budyn czekoladowy:/ buuu,se kretynka nadziei narobila:/
nie no odtsawiam dupka,bo jak nie ciaza to bede miec ponad 3 dniowy cykl,bez sensu,szkoda czasu,trzeba robic nastepny fasolWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 16:03
-
nick nieaktualny