Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciri moze tak być ale nie koniecznie.
Ewi jedna dziewczyna trzy dni plamila przy owulacji i zaszła trzymam kciuki.
Picja właśnie biorę tabsy na androstedion bo mam podwyższony. Widać jesteś cudem.
Ja mam problemy z prl a nie mam pcoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:55
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWerni. Z tymi badaniami to jest tak ze ja zrobiłam dużo badan. Zaplacilam ponad 1000 zl:) i w dniu odbioru bylam juz w ciąży. I żaden lekarz na nie nie spojrzał nawet bo mówią: Co przed testem to juz nie ważne. Chyba ze to tsh. Wiec tez nie ma co wyskakiwać z wynyslnymi badaniami:) poza te które zleci lekarz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:18
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam normy wczorajszych badań:
LH - 8.97 mlU/ml
- faza pecherzykowa - 2,4-12,6
- faza owulacyjna - 14-95,6
- faza lutealna 1,0-11,4
FSH - 6.72 mlU/ml
- faza pecherzykowa - 3,5-12,5
- faza owulacyjna - 4,7-21,5
- faza lutealna 1,7-7,7
Estradiol - 36 pg/ml
- faza pecherzykowa - 12,5-166
- faza owulacyjna - 85,8-498
- faza lutealna 43,8-211
-
nick nieaktualny
-
Tez musze zrobić sobie te badania. Ciekawe ile tym razem bede czekac na okres. Mam nadzieje ze normalnie
-
uf ale gorąco...
witam po małej przerwie od forum
ah ten urlop dawno tak nie wypoczywałam jak teraz mimo, że żadnego wyjazdu nie planujemy
tak zwane czyste nieróbstwo z przyjemnościami w postaci wyboru materiałów do wykończenia mieszkania, do którego już niedługo odbieramy kluczyki
Dziś strasznie zalewa mnie śluz - normalnie mam mokro w gaciach i nie pamiętam kiedy tak miałam. Do tego boli mnie brzuch jak na okres tak dołem z co jakiś czas takimi jakby skurczami. Niestety nie potrafię rozpoznać czy to nie czasem jelita eh
Dziewczyny nakrzyczcie na mnie opuściłam dietę ;/ i powinnam być jakieś 4kg lżejsza niż jestem wg tego co sobie zaplanowałyśmy z dietetyczką.
W ogóle to mam iść do niej w przyszłym tygodniu na wizytę ale jak ja jej w oczy popatrze ;/ chyba odwołam i przesunę na za dwa tygodnie a teraz zepnę pośladki eh...
Picja jak ja Ci zazdroszczę takiej samokontroli i zaparcia... Jak Ty to robisz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 17:56
-
Idź idź. "wyspowiadaj" się następnym razem nie odpuścisz bo będziesz pamietac jak ci bylo głupio ze musisz się przyznać
Ja sobie robie teraz taki detoks glutenowo cukrowy. Narazie super. I spać mi sie nie chceann_je lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie rob tak! Ja tak miałam:) po ubiegłorocznej Wielkanocy. Przytylam i olalam dietę i tak przekladalam wizytę bo bałam sie dietetyczki bo 2 kilo za dużo...az się uzbierało...7 za duzo i od nowa praca byla...teraz nie odpuszczam...wiem ze to dla zdrowia i widzę efekty w postaci wygodnych szpilek które mnie nie unosily jeszcze rok temu:P
ann_je lubi tę wiadomość
-
ja nie widzę różnicy jak nie jem ziaren i glutenu w swoim samopoczuciu - nie mam celiakii
to co mam założone w diecie jest pyszne i naprawdę się dojadam tylko trzeba spiąć dupsko i wszystko sobie wcześniej przygotować bo inaczej szamam co popadnie eh
mega fajny podpis masz Picja w stopce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny