Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyann_je wrote:co do jogurtów to moja mówi że wszystkie produkty a zwłasza jogurty 0% są małowartościowe dla organizmu i przeważnie przetworzone ale od czasu do czasu jak najbardziej można jak się ma tak zwanego bóla
-
nick nieaktualny
-
ann_je wrote:
dziewczyny mogę jeszcze dziś winko czy lepiej już nie ryzykować w razie W? hmm?
Oczywiście pij śmiało. Alkohol najlepszy na zagnieżdżenie a tak na poważnie to zarodek jeszcze nie dotarł do macicy, nie wgryzł się w nią i nic nie pobiera od Ciebie kieliszek wina nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj tez zaliczyłam lampkę wina
A gluten chce odstawić tylko na próbę. Nie mam teraz glowy do myślenia nad przepisami wiec łatwo przejsc na warzywa i mięso. Tydzień zobaczyć jak sie będę czuć. Po 2 dniach jest fajnie. Nie wzdyma mnie. I ogólnie jakos tak sporo energii. Po tygodniu zobaczę co dalej. Pewnie pszenicy nie odetnę w 100% ale jakby tak ja zupelnie zminimaliwawac to będzie super. Do mojej subiektywnej idealnej wagi nam tylko 5 kg za dużo
-
Bry
A ja spania nie mam.. zasnęłam o 1.30 a jak zadzwonił budzik o 5.45 na mierzenie to oczy jak 5 złotych i już nie zasnęłam jak zwykle. Szybki prysznic i do sklepu po świeże pieczywo, serek żółty i owoce. Mąż zdziwiony ale zadowolony
Jak dziś zobaczyłam swój wykres to przeleciał mnie lekki strach... ehh...
Do kiedy można winko? 7-10dpo jest zagniezdzenie tak? Czyli lepiej już 7dpo nie ryzykować... -
ann ja bym sobie pozwoliła aż do testu przez ostatnie kilka cykli nie piłam wcale po rzekomej owulacji i jak widać na marne. A mogłam sobie strzelić lampkę wina, albo coś mocniejszego. Obiecałam sobie, że z wyrzeczeniami zacznę dopiero po pozytywnym teście. Oczywiście nie pij na umór bo to na pewno zaszkodzi, ale małe ilości są spoko tak jak Picja mówi; odrobina wina, najlepiej czerwonego, dobrze wpływa na ukrwienie
ann, na zdrowie
Ja dziś zaczynam urlop jeśli się będę pojawiać, to raczej rzadko. Po urlopie będę Was nadrabiać termometr zostawiam w domu więc prawie dwa tygodnie nie będzie pomiarów ale odpocznę miłego dniaann_je, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie, że wrócę z brzuchem nigdzie go nie zostawię chociaż wykres tego nie sugeruje, mam nadzieję, że jedziemy w góry z lokatorem
Dziękuję dziewczyny mam nadzieję, że będziecie tęsknićMadziulla, ann_je lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny