Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri czekam ale się nie nakręcam w zasadzie jak wczoraj zobaczyłam wyższą temp to lekki strach mnie przeleciał że to może być jednak realne i że miałabym wziąć odpowiedzialność za życie. Dziś najpierw lekkie rozczarowanie niższą temp a za chwilę taki spokój i uczucie że co ma być to będzie. Tylko oczekiwanie pozostaje
Werni zakładałam że nie będę testować wcześniej niż niedziela czyli pierwszy termin @ ale w piątek spotykam się z moimi dziewczynami a to czasem kończy się niezłym drinkingiem wiec chyba w piątek jak nie dostanę @ to siknę a piątek to termin @ wyznaczony przez ovu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello. Musze się wam pochwalic ze narazie dieta idzie super. Może przez to ze dalam sobie tydzień na sprawdzenie jak mi z nią. Chłopaki jedli lody a nie miałam wcale smaka. Nawet chleb mnie nie ciągnie.
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na caly czas ciazy do dnia porodu . Na l4 możesz iść od razu. Ale na bank wtedy bedzie kontrola zus.
Tak mi się wydaje. -
nick nieaktualny
-
Tak. Jak jest duza firma to caly czas placi pracodawca i rozlicza z zusem. Jak mala to zus robi przelew
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Baronowa cieszę się, że dieta jest przyjemna. Oby tak dalej
Ja też już 3 dzień na dobrych torach wczoraj był grill a ja grzecznie woda z cytryną i mięta i zjadłam tylko 1 kawałek fileta z kurczaka i jeden kawałek karkowki. Do tego zrobiłam i dużo zjadłam sałatki z rukoli, suszonych pomidorów, pestek dyni i czarnych oliwek. Kiełbasy i boczku nie ruszyłam
Yykhym... temperatura lekko mi odbiła w górę ale nie wiem na ile jest prawdziwa bo znów zbudzila mnie potrzeba siusiu o 4.35 a mierzenie mam o 5.45. Pierwsza była 36.62 a ta o 5 właściwa 36.54 eh
W zasadzie chyba nie istotne, którą wpisze bo i tak trzeba dać do ignorowanych. -
Baronowa motywacje widzę masz
Ciri i jak tam twoje l4
Ann_je lepiej ignoruj tempie będziesz spokojniejsza
My wczoraj byliśmy u znajomych. Wkurzylam się trochę na mojego bo palił jak smok jeden za drugim. -
Jak wypije sobie to lubi papieroski a jak jeszcze ma kompana to już całkiem on i Mariolka (55lat ma ) palili non stop i wiedzieli dobrze że tym paleniem mnie denerwuja.
-
nick nieaktualny
-
Hello co tam u was? Taka cisza jakbyście od upalow padly;)
Jaram sie moją temperaturą która nie skacze;). Ciekawe jak wykres za 10 dni bedzie wygladal. Narazie mam wrażenie ze plodny śluz się pojawił. Chociaż byloby to bardzo wczesnie