Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak do tego samego bo on mi zlecal krew i mocz wiec zeby odebrac wyniki i tak musze do niego isc.
Ogolnie wlasnie dzis weszlam na wage i okazalo sie ze schudlam przez 2 tyg ponad 2 kg, nie mam w ogole apetytu... wiec jak spojrzy na wyniki niech sie ustosunkuje do tego. Bo w sumie od czasow przed ciazy do dzis schudlam 6kg
Noo i dzis mialam incydent z seksem i plamieniem i chyba to wynik mojej nadzerki jak macnelam potem szyjke to taka szarstka mi sie wydawala..
nooo i zwolnieni mam do przyszlego poniedzialku i zastanawiam sie co dalej bedzie bo tu taki upal... caly czas 38-39 stopni w cieniu a do tego juz nam sie mury tak nagrzaly ze ma w domu 31 stopni... -
nick nieaktualny
-
no mam nadzieję Ciri że ci przedłuży zwolnienie
a chudnięciem aż tak bym się bardzo nie przejmowała bo jak sama mówiłaś masz lekką nadwagę więc dzieciak ma z czego czerpać. Ważne, żebyś jadła zdrowo i urozmaicone a ilość nie musi być wielka.
Picia czas szybko płynie
a ja właśnie zrobulam takiego zbłaza ze szok
napisałam sms do mojej dietetyczni czy na jutro na 17 aktualne i jak sie czuje (miała rodzic w lipcu) a ona mi napisała:
"Witam, czuję się dobrze ale upały dają nam w kość. Pani Aniu wizytę mamy umówioną na 11 ale września. A jak u Pani? Potrzebuje Pani wcześniej się skonsultować?" i do tego emotikonka kobiety jak jej rośnie brzuszek ciążowy
Ja pamiętałam, że ona mówiła że szybko wraca do pracy bo to jej pasja i jej działalność i odczekuje tylko miesiąc co zus nakazuje czy jakość tak... ale żebym się aż o miesiąc walnęła?? ehhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByl taki jak przed ciaza moze on rzeczywiscie nalezy do tych co "wczuwaja"sie w ciaze dopiero jak ryzyko poronienia wpada a mnie moj kalendarz powiedzial ze za dwa dni spadnie mi znacznie ryzyko utraty ciazy ;p
Zobaczymy czy zostane. Ale i tak chce kogos od badan zeby miec za free morfologie i mocz i takie inne wiec na nfz musze miec. Kolejna wizyta u niego 7 wrzesnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
buuuu... dziewczyny dziś mam kiepski dzień
przez ostatnie trzy dni trochę się nastawiłam, że może jednak się udało... Urojone objawy typu dość silny ból podbrzusza, bolące piersi, co chwilę mi się odbija i beka i często chodzę siusiu nawet budzę się około 4 rano na siusianie co mi się nie zdarzało... i jeszcze ten spadek temperatury jak na zagnieżdżenie...
a dziś z moich urojonych objawów został tylko częstomocz.. ale to dlatego chyba że dużo piję wody bo gorąc i odbija mi się co chwilę mimo że dziś tylko jajecznicę z połową razowej bułeczki... teraz o 13 pół kubka cienkiej kawy z mlekiem i nie chce mi się jeść... ale to też przez upał eh i rano jak balsam wsmarowywałam to bardzo lekko czułam biust
i temperatura niska bo jak obserwowałam galerie wykresów ciążowych to większość 37 i ponad ma stopni
buuu a tak nie chciałam się nakręcać
no nic.. czekam na okres i nowy cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:25
-
nick nieaktualnyAnn ode mnie dostajesz opierdziel Wiec tak objawy olac bo ta pogoda to dupa. Ale tak jesli chodzi o wykresy innych tez olej. Ty jestes Ty a Twoja temperatura to co innego.Moim zdaniem masz bardzo ladna patrzac na wyjsciowa czyli na ta z przed owulacji. jest wysoko. A to sie liczy. TO wcale nie prawda ze na poczatku ciazy juz sie utrzymuje w granicach 37. Jesli poczatkowa czyli ta podstawowa swoja masz niska to moze dobic do 36,7 i tak pozostac juz calkiem albo podniesc sie w ogole po terminie @. Na temperature wplywa progesteron ktory zaczyna sie podnosic dopiero jak beta go kopnie (o moja nowa wiedza z poszukiwan informacji ) Wiec potrzebuje czasu zeby podniesc sie do pulapu 37 i to moze nastapic nawet tydzien po terminie @ albo wcale. Moze byc rownie dobrze nizsza ale na stalym poziomie i to tez jest DOBRZE! O i tyle z mojego wywodu
Ps. patrz u mnie, w terminie @ mialam tylko 36,8 a startowalam z wyzszej temperatury niz Ty poczatkowej i dopiero pozniej mi sie podniosla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 13:32
werni lubi tę wiadomość