X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie okres jednak przyszedł. tylko temp nie spadła :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi Ty to jesteś ewenement jak ja. Zobaczysz ze jeszcze się zdziwisz. Takie cuda sie tu zdarzają ze Twoja ciaza to byłby Pikuś np. Przy moich wynikach z jakimi zaszlam:)

• werni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekam na dwie kreski od innych :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Ewi Ty to jesteś ewenement jak ja. Zobaczysz ze jeszcze się zdziwisz. Takie cuda sie tu zdarzają ze Twoja ciaza to byłby Pikuś np. Przy moich wynikach z jakimi zaszlam:)

Już tak obstawiałam że jak okres nie przyjdzie do jutra to robie test a może akurat na urodziny byłby prezent. Wkońcu nie zaszaleje z nogą usztywnioną :(

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wie...niedługo zakreskujesz. Czuje to :):):):

ewi0808 lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa sciskam sie z moim chlopem. Odechcialo mi sie kolejnego dziecka :/ ta dwojka mi starcza :/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D na chwile :P
    Moj mi mowi ze jak dziecko sie pojawi to bedzie mial dwojke do wychowania ale i tak chce juz kolejne :P Wariat :D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi Baronowa tacy już faceci są ;) przejdzie Ci ;)

oj dziewczyny dzisiaj przesadziłam... tak sobie dałam w dupę na squashu że pot ciurkiem leciał mi nawet po udach mimo, że sala była klimatyzowana...

Uczucie boskie jak endorfiny szaleją ale powrót do domu tragedia... jeszcze buty na śródstopiu mnie uciskają. W drodze powrotnej (jakieś 25 min) wypiłam całą litrową lodowatą coca-colę zero z napisem Królowa imprezy ;)

i zakupiłam w tesco migdały pół kilo, 250g laskowych i 250g nerkowców ;) będzie jak znalazł na podwieczorek na jakiś czas ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis gotowalam kapusniak ^^ wyszedl meeeega :D kot sie dobiera do wczorajszej pizzy, I zrobilam drugi kompot z jablkami i z mieta :)

A do tego moj mnie zostawia na cala noc sama bo jedzie z ojcem bylej na ryby... Ale niech sobie jedzie :D

• ann_je Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri z ojcem byłej już wiemy że ma dobre kontakty a co z byłą? Nie martwisz się że ojciec będzie chciał zrobić wszystko żeby ich skumać z powrotem?

Ja to bym nie pozwoliła chyba na takie kontakty. Tzn powiedziałabym że mi się nie podoba taki układ i wydaje mi się że z szacunku i troski zaprzestalby takich praktyk

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:04

• ann_je Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jednak upieralabym się żeby już teraz powiedział, że jesteś w ciąży i nie chce Cię samej zostawić zwłaszcza na całą noc.

Z drugiej strony trzeba mieć zaufanie ale np na imprezie firmowej mojego J w Boże Ciało zauważyłam jak młoda 21 letnia ładna dziewczyna strasznie się do niego przystawia cukruje i sypie komplementami nawet przy mnie. Pierwszy raz poczułam taką prawdziwą przeszywajaca zazdrość. Moj J jest wysoki i przystojny i sporo lasek się za nim ogląda. Na szczęście tylko 1 dzień w tygodniu pracują razem bo ona studiuje. Od razu w domu wprowadxilam zmiany ;) zaszalalam na zakupach.... sexi bielizna nowe sukinki i szpileczki. Częściej maluję paznokcie na czerwono i staram sie ładnie wyglądać nawet w domu - wywalilam stary dres i rozciągnięte domowe koszulki. Częściej robię jego ulubione nalesniki i ciasto muffinkowe. Do tego wyznaję zasadę 2 razy pogłaskać raz opierdolic. żeby za słodko nie było ale żeby też nie dopuścić do sytuacji jakich wiele ze faceci lakomia sie na nowe laski bo w domu tylko wymagania i zaniedbana żona ze skwaszona mina a nowa laska zadbana uśmiechnięta doceniająca...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:05

• werni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to z moim nawzajem jesteśmy o siebie zazdrośni ale tak nie pokazujemy tego :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znow spać nie moge przez te upały :(

Ja tez broń Boże nic a nic nie wspomniałam o tej dziewczynie i nie zaczęłam go sprawdzać pilnować i szpiegowac. Np sprawdzanie telefonu smsow czy maila bez zgody to świństwo.
    Po za tym mamy do siebie zaufanie i nic na sumieniu np wszystkie hasła na maile fb są zapamiętane na kompie i znamy je a tel odblokoeujmy tym samym kodem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:05

• werni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też na początku sobie sprawdzalismy przyznawalismy się do tego teraz juz nie. Daniel nie wylogowuje się z fb. Ale ja i tak nie patrze. Do kart też znam kod. :) on do nich też :) dzis chce zrobić sernik na zimno
    http://www.mojewypieki.com/post/sernik-na-zimno-na-serkach-homogenizowanych-lub-jogurcie

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • ann_je Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Dziś jeszcze więcej kremowego białego śluzu. Wczoraj szyjkę mogłam objechać dookoła palcem a dziś ledwo sięgam i wnętrze pochwy mam rozpulchniona i ciasna tak jakbym palec owinęła miękką gąbką. Ale temperatura spadła :( i nie czuję ani brzucha ani piersi jak przez ostatnie dwa dni.

Ja też dziś coś muszę zrobić bo jedziemy do rodziny na grilla a tam imprezki takie raczej wystawne. Mhhh może Werni skuszę się na ten co Ty bo w takie gorąco włączanie piekarnika to jak dokładanie do pieca ;)

werni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann poczekamy zobaczymy ;D

• werni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann jak jest gąbka to dobrze wróży może jutro odbije tempka, kiedy testujesz?

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ