Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Noo mnie w 5 cyklu po odstawieniu tabletek sie udalo ale to i tak szybko...
Ja poznalam w 13t na prenatalnych ze dziewczynka (takie mialam przeczucie) ale czekam i tak na połówkowe 27 pazdziernika na potwierdzenie.
no u mnie na prenatalnych powiedzial gin ze sa szanse na chłopca, ale płeć stwierdzi na kolejnej wizycie bo na razie nie jest pewny
a imię juz wybralas? -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Dla dziewczynki Liwia.
Ja usg mam jedynie te 3 najwazniejsze czyli prenatalne, połówkowe i po 30t.c
bardzo ladne imie, moja corka chodzila do przedszkola z Liwią, my dla corki mielismy imie Marika,
ja chodzilam prywatnie dlatego wizyty mialam co 3 lub 4 tygodnie i zawsze na wizycie mialam usg,
wady te co miał Ksawierek są najwczesniej widoczne w 18tc, dlatego tak wazne jest usg polowkowe
-
nick nieaktualnyNoo ja nawet nie nalam takiego imienia, mama mi o nim powiedziala taka uczennice miala Liwie.
Noo ja czekam z niecierpliwoscia na to polowkowe... juz tylko poltora tygodnia... Noo troszke wiecej....
Ale usg tez mam prywatnie ale lekarz prowadzi ciaze na nfzWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 15:09
-
nick nieaktualny
-
Pati kochana moze by mi sie teraz tez udalo w drugim cyklu po tabsach, bo dzis robilam usg i okazalo sie ze wczoraj mialam owulke i to ladna. A mojego nie ma
bromka musze nadal brac ale moge wraz z cast.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 00:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie troche dziwne to plamienie, ja bym skonsultowala z lekarzem, bo przeciez progesteron ja powinien powstrzymywac....
Bo dupka daja tez na przaesuniecie @ np jak jest wyjazd lekarze czasem daja wiec moim zdaniem troche to dziwne.
A tak w ogole witam w polowie ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:24
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny