Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Ewi :*
Madzia zdrowiej kochana.
Marta gratulacjejak ten czas leci
Lady wlasnie plamienia moze tylko beda ?Madziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
)
Przeglądam projekt domu i zastanawiam sie co w nim zmienić
Zamierzamy kupić dom który jest na etapie projektu tzn są już fundamenty. Możemy jeszcze troche pozmieniać np drugi komin żeby w salonie zrobić sobie kominek i z niego nawiew do np pokoi na poddaszu które są użytkowe. orek ide na wizyte do
I tak rozkminiam.
Któraś z Was ma już etap budowy lub kupna domu za sobą, chcetnie bym skorzystała z rad doświadczonych
We wtorek mam wizyte u gin będzie to 12 dzień cyklu zobaczymy czy coś urosłoW sumie chciałabym żeby były dwa pęcherzyki oba pękły i żeby były bliźniaki
) Bo z koejnytm zajściem znów mogą być problemy a tu od razu dwójeczka
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Ewi, mi się marzy dom, więc jak w końcu się dorobimy to ja będę korzystać z Twoich rad
Plamienia rozkręciły się w @26.10. mam wizytę u gina. Ciekawe co dalej?
Ewei, trzymam kciuki za bliźniakija to od razu chcę trojaczki
i mogę być niepłodna do końca życia
Ciri, ja dziś myłam okienko na korytarzu i bałam się, że wywołam tym deszcz, ale jednak nie
Werniewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie lalo caly dzien. Mam mega duzo ciuszkow od cioci i jeszcze dala mi ciuszki po mnie i po moim rodzenstwie a nawet becik po mamie! Ogolnie ciuszkow nie musze kupowac chyba ze cos w trakcie wyjdzie. Do tego dostane zabawki i to lozeczko i lezaczek i kilka rzeczy innych dostalam nawet troche pieluch na poczatek zeby sobie sprawdzic pampersy male i jakies inne marki cos dla sobie na ciaze wiec fajnie.
Little trzymam kciuki za kolejny cykl.
Ewi u Ciebie tez za blizniaki i super pomysl z tym domem mam nadzieje ze wypali i po twojej mysliewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość
-
A ja mam nastrój na placz, popsuła mi sue pralka, spalilam garnek i nie kupiłam popcornu w kinie, nic tylko plakac
-
nick nieaktualnyJa tez mam sredni dzien przez G. Nie dosc ze rano sobie poszedl to nie wrocil na czas a bylismy umowieni a ja zapierdalalam caly poranek potem na niego wrzeszczalam a na koniec krzyczalam. Dobrze ze poszedl wczesniej spac bo bym go dzis z lozka wywalila. Ja sobie usiadlam przejrzalam ciuszki mam ich spis. Chyba juz nic wiecej nie musze kupowacmm jesli chodzi o ciuchy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo ja nie moge teraz takich rzeczy ogladac. Istafnio w wiadomosciach pokazywali ta babeczke od blizniakow co jedno urodzila w 23 tc i jest w inkubatorze a drugie jest nadal w brzuchu. To plakam bo widzialam moja mala ze taka teraz "duza"jest.
Ciekawa jestem czy któraś urodziala czy o obie.