Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, kuruj się :*

Madziulla lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • werni Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ewi :*
    Madzia zdrowiej kochana.
    Marta gratulacje :) jak ten czas leci :)
    Lady wlasnie plamienia moze tylko beda ?

Madziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Lady dokładnie może tylko na tym się skończy ;)
    Naszczescie przeziębienie się nie rozkręcić. Jest podobnie jak wczoraj. Idę dziś z mężem i wspólna przyjaciółka na obiad :)
    Miałam w kuchni i w salonie okna umyć ale odpuszczam.
    Miłego dzionka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to leje od rana to mycie okien bylby durnym pomyslem :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :))
    Przeglądam projekt domu i zastanawiam sie co w nim zmienić
    Zamierzamy kupić dom który jest na etapie projektu tzn są już fundamenty. Możemy jeszcze troche pozmieniać np drugi komin żeby w salonie zrobić sobie kominek i z niego nawiew do np pokoi na poddaszu które są użytkowe. orek ide na wizyte do

I tak rozkminiam.
    Któraś z Was ma już etap budowy lub kupna domu za sobą, chcetnie bym skorzystała z rad doświadczonych :)

We wtorek mam wizyte u gin będzie to 12 dzień cyklu zobaczymy czy coś urosło :D W sumie chciałabym żeby były dwa pęcherzyki oba pękły i żeby były bliźniaki :)) Bo z koejnytm zajściem znów mogą być problemy a tu od razu dwójeczka

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, mi się marzy dom, więc jak w końcu się dorobimy to ja będę korzystać z Twoich rad :P

Plamienia rozkręciły się w @ ;) 26.10. mam wizytę u gina. Ciekawe co dalej? :)
    Ewei, trzymam kciuki za bliźniaki ;) ja to od razu chcę trojaczki :D i mogę być niepłodna do końca życia :P

Ciri, ja dziś myłam okienko na korytarzu i bałam się, że wywołam tym deszcz, ale jednak nie :P

Werni <3

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lalo caly dzien. Mam mega duzo ciuszkow od cioci i jeszcze dala mi ciuszki po mnie i po moim rodzenstwie a nawet becik po mamie! Ogolnie ciuszkow nie musze kupowac chyba ze cos w trakcie wyjdzie. Do tego dostane zabawki i to lozeczko i lezaczek i kilka rzeczy innych dostalam nawet troche pieluch na poczatek zeby sobie sprawdzic pampersy male i jakies inne marki cos dla sobie na ciaze wiec fajnie.

Little trzymam kciuki za kolejny cykl.
    Ewi u Ciebie tez za blizniaki i super pomysl z tym domem mam nadzieje ze wypali i po twojej mysli ;D

ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nastrój na placz, popsuła mi sue pralka, spalilam garnek i nie kupiłam popcornu w kinie, nic tylko plakac

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam sredni dzien przez G. Nie dosc ze rano sobie poszedl to nie wrocil na czas a bylismy umowieni a ja zapierdalalam caly poranek potem na niego wrzeszczalam a na koniec krzyczalam. Dobrze ze poszedl wczesniej spac bo bym go dzis z lozka wywalila. Ja sobie usiadlam przejrzalam ciuszki mam ich spis. Chyba juz nic wiecej nie musze kupowacmm jesli chodzi o ciuchy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w ten zimny deszczowy dzień. My mamy w planie odwiedzić moja teściowa. A tak to kocyk herbatka książka. Bo nic się nie chce w taki dzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo hej, u mnie tez pada juz drugi dzien i to caly czas, zle wplywa to nna moj bol glowy, ale ja mam duzo roboty bo wczoraj malo zrobilam bo pozno wrocilismy a potem pol nocy przegladalam ciuszki.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

A mnie też głowa pęka. mój by na grzybach i cały koszyczek nazbierał ucieszony jak dziecko :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a moj 5 grzybkow wczoraj przyniosl u nas w ogole nie ma grzybow a byli chyba w 3 lasach....

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też byliśmy wczoraj i też tylko kilka znaleźliśmy a dziś jest dużo wiecej :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bylo u was wczoraj sloneczko?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E nie cały dzień padałoale było ciepło jakieś 11 stopni

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez cieplo.

Dzis dwie kolezanki zaczely rodzic, znaczy jedna na pewno a druga nie wiem czy nie falszywy alarm albo troche to potrwa.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejku no t faktycznie pełno emocji.

Ostatnio wciągnełąm się w program 600 gramów szczescia- ale kobiety w ciąży nie ogladajcie. :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja nie moge teraz takich rzeczy ogladac. Istafnio w wiadomosciach pokazywali ta babeczke od blizniakow co jedno urodzila w 23 tc i jest w inkubatorze a drugie jest nadal w brzuchu. To plakam bo widzialam moja mala ze taka teraz "duza"jest.
    Ciekawa jestem czy któraś urodziala czy o obie.

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ