X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, kuruj się :*

Madziulla lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • werni Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ewi :*
    Madzia zdrowiej kochana.
    Marta gratulacje :) jak ten czas leci :)
    Lady wlasnie plamienia moze tylko beda ?

Madziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Lady dokładnie może tylko na tym się skończy ;)
    Naszczescie przeziębienie się nie rozkręcić. Jest podobnie jak wczoraj. Idę dziś z mężem i wspólna przyjaciółka na obiad :)
    Miałam w kuchni i w salonie okna umyć ale odpuszczam.
    Miłego dzionka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to leje od rana to mycie okien bylby durnym pomyslem :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :))
    Przeglądam projekt domu i zastanawiam sie co w nim zmienić
    Zamierzamy kupić dom który jest na etapie projektu tzn są już fundamenty. Możemy jeszcze troche pozmieniać np drugi komin żeby w salonie zrobić sobie kominek i z niego nawiew do np pokoi na poddaszu które są użytkowe. orek ide na wizyte do

I tak rozkminiam.
    Któraś z Was ma już etap budowy lub kupna domu za sobą, chcetnie bym skorzystała z rad doświadczonych :)

We wtorek mam wizyte u gin będzie to 12 dzień cyklu zobaczymy czy coś urosło :D W sumie chciałabym żeby były dwa pęcherzyki oba pękły i żeby były bliźniaki :)) Bo z koejnytm zajściem znów mogą być problemy a tu od razu dwójeczka

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, mi się marzy dom, więc jak w końcu się dorobimy to ja będę korzystać z Twoich rad :P

Plamienia rozkręciły się w @ ;) 26.10. mam wizytę u gina. Ciekawe co dalej? :)
    Ewei, trzymam kciuki za bliźniaki ;) ja to od razu chcę trojaczki :D i mogę być niepłodna do końca życia :P

Ciri, ja dziś myłam okienko na korytarzu i bałam się, że wywołam tym deszcz, ale jednak nie :P

Werni <3

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lalo caly dzien. Mam mega duzo ciuszkow od cioci i jeszcze dala mi ciuszki po mnie i po moim rodzenstwie a nawet becik po mamie! Ogolnie ciuszkow nie musze kupowac chyba ze cos w trakcie wyjdzie. Do tego dostane zabawki i to lozeczko i lezaczek i kilka rzeczy innych dostalam nawet troche pieluch na poczatek zeby sobie sprawdzic pampersy male i jakies inne marki cos dla sobie na ciaze wiec fajnie.

Little trzymam kciuki za kolejny cykl.
    Ewi u Ciebie tez za blizniaki i super pomysl z tym domem mam nadzieje ze wypali i po twojej mysli ;D

ewi0808, littleladybird lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nastrój na placz, popsuła mi sue pralka, spalilam garnek i nie kupiłam popcornu w kinie, nic tylko plakac

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam sredni dzien przez G. Nie dosc ze rano sobie poszedl to nie wrocil na czas a bylismy umowieni a ja zapierdalalam caly poranek potem na niego wrzeszczalam a na koniec krzyczalam. Dobrze ze poszedl wczesniej spac bo bym go dzis z lozka wywalila. Ja sobie usiadlam przejrzalam ciuszki mam ich spis. Chyba juz nic wiecej nie musze kupowacmm jesli chodzi o ciuchy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się w ten zimny deszczowy dzień. My mamy w planie odwiedzić moja teściowa. A tak to kocyk herbatka książka. Bo nic się nie chce w taki dzień

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo hej, u mnie tez pada juz drugi dzien i to caly czas, zle wplywa to nna moj bol glowy, ale ja mam duzo roboty bo wczoraj malo zrobilam bo pozno wrocilismy a potem pol nocy przegladalam ciuszki.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

A mnie też głowa pęka. mój by na grzybach i cały koszyczek nazbierał ucieszony jak dziecko :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a moj 5 grzybkow wczoraj przyniosl u nas w ogole nie ma grzybow a byli chyba w 3 lasach....

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też byliśmy wczoraj i też tylko kilka znaleźliśmy a dziś jest dużo wiecej :))

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bylo u was wczoraj sloneczko?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E nie cały dzień padałoale było ciepło jakieś 11 stopni

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez cieplo.

Dzis dwie kolezanki zaczely rodzic, znaczy jedna na pewno a druga nie wiem czy nie falszywy alarm albo troche to potrwa.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 października 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jejku no t faktycznie pełno emocji.

Ostatnio wciągnełąm się w program 600 gramów szczescia- ale kobiety w ciąży nie ogladajcie. :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja nie moge teraz takich rzeczy ogladac. Istafnio w wiadomosciach pokazywali ta babeczke od blizniakow co jedno urodzila w 23 tc i jest w inkubatorze a drugie jest nadal w brzuchu. To plakam bo widzialam moja mala ze taka teraz "duza"jest.
    Ciekawa jestem czy któraś urodziala czy o obie.

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ