Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEh... Daj spokoj.
Ta jedna znajoma urodzila i odkrylam w sobie mega paskudne uczucie pt. Znieczulica. Nic mnie to nie ruszylo i stwierdzilam ze brzydkie to dziecko.masakra w ogole moje hormony ostatnio mega szalaja do tego wszystko jak na okres mnie boli i jest mi zwyczajnie zle... Naprawde jakas paranoja najchetniej bym usnela dzis obidzila sie na usg albo w ogole juz do porodu...
-
nick nieaktualny
-
Ewi, trzymam kciuki za wizytę
Ciri, za Twoją również
ja idę do gina 26.10. na 12:00. Najgorsze, że babka w rejestracji mnie nie zapisała, bo nie ma miejsca. Nie dostanę"numerka" i muszę się wepchnąć, oby nie między ciężarne
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie jedno i drugie
Mam nadzieję, że mi zrobi USG i wypisze receptę na clo. Mam się stawić z wypisem ze szpitala. Ciekawe, co powie na te wyniki i na to, że miałam rzekomą owulację.
Jakieś ciężarne będą na bank. Pytanie tylko, czy któraś mnie wpuściWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 15:41
-
nick nieaktualnyWiesz lepiej wpuscic 0rzed siebue nie ciezarna niz ciezarna. Nie ciezarne wychodza po 15minutach ciezarna po 1;15h wiec wiesz wlasnie tak bylo na ostatnim usg. Ciezarna przyszla babka ja wpuscila przed siebie a ta godzine 15 minut siedziala. ;p wiec obsuwa z godziny zrobiala sie 2.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo dziewczyna która ma mnie zastąpi nie ma pojecia co robie. A ja tez nie chce iść na l4. Padnę z nudów w domu
-
To już w sumie trzeci cykl z clo wiec im dłuzej tym gorzej. heh. ja tez bym chodziła do pracy o ile bym mogłos pewnie do konca ciąży bo po pierwsze ja w domu to dobry żart a po drugie musiałabym kogoś zatrudnić na swoje miejsce i go w to wszystko wdrążać .
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:tylko podbij gwarancje na praeczke
ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość