Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo przechodze kryzys bo nie moge znalezc rownowagi miedzy tym ze wazne tez jest wydac czasem jakies pieniadze na siebie a nie tylko na dziecko i to takie ktorego jeszcze nie ma.
Noo ale powoli rozgladam sie za restauracjami (totalna zielona jestem w tym temacie bo ja po restauracjach nie chadzam), w cenach i innych takich, i dochodze do wniosku ze 2017r bedzie spoko w 2016 nie wydolimy z kasaMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W naszym przypadku by tak było, ale Ci co płodzą dzieci w niewiedzy, często ich nie chcą. To znaczy na początku. Wpadka raczej napawa ludzi na początku strachem, wręcz przerażeniem. Pozytywne emocje przychodzą później. Ja to bym chciała tak "wpaść", ale świadoma wpadka nie istnieje
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to nauczylam sie na tym forum ze nie ma co kogos namawiac na dalsze starania za wszelka cene bo to nie o to chodzi zeby psychicznie sie wykonczyc na rzecz dziecka kazdy sam musi podjac decyzje i zawsze trzymam kciuki zeby to byla najlepsza dla nich decyzja ktora zaowocuje niespodzianka albo nowymi silami do walki
Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny