Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze tylko 134 dni
Byłam dziś u endo. TSH z 17 września - 0,872. (w szpitalu 2.10 wyszedł 2,15)
Lekarz stwierdził, że tarczyca zdrowa. Zrobił USG. Powiedział, że mam nie brać euthyroksu, bo to nie ma sensu. Kazał brać magnez+b6 i wit. D.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:06
-
nick nieaktualny
-
Okazało się, że pobrali krew tylko na TSH
myślałam, że jak już oferują darmowe badania w ramach programu profilaktyki chorób tarczycy, to zrobią komplet. A tu dupa. Miałam ze sobą poprzednie wyniki, pokazałam mu je i powiedział, że są w normie. I koniec wizyty.
Już jesteś za połowąto nie wieczność
edit: ogólnie lekarz był jakiś dziwny. Stwierdził, że lekarz, który przepisał mi dawkę euthyroksu 12,5, to musiała być kobieta. A taka dawka jest przeznaczona dla dziecka o wadze 6kg
W pon idę do mojej ginki, więc zapytam ją o te wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 15:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ft3 i ft4?
Robiłam wyniki byly w normie, ale po podczytywaniu wątku o TSH, doszłam do wniosku, że procentowo oba hormony powinny być w okolicach 50%. Ja miałam najpierw ft4 40% i ft3 70%, a po 6 tyg. brania euthyroksu było ft4 42% i ft3 28% -
nick nieaktualny
-
Hejka dawno tu mnie nie bylo, dzis odebralam pozostale wyniki i andr. Mi spadl co bardzo sie z tego ciesze, to tylko prl mi zostalo do zbicia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny