Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaraz przepierke ciuszkow tych z piwnicy zaczynam robic, do tego faktura z play mnie wkurwia, nic z niej nie rozumiem namodzili jak nie wiem co z ludzmi z infolini nie da sie dogadac, do tego cena telefonu do banku to jakas kpina. Wrrrr mial mi odejsc wydatek placenia faktury za ten miesiac bo mialam nadplate a oni jakies cuda na kiju wyprawiaja...
-
nick nieaktualnynarazie mam w necie wyniki pelnej morfologi to mam wszystko ok poza P-LCR norma min:13 - max:43, a ja mam 49 nie wiem co to oznacza. a na reszte jeszcze czekam
glokoza 95 a norma do 99...niby w normie ale myslalam ze spadnie mi odkąd ograniczyłam cukier...widocznie za malo czasu upłyneło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamy wyniki. Trzy strony tego az ciezko sie ogarnąć. Najważniejsze parametry:
abstynencja 4 dni
objetość 1,5ml
lepkość norma
aglutynacja brak
upłynnienie zupełne
ph 7,8
liczba komórek okrągłych 0,2x10^6 ml
w tym liczba leukocytów 0,1x 1,^6ml
koncentracja 212,8x10^6ml
całkowita liczba w ejakulacje 319,3x10^6
żywotność 79%
ruch postępowy 63%
ruch niepostępowy 12%
nieruchome 25%
plemniki prawidłowe 17%
nieprawidłowe 83%
Rozpoznanie : NORMOZOOSPERMIA
A z posiewu bakteriologicznego
posiew dodatni
Istnieje możliwość kolonizacji florą przejściową cewki moczowej. Interpretacja wyników zależy objawów i stanu klinicnego pacjenta.
Gardnerella vaginalis nie wykryto
grzybów drożdżopodobnych- nie wychodowano
Staphylococous epidermidis nieliczne szczep MSSE, MSB
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak szczerze mówiąc to zdałoby sie wiedziec kiedy ovu. Bo my na tygodniu to żadko seksik. na weekndxie płene szaleństw3o, ale na tyg wiecznie zmęczeni - zwlaszcza mąż teraz w tej pracy to nciągle pracuje i jest mega zestresowany także nie mamy takiego no pociągu, ochoty. heh.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze trudno powiedziec, ze wczesiejszym partnerem mialam prawie zerowe libido i naprawde 3 miesiace moglo byc wielkie zero, z tym mam wyzsze ale bez przesady, bardziej mnie drazni to ze on nie ma takiego poczucia ze przydaly by sie pieszczoty, nie seks a jakies pomizianie po cyckach czy cos takiego, on oduczyl sie i teraz ciezko jest mi go nauczyc.. czasem mnie bierze frustracja na to wszystko ale bardziej sie martwie o jego zdrowie bo to nie jest normalne zeby facet pod 30 nie mial ochoty na seks... a to podobno od kilku lat sie dzieje ale wyslac chlopa na badania to juz katastrofa...
-
nick nieaktualnyJa przed ciaza chcialam zeby zbadal chociaz ten testosteron cholerny bo on jest bardzo wazny dla mezczyzn i caly miesiac batalie z nim toczylam a potem sie okazalo ze jestem w ciazy. Ale mojego wyslac do lekarza graniczy z cudem. Rok byl nie ubezpieczony bo przeciez on nie choruje! Wiesz taka meska glupota. A teraz przekonac go bedzie ciezko ale jak sie mala urodzi on chce szybko miec drugie wiec sprobuje wtedy go przycisnac bo teraz nie mam sily z nim walczyc...
-
nick nieaktualny