Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Gin powiedział ze jaks ie zdecydujemy to w następnym cyklu podówjna dawka clo. A jak nic z tego nie bedzie to inne leki inseminacja-klinika niepłodności.
Ale już mu odpowiedziałam ze kolejnych cykli nie bedizie.
Bede do Was zaglądać zeby poczytac co u WAs słychać. ale na razie opuszczam forum.
PAPA.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE
-
nick nieaktualny
-
Ewi poczytaj jeszcze o niepokalanku i o dongu. To reguluje ogólnie prace jajników. U mnie wystarczyło 14 dni dużej dawki niepokalanka zeby jajniki zaskoczyly. A 8 miesięcy nie pracowaly tak jak powinny.
Nasienie jest u was super, wiec wystarczy jedna owulacja żeby się udalo.
Trzymam kciuki i nie poddawaj sie. Twoje dziecko gdzies tam czeka na ten odpowiedni czas. Ono juz ma wszystko zaplanowane -
nick nieaktualnyHej jak niedzielny poranek mija? Mąż szykuje Jajecznice
wczoraj kupiliśmy dywanik do salonu. Zostało nam tylko dokupić stolik. Mnie znowu coś przeziębienie łapie. Wtedy się skończyło na bólu gardła. ..mam nadzieje ze się nie rozwinie.. pije wodę z miodem imbir i cytryna. Heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Przyszła kolej na mnie: z nosa leci jak z kranu i pewnie nie uda mi się domowymi sposobami ominąć wizyty u lekarza i leków
czuję się fatalnie.
Może dostanę L4? -
ewi0808 wrote:I stało się. 1,5 mce po ślubie mój brat ogłasza że spodziewają sie dziecka.
I się zaczęło- a Wy kiedy, już pora itp............
Jedna z ajgorszych niedziel.
Baronowa a jaką dawkę niepokalanka stosowalas, w jakiej formie?. Zreszta miała tak wysoka prolaktynę, ze sie nie obawialam brać.
Ewi, a nie chcecie mówić o waszych problemach ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh.... Ze rodziny a zreszta nie tylko rodziny nie moga tego zostawic bez konentarza? Ja tylko slyszalam ze za bardzo chce (bo moja mama wiedziala o staraniach) i po co mierze te temperatury i inne rzeczy (moj G sie przez przypadek wygadal) i nie pomagaly tlumaczenie ze w naszym przypadku to jedyny sposob ze wzgledu na czestotliwosc seksu bo inaczej to bysmy tego dzieciaka robili na zloty strzal przez najblizsze 10lat..
-
Moja przyjaciółka tez mnie wkurzala ze za bardzo się spinam, ze rok na luzie a potem badanie. Jakbym jej sluchala to nadal bym się starala i wpadala we frustracje. A tak doczytalam o niepokalanku i sie dzieje.
-
nick nieaktualny