Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwi po to tu jestesmy.
Ja Ci nie doradzę w CLO bo sie a tym nie znam kompletnie i nie chce Ci zle doradzić. jedyne co mogę doradzić żebyś sie nie poddawała bo ja wiem że Ci sie w końcu uda!! trzymam z całej siły kciuki za Was.
heh i mowi to osoba która ma dołek psychiczny bo sie w piatek okazało ze jestem zablokowana lekami nie na 3 miesiace tylko na 6. czyli jeszcze 5 bo jedna paczka za mna... dopiero... a do tego nie wiem czy jak po 4-5 mies od odstawienia lekow nie bede w ciazy to po wczorajszych wyborach nie jestem pewna czy invitro nadal bedzie.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To mam dzięki Wam plan. ten cykl do końca sprawdzić kolejny podwojne clo plus dong albo neipokalanek (skonsultuje z gin)
Madziulla przytulam masakra czekanie mnie zabija :*
Torbiel urosła?
Little masz dzis wizytę o 12?
Co do doomu Ciri to moze uda sie za gotówkę , coś tam ammy odłożone coś odłożymy teściowa powiedziała ze coś nam pomoże. Może uda się bez kreytu na kupno- ale na wykończenie napewno kredyt weźniemy . no wszystkos ie okaże jak bedzie z pracą i pieniędzmi.
Mój mąż od kiedy musiał pójść na padania nasienia satł sie bardziej wyrozumiay i bardziej mnei wspiera. Bałs ie tych badan i wyników czekanie ponad tydzień. a potem ekstra wyniki. Ale miał lekcje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo i dobrze Ewi ze mial lekcje to bardzo wazne, tak jak ja plamilam w ciazy, pierwszy raz zauwazylam ze zrozumial ze to ze jest ciaza nie znaczy ze dobrze na pewno sie skonczy...
Noo a co do pieniedzy to super! To Tym bardziej po postawieniu domu bym sie zabierala jak cos za klinike i dziecko a moze samo wyjdzie w miedzy czasie?Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:To super, tylko pytam bo na początku była mowa o 3 mce a teraz już pół roku. Chyba ze mi sie coś popierdzieliło
Dobrze pamiętasz ze 3 mies. na 100% dłużej nie będzie bo można 3 lub max 6 mies. a ze rzadko 3 wystarcza to w trakcie przedłużają na 6. tylko z wrażenia zapomniałam się spytać o powód. podejrzewam ze wysokie CA125 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak powinnam miec pod koniec roku tu sie chyba nic nie zmienilo. ale czy skroci leczenie tego nie wiem bo ten lek jest nie tylko na torbiel ale ogólnie na endometriozę.
Wszystko sie zapytam następnym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:24
-
nick nieaktualny
-
) Bdzie dobrze. trzymamy kciuki.
Kurcze ale to wszystko niesprawiedliwe. U mnei brat wczoraj ogłosił ze beda miec dziecko 1,5 mce po ślubie. I tki w dodatku niezadowlony, że on by jeszce nei chciał, psuje mu to plany, że za szybko.
Jak to słyszałam to myślalam ze mu przyjeieMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha, wiesz moze tylko taka reakcja, bo jak ja bym sie jutro dowiedziala ze chlopak to wiesz bunt mozgu a na bunt mozgu tez moglabym sie poryczec
Ale wiadomo ze to bez znaczenia
trzeba to przetrawic i zmienic myslenie. Ja o swoim dziecku mysle jako o corce i mowie do niej po imieniu ktore wybralismy wiec bylo by to baardzo trudne zmienic myslenie.
Madziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi, wiesz jak to jest... bunt... noo ktos mial inne plany a teraz trzeba wiele rzeczy przewartosciowac, my tego nie rozumiemy bo sie staramy, ale jak sobie pomyslalam co ja przezywalam kilka lat temu jak okres mi sie spoznial a moj byly chcial zebym w razie czego usunela... wiesz to nie takie proste...
A Ci moi znajomi co maja dziecko ona chciala on nie chcial tego dziecka... Wiesz czasem lepiej zeby go nie bylo niz sytuacja ma byc taka jak tu... -
nick nieaktualny