Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ewi, wiesz jak to jest... bunt... noo ktos mial inne plany a teraz trzeba wiele rzeczy przewartosciowac, my tego nie rozumiemy bo sie staramy, ale jak sobie pomyslalam co ja przezywalam kilka lat temu jak okres mi sie spoznial a moj byly chcial zebym w razie czego usunela... wiesz to nie takie proste...
A Ci moi znajomi co maja dziecko ona chciala on nie chcial tego dziecka... Wiesz czasem lepiej zeby go nie bylo niz sytuacja ma byc taka jak tu...
Ciri ja też sie bałąm przed i po ślubie że już ciąża , jak się okres spóźniał, bo jeszcze studia, bo praaca, bo nei mamy stałe miejsca zamieszkania bo nei jestem gotowa.
Ale jak już chciałam to lipa jest.
Tera zżałuje że od razu po ślubie nei zaczeliśmy starań może by sie przypadkowo udało bo sie człowiek nie nastawiał ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i tak ma być
)
Pogadałam z teściową bo ona zaczeła opowiadac co ona przeszła tzn jedno dziecko jej zmarło, potem poroniła. i tak z tego do tamtego jakoś mi sie powiedziało i teraz o wszystkim wie. Calkiem spokolżej mi że komuś powiedziałam
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:i tak ma być
)
Pogadałam z teściową bo ona zaczeła opowiadac co ona przeszła tzn jedno dziecko jej zmarło, potem poroniła. i tak z tego do tamtego jakoś mi sie powiedziało i teraz o wszystkim wie. Calkiem spokolżej mi że komuś powiedziałam
Czasem naprawdę warto porozmawiać
Tak, pierwszy raz mam do czynienia z CLO. Ewi, witaj w klubie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little ja aktualnie już trzeci cykl z clo.
W pierwszym cyklus ie udało z clo plus pregnyl . Długio sie nie nacieszyliśmy. Od razu niech Ci da gin duphostan czy lutke. czytałam ze tak powinno być. No ja nie dostałam i skonczyło sie wszyscy wiem jak.
-
Hehe
to raczej pozostałości po kuracji, którą zalecił mi lekarz. Chciał mi dupkiem uregulować cykle. Dostałam od niego receptę na dupka na 6 miesięcy, a po dwóch odstawiłam, bo zaczęły mi się dziwne plamienia a cykle były bardziej rozregulowane niż wcześniej. Do tego lekarza oczywiście już nie poszłam więcej
no i mam jeszcze receptę ze szpitala. Nazbierało się trochę
-
ewi0808 wrote:tylko ze mój organizm juz nie bardzo toleruje już CLO pierwszy cykl spoko, drugi tez ale teraz to masakra była- ciągle głowa bolała, spuchłam jak wieloryb, mdłości i najgorsze połowa włosów mi już wypadła.
Baronowa a Ty stosowałś jednoczesnie niepokalanek i dong Quai?. Potem arbuz wyszedl na rozrzedzenie krwi to mogli podziałać
ewi0808 lubi tę wiadomość