Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milusiak wrote:czy jest ktoś kto rodził albo planuje poród w szpitalu w Pyskowicach,
-
nick nieaktualny
-
Ewi trzymam kciuki, u mnie tez nie bylo pęcherzyka
A jeszcze można podać gonatropiny czy jak to sie zwie. Jak clo nie dziala. Takze jeszcze sa możliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:40
-
nick nieaktualny
-
Super;). Nie liczą czasem rzygow i spania od 20 i niemocy wstaniowej rano
Chociaż przez weekend miałam nastrój zabójczy. Ale nie mogę narzekać, jest ok;)ewi0808, Madziulla, werni lubią tę wiadomość
-
Madziulla, jak noga?
Jestem dziś zła. 12 października kupiłam niepokalanka, mieli wysłać w ciągu 2 dni i w piątek (16.10) miałabym go już u siebie, a wczoraj dostałam smsa z poczty, że dopiero przesyłka została nadananasmaruję im w opinii chyba
Mam tylko nadzieję, że jutro najpóźniej dojdzie.
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Miałam dziś ciekawy sen
Śniło mi się, że urodziłam córkę i nie miałam dla niej nic kupione. Kompletne zero, żadnych ciuszków, pieluszek, smoczków, butelek, łóżeczka. Nic. A potem chodziłam z nią (o dziwo była ubrana) na rękach po sklepach i musiałam szybko wszystko kupić...
I karmiłam ją piersią. Tak słodko przysypiała przy cycku... To był dziwny, ale bardzo fajny sen. Przez chwilę mogłam poczuć jak to jest mieć dziecko.
Miłego dnia -
nick nieaktualnyHmmm uroczo
Mnie sie od kilku lat czesto takie rzeczy snily, o dziwo odkad jestem w ciazy ani jeden taki sen mnie nie dopadl, w ogole mi sie dziecko nie sni.
Nawet nie jestem wstanie go sobie wyobrazic kiedys umiaam teraz to da mnie taka abstrakcja, ze we mnie jest maly czlowiczek ktory bedzie podobny do ludzi mi znanych.
Ciekawe tylko czy jak bedzie corka bedzie do mnie i mojej mamy podobna, bo ja i moja siostra wraz z moja mama jestesmy baaaardzo podobne do siebie wiec mysle ze to mocne geny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wolalabym zeby tylko po G nie miala nosa a bedzie cudownie
Mysle rowniez ze te oczy to tez genetycznie silny gen bo my wszyscy dzieci mamy oczy niebieskie mimo ze ja blondynka a rodzenstwo czarne wlosy a u takich baardzo rzadko zdarzaja sie niebiesciutkie oczy