Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja się pochwale ze w 4 tyg schudłam 4 kg stosując niskowęglowodanową diete i z niskim indexem glikemicznym wszysstko za dobra rada nPicji która mi poleciła ksiązki z fajnymi przepisami zwłaszcza na pyszneki desery i sałatki.,
mój wykres dzis skoczył do górywiewiórka17, littleladybird, ciri22, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:Dieki
1Dzno ja do tego biore inofem i costagnusa. przez poł roku napewno tez nie miałam az do tego cyklu , chyba ovu byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 08:55
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja mam tak duzo pryszczy ze juz na mordzie mi sie nie mieszcza... Eh...
Progesteron działa
ciri22 wrote:A w koncu robilas ten progesteron?
Tak, ale wyniki będą jutro dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 09:01
-
Ewi, jak się czujesz na tej diecie? Naczytałam się, że przez pierwsze kilkanaście dni można czuć się ociężałym. Mnie męczą strasznie gazy i nie wiem czy to od zmiany żywienia
wiewiórka17 wrote:Dziewczyny stwierdziłam ze jak w tym cyklu się nie uda to wrzucam na luz i jadę na wakacje a termometr i testy ovu na bok odkładam
Na wakacjach łatwiej wyluzować też mam takie plany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 09:04
-
ewi0808 wrote:myslałam o wien wtorku zeby tez bete zrobic bedzie 8 dzien po owu
A na betę nie będzie wcześnie?
wiewiórka17 wrote:Nie wiem tylko czy podołam temu wyzwaniu hehe za bardzo się już wciągnęłam w mierzenie temp.i czytanie tego forum
Jeśli nie weźmiesz termometru to nie będzie wyjścia i dasz radę -
littleladybird wrote:Ewi, jak się czujesz na tej diecie? Naczytałam się, że przez pierwsze kilkanaście dni można czuć się ociężałym. Mnie męczą strasznie gazy i nie wiem czy to od zmiany żywienia
Super jestem pełna energii nie ospała cukier spadł mi ze 100 do 89 .
Co do pracy jelit to tez mam gazy ale nie jakies straszne, łatwiej mi sie wypróżnic ;P
Ogólnie polecam. To poprostu zdrowa zbilansowana dieta.
-
wiewiórka17 wrote:Wrzucę na luz :p i nie będę się stresować na wakacjach
Mi w tym cyklu lekarz tez kazał dac na luz bo miał byc monitoring badania i ewntualna stymulacja. ale stwierdził ze sa wakacje i zeby dac sobie troche luzuwiewiórka17 lubi tę wiadomość
-
To zależy kiedy było zagnieżdżenie, niby może wystąpić nawet 10 dpo, więc wtedy na pewno jest za wcześnie na betę, bo nie ma produkcji hormonu hcg.
Ja też łatwiej się wypróżniam
wiewiórka17 wrote:Tylko abonament mam wykupiony do 1 września.trochę tego mi szkoda
Jakieś koszty muszą być co jest ważniejsze: abonament czy Twoje dobre samopoczucie i zdrowe podejście do tematu, hę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 09:14