Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to do drugiego trymestru na szczęście jeszcze dwa tyg. ale mam taki brzuchol okrągly jak piłka. Jakbym co najmniej w 20tc była. Masakra a wagowo schudlam 2kg

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie wazylam ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja specjalnie swoja wagę wskrzesiłam (czytaj kupiłam do niej baterie :p) ale to nie za szybko, że mi tak brzuszek wywaliło? Normalnie mi się piłka pod cyckami zrobiła. Albo to po ogórkach kiszonych :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mąż będzie w pon w pracy to zrobię zdjęcie i Wam pokażę, bo tak to mi powie, że wariatka jestem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze wode zatrzymujesz albo masz wzdecia raczej to jeszcse nie jest ciazowy ale czasem tak sie zdarza. Noo wlasnie ja musze to samo ze swoja zrobic ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciul wi, ale w tali widzę, że urosłam. Ale moja mama mówi, że jej też szybko było brzuch widać a później nie był wcale taki duży.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiem Wam, że od siedzenia w domu pierdolca już dostaję. Napaliłam się na afrykanarium we Wrocku i molestuje męża na wyjazd :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez chcieliśmy jechac ale zawrocilismy. Taka kolejka byla przed zoo. Masakra. Jestesmy juz nad morzem. Zimno ale pięknie. Ja schudlam 3 a w jeansy nie wchodzę:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja dlatego ja myślę o odwiedzinach np w poniedziałek, mąż będzie miał dwa tyg urlopu to można myśleć. Mam nadzieję, że właśnie w poniedziałki nie ma dużych kolejek, największe to pewni sobota-niedziela

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz bez różnicy vo wakacje:( my byliśmy w środę:/

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale na pewno mniej niz w weekend:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie mniej denerwuje mam lekkie mdlosci... Mam nadzieje ze to nie moja wyobraznia a objawy wrocily jak sie odstresowalam. Brzuch nadal boli ale sluz czysciutki wiec chyba wszystko ok...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno Ciri:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a miałam nadzieję, że bedzie mniej wiary. trudno, przeżyję :)

Ciri będzie dobrze, nie stresuj się tak,bo idzie oszaleć :)

Matko, nażarłam się jak wieprz, wpierniczyłam dwie bułki na raz (w życiu mi się nie zdarzyło tyle wszamać na kolację...no chyba, że mi się gastro po pijaku włączyło :P) takie bogate w srodku, ogorek, pomidor, ser, szynka, papryka i sałata....i mi mało :( :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej dziewczyny bo ja tego tak nie za bardzo kumam, suwaczek mi pokazuje, że we wtorek będę w 10tc a belly liczy, że w 11tc jak ktoś się mnie zapyta w któym tyg jestem mam mowić 10 czy 11?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo beli liczy rozpoczete tygodnie a suwaczek pokazuje zakonczone plus ile dni. A mowi sie ze skonczyla 9 tydzien czyli jestes w 10 tygodniu ciazy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak ja mam skonczone 6 tydzien czyli rozpoczelam 7 tydzien.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz jesteś w 10 bo nasz 9 i 4 dni. Czyli leci ci 10

Syn mi sprzedał rota. Tak mnie muli i do tego mam dreszcze. Zdycham

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa kumam czyli we wtorek skończe 10 tydzień i zacznę 11 i od wotrku mogę śmiało mówić, że jestem w 11 tc? czyli jeszcze tydzień i koniec 1 trymestru tak. Dobrze rozumiem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trymestr konczy sie za dwa tygodnie jak wejdziesz w 13 tydzien skonczysz 12

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ