Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze zeby nie uroslo z tego co ja wiem. Jak sie nie wchlonie ale i nie urosnie to leki pojda w ruch i bedzie dobrze. Gorzej jak zacznie rosnac i duzy bol sprawiac... Ale mowie nie takie rzeczy sie wchlanialy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :P oby to była kwestia 2 miesięcy odłożenia starań... a Ty jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psychicznie lepiej troche. Ciotka mnie troche pocieszyla ze ona miala podobnie ze naczynka jej pekaly w szyjce i to dziecku nie zagraza. Przeczytalam na belly ze w 7 tygodniu cycki moga przestac bolec wiec tez sie odstresowalam a mdlosci raz mam raz nie i to tez normalne wiec wyglada ze wszystko w normie jest. ;) wiec o wiele mi lepiej
    Gorzej ze do pracy na rowerku nie bede jezdzic i mi smutno z tego powodu... Ale juz fasol daje znac ze nie moge sie za bardzo przemeczac... I nie wiem co zrobic... Czy probowac na rowerze czu jednak ztm i sie meczyc.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko to sie umie wstrzelić. Właśnie zarzygal pól pokoju:/

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh chyba kazda mama to przechodzi. Moja siostra (20lat) ostatnio pierwszy raz w zyciu mega sie najebala.... Noo i pokoj mamie zarzygala ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec jak nie choroba taka to tak ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri mój mąż akurat na kanapie obok gra w Wiedźmina na Playstation 4 :D a co do roweru to sama nie wiem... bo w komunikacji miejskiej tak jak mówiłaś tez się może cos stać...z łokcia dostać (odpukać). Choć upadki na rowerze też nie wskazane... dla mnie byłaby to ciężka decyzja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra znow krwawie i to mocniej niz ostatnio... Chyba znow do szpitala pojade...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedź lepiej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy mi cos dadza... Eh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daleko nie mam... Pod samym domem wiec nie wiem czy sie wstrzymac czy nie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poszła nie czekaj. Tym bardziej że mówisz że mocniej krwawisz

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wstrzymuj sie. Co innego jak cie strzyka czy kłuje. A tu juz jest krew. Nie ma co cekac. Jak cie drugi lekarz zbada i powie ze to nic groźnego to będziesz spac spokojnie

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może że jest to samo co wtedy i da Ci leki ale będziesz spokojna że z dzieckiem ok wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    się normalnie wzruszyłam
    %25255BUNSET%25255D.jpg
    Wszzpaniale!!!!

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jedz, czekamy na inf

atdc3e5exzk12dxf.png
  • wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri tez bym pojechała na Twoim miejscu :)jedz daj znać jak wrócisz :) trzymaj się

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pod domem nie ma ginekologa musze jechac dalej... Ale postanowilam ze poczekam. Wydaje mi sie ze to przez rower... Polecialo dosc sporo ale wydaje mi sie ze nic nie cieknie juz... Poczekam z godzinke,dwie i w razie czeko wsiadziemy z G do samochodu i pojedziemy. A jak nic sie nie bedzie dzialo to jutro pojade do swojego lekarza na konsultacje. Ten lekarz w piatek mowil zeby nie pamikowac w razie czego jesli nie ma duzego krwawienia... Bo tak plamic moge caly czas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie co? Nie czuje niepokoju.. W ogole... Mysle ze wiem ze wszystko ok. Ale sie bede obserwowac.

ewi0808, wiewiórka17, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO Ciri lepiej obserwuj i w razie jakichkolwiek wątpliwości jedź

‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ