Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi jak się cofniesz do wczorajszych wieczornych rozmów to zobaczyć moje wyniki roma.ja miałam mimo stresujacego czwartku i piątku weekend spoko. Mąż próbował mnie postawić na nogi psychicznie i trochę mu się udało. Nie będę czekać do polowy sierpnia na usg. Pójdę z ubezpieczenia z pracy na usg pod koniec lipca przed @. Zobaczyć czy nie daj boże nie urosła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 07:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla czytałam Twój wpis będzie dobrze.
MAsz kochanego męża wpsiera Cię. Musisz myśleć pozytywnie.
Chciałabym zielony koniec ale nie nastawiam się. Ide dziś na progesteron mam nadzięje ze wskaże ze to po owu, bo owu to dla mnei cud przez pół roku napewno nie miałam a wcześniej cholera wie kiedy ostatnio była
-
ewi0808 wrote:Madziulla czytałam Twój wpis będzie dobrze.owu była i z tego sie ciesze
MAsz kochanego męża wpsiera Cię. Musisz myśleć pozytywnie.
Chciałabym zielony koniec ale nie nastawiam się. Ide dziś na progesteron mam nadzięje ze wskaże ze to po owu, bo owu to dla mnei cud przez pół roku napewno nie miałam a wcześniej cholera wie kiedy ostatnio była
Cud dla mnie i z tego sie ciesze, i mam nadzieje ze ten wykres jest prawidłowy bo nigdy nie miałam takiego u siebie dlatego tak codziennie pisze, ponieważ nie wiem jak go interepretować u mnie na bieżąco
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:No Ewi to dobrze ze owu była nawet jak teraz nie będzie zielonego końca to uda się następnym razem. Choć ja nadal wierzę że to ten wykres. Podobno najróżniejsze juz wykresy tu zaskakiwały.
-
nick nieaktualny