X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Madziulla bardzo dobrze. Jeśli masz za darmo, korzystaj. I już będziesz wiedziała, czy się torbiel zmniejsza. Najlepiej niech cała się wchłonie <3

no liczę na to że będzie dużo mniejsza albo cała się wchłonie. i od następnego cyklu będę mogła działać bo to najbardziej mnie martwi że nie wiem na jak długo muszę się wstrzymać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mogla go podglądać non stop:) nam chodzi o dźwięk:) dlatego 4d:) zeby nagrać serduszko na płytę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5d. Mam na myśli 5d a pisze 4d:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczełam palmić. co robić??

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na @ chyba za wczesnie co? Moze implantacja? ;p nic nie mozesz robic. Czekaj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekać Ewi. Czekać. Ale by bylo jakby to groszek sie mościl:)

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpie pewnie okres, w ostatnim cyklu dostałam okres 20 dc

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badalas progesteron?

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj byłam rano zrobić. wyniki będe mieć jutro popołudniu.
    Bo je się bo może w tym mce by się udało a tu plamienie :/

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi nie denerwuj się trzymam kciuki :) Plamienie nie zawsze świadczy o czym złym

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięi dziewczyny ale to napewno okres sbędzie

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasniem plamienie moze byc implantacyjne. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba nie będę robić 4d, wystarczy mi zwykłe usg. najnormalniej w świecie szkoda mi na to kasy :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi na okres to za szybko. Spokojnie, poczekaj do jutra na wyniki. Bardzo prawdopodobne, że dziewczyny mają rację i fasol się gnieździ :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida wrote:
    Ja chyba nie będę robić 4d, wystarczy mi zwykłe usg. najnormalniej w świecie szkoda mi na to kasy :)
    Tez wole cos kupic dziecku za ta kwote ale moze byc tak ze dopadnie mnie takie moja babskie CHCE CHCE CHCE i wtedy pojde ale to jak berbec bedzie wiekszy :P Ale mysle ze ostatecznie tez nie zrobie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawde nie korci Was płyta z nagranym biciem serca:)? My na szczęście mamy już ....wszystko:) od laktatora, przez butelki, na niani z czujnikiem oddechu i sterylizatorze skończywszy:) załatwiliśmy to w piątek:) i spokój:) a mówiłam, że nic nie będe kupować:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodzę z założenia, że skoro wydawałam majątek na niepokalanki, fertile, tony testów, bety i te wszystkie zioła i mikroskopy owulacyjne to te jednorazowe 200 zł nic juz nie zmieni. Nie leżę na forsie. Ale bez przesady. To zaledwie kilka pizz albo 10 litrów wódki :) Sobotnie zakupy w Kauflandzie. Szybko się uzbiera...A taka pamiątka na całe życie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. To dla mnie nie jest pamiatka dla mnie pamiatka jest to dziecko ktorym bede sie juz zawsze opiekowac. Moja mama nie zostawiala ani jednego usg po nas, i jakos ani jej ani mnie nie jest przykro

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawdą jest, że dzisiaj 200 zł to nie jest ani dużo, ani mało. Faktycznie jedne zakupy w markecie. Zdjęcie z usg to fajna sprawa, posłuchać bicia serduszka też, chociaż dla mnie już mniej ;) wolę zdjęcia, nawet na własnym ślubie nie mieliśmy kamery, tylko sam fotograf był :)
    A dla każdego co innego może być pamiątką :)

Ja np do dziś mam kamienie z nad morza. Mąż przy przeprowadzce mnie strasznie przeklinał, gdy musiał tachać kartonik z kamorami na 4 piętro :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedys mialam wiele pamiatek teraz juz nic, po wielu przejsciach stwierdzilam ze przeszlosc nie jest wazna, wazne jest dzis i przyszlosc. Gdybym sie rozstala teraz z wlasnym facetem nie mam z nim ani jednego zdjecia, w ogole mam malo zdjec ktore mogly by byc wspomnieniem... wiec zdejecie usg bardziej by bylo dla mnie teraz wazne w chwilach zwatpienia niz pozniej gdy sie dziecko urodzi (znajac mnie i tak by poszlo w koncu do kosza, jak wszystko)

ewi0808 lubi tę wiadomość

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ