Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie moglam uwierzyc. I nie wierzylam. Ja juz jeden mialam falszywie dodatni wiec czekalam na wyniki bety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa Twój to wogole zaskok stulecia będzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi ja to od piątku rana musiałam ogarniać wiec "lekturę" miałam wczoraj :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 07:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha ewi. Trzymam kciuki! I wracam...spac!!!

ewi0808 lubi tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    Cud dla mnie i z tego sie ciesze, i mam nadzieje ze ten wykres jest prawidłowy bo nigdy nie miałam takiego u siebie dlatego tak codziennie pisze, ponieważ nie wiem jak go interepretować u mnie na bieżąco

Dokładnie tak jak u mnie ;) Tyle, ze ja nie miałam owulki na pewno przez co najmniej rok :/

Mam już wynik progesteronu. Rewelacji nie ma: 8,53, ale owulka była, prawda? Kiepska, ale była. To dla mnie duży sukces ;)

Madziulla dobrze, że mąż Cie wspiera :) to bardzo ważne. I nie martw się poradzisz sobie z ta torbielą <3

Baronowa, zaskocz nas i dawaj zielonego kropka :D

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byla ;) nie taka kiepska ;D podobno od 15 zaczyna sie dobry wynik do zajscia. Ale dziewczyny przy 10 zachodza i utrzymuja wiec nie tak zle ;) ja mialam w 7dpo 16,14 i juz w ciazy bylam a wie. Ze inne dziewczyny w ciazy tez w 7dpo mialy po 24-28 wiec u mnie tez rewelacji nie bylo.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ha sobie do pracy owu test zabrałam. Zaraz idę sikac;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahah tez tak robilam bo z porannego nie mozna a to moje jedyne siku przed wyjsciem z domu

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie to jest bardziej pozytywny niż wczoraj. Jejku. Jakby mi ten gin jutro zrobil usg to by bylo bosko.

A torbiel może dawac pozytywny lh?

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie slyszalam o takim przypadku ;) to jak bardziej pozytywny niz wczoraj to stawiam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro rano tak jak u mnie ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dzisiaj powtórka z rozrywki;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bedziemy trzymac kciuki ;) ja mam nadzieje ze za poltora tygodnia zobacze serduszko bijace i lekarz powie ze nic sie zlego nie dzieje u mnie. Do tego czasu bede sie ograniczac i obserwowac. I mam nadzieje ze w lutym lub marcu urodze zdrowe dziecko ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba. Z tyloma kciukami nie może sie nie udac;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mam nadzieje. ;) zauwazylam duza zmiane w zachowaniu mojego Grzeska. Na pozytyw oczywiscie. Szkoda ze musialo dojac do krwawienia zeby tak sie stalo ale moze i dobrze bo wreszcie sa w nim emocje jesli chodzi o ciaze. Takie naprawde widoczne. I mowi na mnie fasolowa mama ;p

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego, ze miał namacalne dowody, ze tam coś faktycznie jest. No i świadomość, ze była krew też swoje zrobiła. Przejął się. A jak zobaczy zdjęcie USG, to już na 100% będzie wiedział, ze jest fasolowym tatą :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno strasznie byl niepocieszony ze ze szpitala nie dostalam usg bo chcial zobaczyc ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri pewnie dociera do niego powoli że Tatą zostanie :)

Ja umówiłam się na wizytę na usg kontrolne na 28 lipca. mam tam za darmo więc chce skorzystać i zobaczyć co z tą torbielą się przez 2 tyg wydarzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to się aż obruszyl jak nie chciałam zeby do gabinetu wchodził. Ale w kincu wszedł i o malo nie zemdlal:) a w środę idziemy na usg 4d i nagra nam lekarz na płytę z biciem serduszka:):):):):) dzis jedziemy na wycieczkę rowerowa wybrzeżem :) nie biorę telefonu wiec nadrobię Was wieczorem:)

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla bardzo dobrze. Jeśli masz za darmo, korzystaj. I już będziesz wiedziała, czy się torbiel zmniejsza. Najlepiej niech cała się wchłonie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja na 4d ide dopiero jak bedzie duzy. Kolezanka byla w pierwszym trymestrze i pozniej to powiedziala ze jakby mial jeszcze raz isc to nie poszla by tak wczesnie bo za malo siw dzieje a sie placi a jak juz jest dyzt i wyglada jak ludz jest o wiele fajnien

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ