Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewi0808 wrote:Cud dla mnie i z tego sie ciesze, i mam nadzieje ze ten wykres jest prawidłowy bo nigdy nie miałam takiego u siebie dlatego tak codziennie pisze, ponieważ nie wiem jak go interepretować u mnie na bieżąco
Dokładnie tak jak u mnie Tyle, ze ja nie miałam owulki na pewno przez co najmniej rok
Mam już wynik progesteronu. Rewelacji nie ma: 8,53, ale owulka była, prawda? Kiepska, ale była. To dla mnie duży sukces
Madziulla dobrze, że mąż Cie wspiera to bardzo ważne. I nie martw się poradzisz sobie z ta torbielą
Baronowa, zaskocz nas i dawaj zielonego kropkaewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByla nie taka kiepska podobno od 15 zaczyna sie dobry wynik do zajscia. Ale dziewczyny przy 10 zachodza i utrzymuja wiec nie tak zle ja mialam w 7dpo 16,14 i juz w ciazy bylam a wie. Ze inne dziewczyny w ciazy tez w 7dpo mialy po 24-28 wiec u mnie tez rewelacji nie bylo.
-
nick nieaktualny
-
Jak dla mnie to jest bardziej pozytywny niż wczoraj. Jejku. Jakby mi ten gin jutro zrobil usg to by bylo bosko.
A torbiel może dawac pozytywny lh? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo mam nadzieje. zauwazylam duza zmiane w zachowaniu mojego Grzeska. Na pozytyw oczywiscie. Szkoda ze musialo dojac do krwawienia zeby tak sie stalo ale moze i dobrze bo wreszcie sa w nim emocje jesli chodzi o ciaze. Takie naprawde widoczne. I mowi na mnie fasolowa mama ;p
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj to się aż obruszyl jak nie chciałam zeby do gabinetu wchodził. Ale w kincu wszedł i o malo nie zemdlal:) a w środę idziemy na usg 4d i nagra nam lekarz na płytę z biciem serduszka:) dzis jedziemy na wycieczkę rowerowa wybrzeżem nie biorę telefonu wiec nadrobię Was wieczorem:)
-
nick nieaktualnyNoo ja na 4d ide dopiero jak bedzie duzy. Kolezanka byla w pierwszym trymestrze i pozniej to powiedziala ze jakby mial jeszcze raz isc to nie poszla by tak wczesnie bo za malo siw dzieje a sie placi a jak juz jest dyzt i wyglada jak ludz jest o wiele fajnien