Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurd3 ale juz nie je 2 dzien... Brrre a wszystko ptzez ten glupi royal... Tak dostala po nim najpierw pobudzenie potem sraczka a potem kurde zjadla tego przez dwa dni tyle co przez 4 normalnie znada i jak jej dalam inne co zamowilam takie z zajebistym skladem to sie fochnela...
-
nick nieaktualnyWez daj spokoj pierwszy raz widzialam takie zachowanie u niej, a to tylko poniedzialek i wtorek go dostawala i tylko rano w srode go miala... NIgdy wiecej tej karmy jej nie dam.. noo ale teraz mi nie chce jesc, mam nadzieje ze jak zglodnieje to cos zje...
-
nick nieaktualnyJa swojej mleka nie daje.
Ale jest postep wzielam z netu pomysl na koty ktore w ogole suchego nie jedza i wymoczylam troche chrupkow w sosie z mieska i najpierw je wylizala ale sprobowala ze dwa i zostawila... Ale teraz po godzinie widze ze poszla jesc chrupki -
nick nieaktualnyMoja tak sie nie daje
Raz probowalam to wylizala i reszty nie tknela, z tymi chrupkami tez tak bylo ze sos wylizala a potem w dupie je miala, ale wydaje mi sie ze albo zglodniala albo cos tam skubnela jednak przy tym sosie i okazalo sie ze moze nie pachnie ale w smaku moze byc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Specjalnie dla Ciebie:D
http://zapodaj.net/2a87dab68ebf1.jpg.htmlciri22, littleladybird lubią tę wiadomość