X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa jaram sie! Piekny brzucholek :) To juz dokladnie polowa, super jej jak ten czas leci :D a czujesz sie dobrze?

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Baronowa, wyglądasz ślicznie.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Aaaaaa jaram sie! Piekny brzucholek :) To juz dokladnie polowa, super jej jak ten czas leci :D a czujesz sie dobrze?
    Nie licząc wczorajszego zgonu rzygania jak kot i ostatnio spania pi 12 h to dobrze ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej to masz zupelnie odwrotnie niz ja :P Ja to smie tak malo... i sie budze w nocy ;/
    A rzyganko ciazowe? Moze cos zaszkodzilo?
    Dobrze ze nic innego nie dokucza bo ja to powoli liste nieprzyjemnosci ciazy moge wypisac... :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i siedzę u kpsmetyczki, czas na hybrydki :)

ciri22 lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I bardzo dobrze :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

• justi:: Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poproszę ciąże ale bezz rewolucji.Jakichkolwiek.;)

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewiiiii!!!! Gratulacje. <3 parę dni mnie nie było a tu takie rzeczy. Masz piękny prezent na święta. Ciesze się bardzo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem zapisana na hsg. Bylam dziś w szpitalu przyklepac termin. 18 lutego mi wyznaczyli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa super wyglądasz!! Piękny brzuszek.

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi, więc teraz oficjalne gratulacje <3 <3 <3 cieszę się bardzo ;)

Baronowa, fajny bebzolek :D

Madziulla, witaj w klubie ;) po nowym roku tez będę miała hsg, ale nie mam jeszcze terminu ;)

Madziulla, ewi0808 lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny ale jakos to do mnie jeszcze nie dotarło ;))
    Ciesze sie strasznie. a Wam dziewczyny zycze żeby nowy rok był owocny :)*

Madziulla, littleladybird lubią tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ewi taki mam plan :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki, ja jak zwykle raz na ruski rok ;)

Ewii!!! Gratulacje!! Hura, ale się cieszę, że się udało :) Jak miło czytać takie radosne wiadomości. Rośnijcie zdrowo i bez problemów :)

Ja jeszcze równo 4tyg. i ciąża donoszona, więc czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że szybko minie. Zaraz święta, sylwester i zostanie tylko czekanie na szkraba. A czas dłuży się niemiłosiernie :D

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namida dzięki.

O ale to szybki mineło :) spokojnych 4 tygodni :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jak tam dzis?

Ja sie pochwale ze urodzinowo udalo mi sie przespac cala noc! Ale niestety dostaje czegos na sama mysl o wyjsciu na zakupy do tej mega duzej kolejki i tlocznosci i w ogole, noo ale kiedys trzeba zrobic te zakupy... bleeee

Do tego przez okno jakies chóralne glosy slysza... Juz mam dosc ;/

Ale dzien marudzenia mi sie wlaczyl....

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego, zdrówka miłości i zdrowego pięknego grzecznego bobaska. Ja dziś cały dzień sprztałam. a mój mąż dzielnie mi pomagał, tzn przesuwał meble, trzepał dywany.

Powiedziłąm mu dziś zrobiłam jeszcze rano test i facella już mega ciemna jak testowa. Na początku był zmieszanya teraz już zwariował. mówi ze nie może jeszcze w to uwierzyć ze sie udało.

:))))

Jak tam po zakupach? Ja sie w poniedziałek wybieram bo w o masakra musi być przed świetatobotmi

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mam mam... Cwiercwiecze mi stuknelo...

Jeszcze na zakupach nie bylam i nic nie posprzatalam... W ogole mega zle sie czulam caly dzien i podsypialam... Chyba cisnienie... Ogolnie masakra. A tyle sprzatania przede mna... Na zakupy dopiero jade bo jutro bedziemy mieli zapieprz z przesylkami i kwitami oraz sprzatanie...
    W ogole ciezki tydzien pracowo sie zapowiada.... W ogole nie czuje tych swiat...

Dobrze ze maz sie cieszy ;) ale moze miec tak jak moj ze sie cieszy ale do pierwszego usg tego prenatalnego nie do konca bedzie wierzyl ze cos tam jest ;p

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zakupow owoccnych.
    Pewnie jak brzuszek zacznie byc widac i zobaczy usg to bedzie coraz bardziej wierzył. do mnie tez to tak w 100% nie dociera. Ciri u Cb kiedy cos było widac?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo moj ok 20 tygodnia jak brzuch zaczal rosnac i mloda juz mogl choc raz poczuc uwierzyl tak ze sie zaczal do niej gadac ;p a widac tak naprawde zabaczglam w 12tygodniu ale to dlatego ze na wczesniejszym bylam na nfz w 8 tygodniu na zdjeciu mialam plame z kropka i tyle ..

Juz jestem po jednych zakupach jutro jeszcze po kilka rzeczy do drugiego marketu i juz.

‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ