Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Aaaaaa jaram sie! Piekny brzucholek
To juz dokladnie polowa, super jej jak ten czas leci
a czujesz sie dobrze?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej laseczki, ja jak zwykle raz na ruski rok
Ewii!!! Gratulacje!! Hura, ale się cieszę, że się udałoJak miło czytać takie radosne wiadomości. Rośnijcie zdrowo i bez problemów
Ja jeszcze równo 4tyg. i ciąża donoszona, więc czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że szybko minie. Zaraz święta, sylwester i zostanie tylko czekanie na szkraba. A czas dłuży się niemiłosiernie
-
nick nieaktualnyHej! Jak tam dzis?
Ja sie pochwale ze urodzinowo udalo mi sie przespac cala noc! Ale niestety dostaje czegos na sama mysl o wyjsciu na zakupy do tej mega duzej kolejki i tlocznosci i w ogole, noo ale kiedys trzeba zrobic te zakupy... bleeee
Do tego przez okno jakies chóralne glosy slysza... Juz mam dosc ;/
Ale dzien marudzenia mi sie wlaczyl.... -
Masz dziś urodziny? Wszystkiego najlepszego, zdrówka miłości i zdrowego pięknego grzecznego bobaska. Ja dziś cały dzień sprztałam. a mój mąż dzielnie mi pomagał, tzn przesuwał meble, trzepał dywany.
Powiedziłąm mu dziś zrobiłam jeszcze rano test i facella już mega ciemna jak testowa. Na początku był zmieszanya teraz już zwariował. mówi ze nie może jeszcze w to uwierzyć ze sie udało.
)))
Jak tam po zakupach? Ja sie w poniedziałek wybieram bo w o masakra musi być przed świetatobotmi
-
nick nieaktualnyNoo mam mam... Cwiercwiecze mi stuknelo...
Jeszcze na zakupach nie bylam i nic nie posprzatalam... W ogole mega zle sie czulam caly dzien i podsypialam... Chyba cisnienie... Ogolnie masakra. A tyle sprzatania przede mna... Na zakupy dopiero jade bo jutro bedziemy mieli zapieprz z przesylkami i kwitami oraz sprzatanie...
W ogole ciezki tydzien pracowo sie zapowiada.... W ogole nie czuje tych swiat...
Dobrze ze maz sie cieszyale moze miec tak jak moj ze sie cieszy ale do pierwszego usg tego prenatalnego nie do konca bedzie wierzyl ze cos tam jest ;p
-
nick nieaktualnyNoo moj ok 20 tygodnia jak brzuch zaczal rosnac i mloda juz mogl choc raz poczuc uwierzyl tak ze sie zaczal do niej gadac ;p a widac tak naprawde zabaczglam w 12tygodniu ale to dlatego ze na wczesniejszym bylam na nfz w 8 tygodniu na zdjeciu mialam plame z kropka i tyle ..
Juz jestem po jednych zakupach jutro jeszcze po kilka rzeczy do drugiego marketu i juz.