X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś ubralismy choinkę. Podoba mi się bardzo ;)

Katar mnie męczy ;(

Little zaglądaj do nas co jakiś czas i piszco u Ciebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj zdjecie choinki ;p

Ja mialam dzis kupic ale oczywiscie z robota sie nie wyrobilam... Jeszcze dzis paczki bedziemy sortowac (zawsze tydzien orzed swietami jest najgorszy. G ma tyle rpzesylek ze caly samochod az po sufit jest zapakowany... Masakra...

To znaczy ze moj katar do Ciebie uciekl... Sorry...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dużo wiesz, ja jaeszcze w tematach ciążowych.

Little pewnie musi nabrać dystansu che sie przez świeta oderwać od starań.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri jutro pokaże bo w okolicy choinki burdel bo ona będzie stała na małym stoliku a Darek go dziś malował na czarno i schnie. Nie mogę go nawet przesunąć żeby fotkę choinki zrobić.

I pewnie Little wtedy zaskoczy ;D

Ciri ja chciałam wirusy ciążowe a nie chorobowe ;D popraw się ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ja czytam i filtruje wiedze bo trzeba znalezc miedzy ttmi zdaniami paniki (a niestety najwiecej takich emocji towarzyszy ciazy, strach, panika- mowie jesli chodzi o ciaze) informacje ktore sa przydatne... Mowie ja przede wszystkim kieruje sie intuicja. Moze zle robie ale kiedys kobiety na polu pracowaly w ciazy i nie lataly z kazda pierdola do lekarza wiec czemu my mamy tak reagoeac? Oczywisxie sama jak czegos nie wiem pytam rodzine albo zagladam do netu ale nie doszukuje sie specjalnie problemow ;)

Ewi ty kupujesz pojrzywe w formie sypkiej? Ile pijesz i jakiej firmy kupujesz?

Madziulla sorry noo musialy sie wymieszac ;p nie chcialam takich. I trzymam za slowo ze choinke pokazesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:49

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze pokaże. Rano stolik będzie suchy to wszystko poustawiam i cykle fotkę. Jutro będzie malował 2 raz ale to wieczorem jak z pracy wróci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Składam reklamacje. Dawaj właściwe wirusy. :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj chark odpowiedni musi mi sie uzbierac ;p

A moje Fiona chyba bardzo delikatnie ale przechodzi ruje... Cjoc i tak takich calkiem typowych objawow nie ma wiec nie jeste pewna.
    Ja jutro zaczynam bigos robic...

Kurde wymyslilam ze jesli jest taka piekna jesienna pogoda to sobie sesje brzuszkowa zrobie w pierszy dzien swiat a tu oczywiscie mega cieplo ma byc i padac... Mam nadzieje ze poczeka do wieczora...;/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mam swoją pokrzywę nazbieraną na ogrodzie i ususzoną, ale wcześniej jak kupowałam do taką luźna nie w woreczkach bo uważam że jest lepsza mocniejsza.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie kupilam ta pokrzywe domiwej apteki czy cos w saszetkach. I nie dosc ze tm jest napisane ze 2-3 razy dziennie to po 2 saszetki na szklanke czyli jedno opakowanie mam na 7 dni ;/ a nie wiem czy jak kupie sypka to ile tego trzeba pic? Znaczy w jakich proporcjach? Musze sobie zaparzacz kupic.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co ja to wsypuje tak żeby zakryło mi dno w kubku tak mniej więcej i zalewam. nie używam zaparzacza chociaż lezy na półce.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli w sumie nie duzo. Chlop dzis wczesniej wyszedl biore sie za ta robota... Za gore roboty... ;( bleeee...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecane zdjęcie mojej choinki ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ced21c4e7b03.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 08:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladna ;D taka suptelna ;D i malutka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nawet nam się udała ta choinka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś idę jeszcze raz do lekarza bo mam wrażenie ze mam całe zatoki zawalony a chce być na święta zdrowa

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UUu to ze chcesz to wiesz nic nie oznacza :P
    OD kiedy jestes chora?

Noo ja wczoraj wracajac z zakupow mega zajebiaszcza choinke widzialam taka, z 130cm piekna rozlozysta, ale ze nie ogarniete mieszkanie to nie kupilismy bo nie bylo by gdzie nawet postawic

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz umówiona na 15.15. Rano o 7 dzwonilam się umówić. Od piątku. Ale katar nam od soboty. Darek wczoraj mi kupił wodę morską i pomogło tyle ze nie mam nosa zapchanego

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To do konca swiat bedzie Cie trzymal :P Swieta zasada ze katar leczony trwa tydzien nie leczony 7 dni sie sprawdza przynajmniej u mnie :P
    Max do 10 dni sie przedluzy. Ja teraz bylam chora od tamtego piatku chodz poranny katar troszke wczesniej sie zaczal i dopiero dzis z czystym sumieniem mowie ze juz nic katarowego nie mam.

Za to znow pokrzywy wieczorem nie wypilam bo przysnelam i byla zimna jak sie obudzilam, i co? Dzis rano wygladalam jak PIGI!!! Kurde nogi to mialam tak spuchniete ze nie moglam w kapcie wsadzic, rece tak zdretwiale ze kubka do ust nie moglam uniesc... Wrrrr

Edit: Ja sobie na katar kupilam PRENALEN syrop dla kobiet ciezarnych i karmiacych (taki tam syroperk na bazie malin, czosnku i witamin-minus taki ze ma w chuj cukru) ale powiem Ci ze po 3 dniach to byla mega roznica jesli chodzi o katar i samopoczucie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 09:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ta lekarka dala mi tylko do dziś zwolnienie i to z łaska ale nie miałam kataru. Gardło i węzły powiększone. Ale to nie było moja rodzinna lekarka. A ta moja bo dzis do mojej rodzinnej sie dostalam to tym bardziej jak katar jest i czuję jak mi w zatoka zalega na bank do świąt mi da.

‹‹ 366 367 368 369 370 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ