Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDawaj zdjecie choinki ;p
Ja mialam dzis kupic ale oczywiscie z robota sie nie wyrobilam... Jeszcze dzis paczki bedziemy sortowac (zawsze tydzien orzed swietami jest najgorszy. G ma tyle rpzesylek ze caly samochod az po sufit jest zapakowany... Masakra...
To znaczy ze moj katar do Ciebie uciekl... Sorry... -
nick nieaktualnyCiri jutro pokaże bo w okolicy choinki burdel bo ona będzie stała na małym stoliku a Darek go dziś malował na czarno i schnie. Nie mogę go nawet przesunąć żeby fotkę choinki zrobić.
I pewnie Little wtedy zaskoczy
Ciri ja chciałam wirusy ciążowe a nie chorobowepopraw się
-
nick nieaktualnyWiesz ja czytam i filtruje wiedze bo trzeba znalezc miedzy ttmi zdaniami paniki (a niestety najwiecej takich emocji towarzyszy ciazy, strach, panika- mowie jesli chodzi o ciaze) informacje ktore sa przydatne... Mowie ja przede wszystkim kieruje sie intuicja. Moze zle robie ale kiedys kobiety na polu pracowaly w ciazy i nie lataly z kazda pierdola do lekarza wiec czemu my mamy tak reagoeac? Oczywisxie sama jak czegos nie wiem pytam rodzine albo zagladam do netu ale nie doszukuje sie specjalnie problemow
Ewi ty kupujesz pojrzywe w formie sypkiej? Ile pijesz i jakiej firmy kupujesz?
Madziulla sorry noo musialy sie wymieszac ;p nie chcialam takich. I trzymam za slowo ze choinke pokazeszWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 20:49
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekaj chark odpowiedni musi mi sie uzbierac ;p
A moje Fiona chyba bardzo delikatnie ale przechodzi ruje... Cjoc i tak takich calkiem typowych objawow nie ma wiec nie jeste pewna.
Ja jutro zaczynam bigos robic...
Kurde wymyslilam ze jesli jest taka piekna jesienna pogoda to sobie sesje brzuszkowa zrobie w pierszy dzien swiat a tu oczywiscie mega cieplo ma byc i padac... Mam nadzieje ze poczeka do wieczora...;/ -
nick nieaktualnyNoo wlasnie kupilam ta pokrzywe domiwej apteki czy cos w saszetkach. I nie dosc ze tm jest napisane ze 2-3 razy dziennie to po 2 saszetki na szklanke czyli jedno opakowanie mam na 7 dni ;/ a nie wiem czy jak kupie sypka to ile tego trzeba pic? Znaczy w jakich proporcjach? Musze sobie zaparzacz kupic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUUu to ze chcesz to wiesz nic nie oznacza
OD kiedy jestes chora?
Noo ja wczoraj wracajac z zakupow mega zajebiaszcza choinke widzialam taka, z 130cm piekna rozlozysta, ale ze nie ogarniete mieszkanie to nie kupilismy bo nie bylo by gdzie nawet postawic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo do konca swiat bedzie Cie trzymal
Swieta zasada ze katar leczony trwa tydzien nie leczony 7 dni sie sprawdza przynajmniej u mnie
Max do 10 dni sie przedluzy. Ja teraz bylam chora od tamtego piatku chodz poranny katar troszke wczesniej sie zaczal i dopiero dzis z czystym sumieniem mowie ze juz nic katarowego nie mam.
Za to znow pokrzywy wieczorem nie wypilam bo przysnelam i byla zimna jak sie obudzilam, i co? Dzis rano wygladalam jak PIGI!!! Kurde nogi to mialam tak spuchniete ze nie moglam w kapcie wsadzic, rece tak zdretwiale ze kubka do ust nie moglam uniesc... Wrrrr
Edit: Ja sobie na katar kupilam PRENALEN syrop dla kobiet ciezarnych i karmiacych (taki tam syroperk na bazie malin, czosnku i witamin-minus taki ze ma w chuj cukru) ale powiem Ci ze po 3 dniach to byla mega roznica jesli chodzi o katar i samopoczucie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2015, 09:01
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNoo ta lekarka dala mi tylko do dziś zwolnienie i to z łaska ale nie miałam kataru. Gardło i węzły powiększone. Ale to nie było moja rodzinna lekarka. A ta moja bo dzis do mojej rodzinnej sie dostalam to tym bardziej jak katar jest i czuję jak mi w zatoka zalega na bank do świąt mi da.