X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to tak tak po zwolnienie lec nie ma co. Ja to staralam sie jak najmniej wychodzic w tym tygodniu co prawda mi sie nie udalo bo a to kabaret a to kino a to cos... ale w pracy to bym nie usiedziala... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz na sekundę musze do biedro wyjść ale tak siedzę w domu cały czas. Darek robi zakupy i wogole. Dobrze ze prezenty kupione wszystkie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w tym roku bezprezentowo :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na szczescie nie ma prezentów pod choinkę.

Madziulla kuruj się.

Little podaj mi twój adres na priv to podesle Ci moj apokrzywe

atdc3e5exzk12dxf.png
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa do nowego roku gin ma wolne. i teraz kuźwa skąd mam duphostan sobie wyczarować.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idz do lekarza pierwszego kontaktu albo do innego i powiedz ze bralas i ze testy i beta Ci wyszly. Kazdy powinien Ci w tym momencie wystawic. Wez wyniki bety ze soba. Ktos kiedy pisal ze pierwszego kontaktu lekarz tez moze wystawic. A jak nie to jeszcze szpital Ci zostaje tam tez Ci wystawia. Tylko wez opakowanie ze soba. Powiedz koniecznie ze jestes po stymulacji. Ale wiejszych problemow nie powinnas miec szczegolnie ze to okres swiat wiec przynajmniej do nowego roku powinnas dostac

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuje wyczarować od rodzinnego.
    Tylko boje się ze moze nie muse brac tych tabletek.
    ale gdzieś czytałam ze te tabletki odstawia sie najwcześniej na koniec pierwszego trymestru

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez Ci przeciez tak mowilam :P
    Jak sie zaczyna brac w II fazie tak sie bierze do donca I trymestru zapobiegawczo, bo nie wiadomo jak organizm zareaguje. Lepiej brac niz nie brac :D

Dlatego jak powiesz ze bralas i CI potrzeba to kazdy oczywiscie kto moze to Ci wystawi recepte chociaz do momentu wizyty u Twojego lekarza prowadzacego.

ewi0808 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest taka apteka w której czasem można kupić lek na recepte bez recepty. heh

Ty używasz te witaminy firmy Olimp?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, vita-min plus mama.

Noo nie wiem czy akurat to Ci sprzedadza... Szczegolnie ze tu chyba jeszcze jakas dawka jest..

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawke to akurat znam, no zobaczymy heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem ze Ty znasz ale moze byc tak ze jakas tam dawke sa wstanie sprzedac a innej nie. Bardziej o to mi chodzilo...

A jak to sie stalo ze nie ma Twojego lekarza? Mowilas ze dzwonilas do niego. To co zapomnial ze ma urlop?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniła do mnie jego recepcjonistka zebym przyszła jutro, bo dziś miał przyjmować na nfz to już ma urlop. ale jutro bedzie przyjmował prywatnie tak jak zawsze heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze ktos do Ciebie zadzwonil. Noo nic no nawet na nfz mogl Ci przyjac i wystawic recepte. A masz jeszcze tego dupha?

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jeszcze na dwa dni :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to spoko :) W ogole to np u mnie w przychodni panstwowej jest tak ze w ciazy kobiety sa przyjmowane bez zapisow to i bez kolejki... Wiec ja mam o tyle fajnie ze wlasnie w takim momencie poszlabym i by mnie od razu przyjeli.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze do nowego roku u mnei w przychodni nei ma żadnego lekarza.
    Nie że nie chciał mnie przyjąć tylko poprostu nie przyjmuje w przychodni na nfz.
    Prywatnie bedzie jutro. takze spoko

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo matko co to za przychodnia ze nie ma nikogo?! Jeden lekarz jest? U mnie to jest 3 czy 4 i to przyjmuja od 8-17;30 w roznych konfiguracjach zmianowych ale na jakiegos zawsze trafisz...

Ja musze gdzies niedaleko miejsca zamieszkania pediatry zaczqc szukac. Nawet nie wiem gdzie jakas przychodnia jest...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby jest trzech róznych gin heh

Myslisz ze zrobi mi jutro usg ?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalezy. Moze zrobic i sprawdzic czy jest cialko zolte i czy w dobrym miejscu jest osodzone. Czy nie jest poza maciczna i w ogole. Ale podejrzewam ze nic poza tym sie nie dowiesz. Bo na echo zarodka chyba za wczesnie. A moze nie...

‹‹ 367 368 369 370 371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ