Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdz do lekarza pierwszego kontaktu albo do innego i powiedz ze bralas i ze testy i beta Ci wyszly. Kazdy powinien Ci w tym momencie wystawic. Wez wyniki bety ze soba. Ktos kiedy pisal ze pierwszego kontaktu lekarz tez moze wystawic. A jak nie to jeszcze szpital Ci zostaje tam tez Ci wystawia. Tylko wez opakowanie ze soba. Powiedz koniecznie ze jestes po stymulacji. Ale wiejszych problemow nie powinnas miec szczegolnie ze to okres swiat wiec przynajmniej do nowego roku powinnas dostac
-
nick nieaktualnyNoo ja tez Ci przeciez tak mowilam
Jak sie zaczyna brac w II fazie tak sie bierze do donca I trymestru zapobiegawczo, bo nie wiadomo jak organizm zareaguje. Lepiej brac niz nie brac
Dlatego jak powiesz ze bralas i CI potrzeba to kazdy oczywiscie kto moze to Ci wystawi recepte chociaz do momentu wizyty u Twojego lekarza prowadzacego.
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLo matko co to za przychodnia ze nie ma nikogo?! Jeden lekarz jest? U mnie to jest 3 czy 4 i to przyjmuja od 8-17;30 w roznych konfiguracjach zmianowych ale na jakiegos zawsze trafisz...
Ja musze gdzies niedaleko miejsca zamieszkania pediatry zaczqc szukac. Nawet nie wiem gdzie jakas przychodnia jest... -
nick nieaktualny