Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyALe szczerze jestem przerazona, bo ja to na stres tez potrafie placzem reagowac, i jak dziecko bedzie mi plakac a ja nie bede potrafila sobie z tym poradzic to przeciez usiade na podlodze i zaczne plakac razem z nim...
Eh przeraza mnie to ze moge sobie z tym nie poradzic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis w miare. Ale mam wieczna zgage, mloda chyba mi uciska na nerwy, juz tak bardzo nie puchne ale dretwienie mam juz w obu dloniach choc w lewej bardziej. Do tego wbija mi gdzies w pluca swoje czesci ciala, jak siedze to nie moge zlapac oddachu, noo i zaczynaja sie skurcze... Nie jest to bolesne ale nieprzyjemne zdecydowanie. Coraz wiecej mam tych dolegliwosci 3 trymetru.
-
Dzwonił do mmnie brat. Poszli na USG i niestety serduszko już nie biło. Lekarka wysłała ją jeszcze do szpitala zeby ktoś inny ją skonsultował ale diagnoza ta sama- płód martwy. Nie miała żadnych objawów bólu nie czuła nic. Są teraz w szpitalu dostała leki obkurczające i czekają na zabieg. ma być około 20.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo moze tak, choc tez zalezy, bo wiele dziewczyn pisalo ze przed II trymestrem czy na poczatku drugiego, czekaja na poronienie a potem ogladaja jak to w srodku wyglada... Noo ale na pewno z jakiegos powodu zostala podjeta taka decyzja.
Z tego co mowilas to oni chyba nie za bardzo wczuli sie w ta ciaze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kupowalam w aptece normalnie.
U mnie slodycze tez nie przechodzily tak do II trymestru.
Teraz za to mam zgagi, mecza mnie prawie po wszystkim i wraz z refluksem. Normalnie zarcie mi sie cofa.. Po wczorajszym kapituluje i ide dzis do apteki po rennie (podobno w ciazy mozna to brac) bo ja i tak malo teraz jem (2 razy dziennie i to mala ilosc) a ta zgaga sprawia ze odechciewa mi sie w ogole jesc. -
nick nieaktualnyMnie to najbardziej wkurza moja rodzinka bo tam kobiety przechodza ciaze bezobjawowo. Ja moze takiej zlej nie mam tej ciazy bo bywaja gorsze ale czasem nie potrafia zrozumiec ze po prostu zle sie czuje czy nie mam na cos ochoty....
A do tego ja mam sklonnosci do takich roznych. Zgage mialam kiedys bardzo czesto potem gdzie najprawdopodobniej mialam biochemiczna jak reka odjal i kilka lat moglam sie cieszyc kabanosamo i przyprawa gyros bez umierania przez dwa dni a teraz mam znow. Co do puchniecia ja mam chora nerke i bez ciazy zdarzalo mi sie obudzic popuchnieta, tak samo kregoslup bol mialam wielokrotnie nie moge stac dluzej niz 5 minut w jednej pozycji bo umieram przez ta zwiekszona lordoze wiec u mnie to poglebienie rzeczy do ktorych mialam sklonnosci juz wczesniej.