Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNoo to tez nie do konca tak. Bo ja nie moge narzekac. Wiele dziewczyn ma owiele gorzej. To co mnie dopada to maly odsetek tego co maja inne dziewczyny. Narzekam bo wiadomo czasem trzeba alr funkcjonuje prawie normalnie.
Gorzej ze wkurzaja mnie moje hormony. Wczoraj ogladalam jakies filmy instruktazowe i na widok dzieci albo opisu porodu tak ryczalam... Masakra i z cyckow mi lecialo.... -
nick nieaktualnyMoje cycki to juz ogolnie zachowuja sie jakby dziecko bylo na swiecie. Powariowaly.....
Ej wczoraj sie dowiedzialam ze znajoma urodzila w 34 tygodniu dzis zostalam postraszona ze znajomego pierwsze dziecko 1,5 miesiaca przed terminem urodzila...
Zaczynam sie stresowac ze jeszcze tylu rzeczy nie mam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa daj spokoj. Po nowym roku wykupujemy faktury te nie zaplacone i do firmy windykacyjnej ze wszystkim idziemy.
Noo ja bede za miesiac pakowac torbe. Chyba ze za tydzien na wizycie lekarz powie ze jest szansa na przedwczesny porod. A zwykle to sa jakies przeslanki wczesniej.
Noo plan byl taki ze lozeczko odbieramy w polowie stycznia i zamawiamy materac a chemie i lekki i inne rzeczy na poczatku lutego zamawiam...ewi0808 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Moje cycki to juz ogolnie zachowuja sie jakby dziecko bylo na swiecie. Powariowaly.....
Ej wczoraj sie dowiedzialam ze znajoma urodzila w 34 tygodniu dzis zostalam postraszona ze znajomego pierwsze dziecko 1,5 miesiaca przed terminem urodzila...
Zaczynam sie stresowac ze jeszcze tylu rzeczy nie mam...ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:A ja pierwsze urodziła 10 dni po terminie
-
nick nieaktualnyTylko pytanie czy z samym plodem czy u nich cos genetycznie nie gra...
A ja dzis pierwszy raz bylam z moim G na zakupach spodniowych dla niego... Nigdy wiecej... Katastrofa... Jedyny plus ze dzieki tym promocjom kupilismy spodnie mustanga za 89zl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo moje koty wykastrowane (te co z mama mieszkaja) i tak lataly za kotkami poki wychodzily ;p
Ja dostalam jak powiedzialam ze sie staram. Potem na pierwszej wizycie czyli jakos w 6tygodniu (ale robilam ok miesiac pozniej bo zawsze badania mam przed sama wizyta zeby byly na bierzaco a wizyte raz na miesiac), a miesiac temu mialam 3 raz robione.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 18:12
-
nick nieaktualnyWidzialam ale na razie nie skorzystam bo musze czekac na gotowke...zreszta chyba to co tam jest to nie jest to co wybralam. Oooo podrzuce Ci link do testow kosmetykow dla ciezarnych i dzieci i w ogole... Nie wiem czy go masz ale na pewno Ci sie przyda.
-
nick nieaktualny