Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
czas szybko leci i zanim sie obejrzysz bedzie 7 stycznia
ZUs no w najgorszym wypadku bedziesz miec kontrole ale wątpie, wszystko masz pokolei i wogóle. W razie kontroli masz faktury pracownika itp który pracuje są przychody. wiec ja bym sie nie obawiała
Bąbel na tym etapie ciąży rośnie 1 do 1,2 mmm dziennie. czyli w ciągu tygodnia urośnie max jakieś milimetrówWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 18:41
-
nick nieaktualnyNoo jeszcze chwila... Ale tez najgorzej bedzie znow tego 7 bo wizyta na 19 a pewnie znow mnie przyjma z opoznieniem....
Noo mam nadzieje, ale wiem ze dziewczynom juz poodmawiali L4 (jedna zaczela prace w ciazy wiec juz jest ze nie dostanie wyplaty bo ze zatrudnienie tylko dla wyciagania kasy, a druga ma firme dluzej niz ja i tez jej odmowili wyplaty L4) Wiec sie troche stresuje...
Co nie zmienia faktu ze to jest duzozreszta tam sie w srodku zmienia i obraz moze byc zupelnie inny niz ostatnio. W pecherzyku ciazowym bedzie sie dzialo
moje 14mm to u innych dziewczyn juz jest maly Gumiś żelkowy, u mnie niestety na usg to byla plamaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 18:45
-
I dupa byla tak beznadziejna obsluga ze dalej noc nie wiem. Za to gwiezdne wojny fajne.
Właśnie się ze znajomymi umowolismu na jutro wiec tez fajnie -
nick nieaktualny
-
to najgorsze jest właśnie miec wizyte wiecorem cały dzień czekasz.
No zobaczymy co usg pokaże i jak dokładny gin ma sprzet heh
To nie ma reguły komu odmówią. miałam taki przypadek ze dziewczyna była na l4 i zus ją wezwał do siebie. dziewczyna pojechała ledwo zywa bo naprwde ciężko przechodziła ciąże a kobieta z zusu do niej ze po co pani l4 , chorobowe jak pani zdrowa dała rade przyjechać do nas.
Wiec wiesz to różniejest
-
Chciała bym jakas konkretna poradę i jakies pomysły. Narazie jeszcze rozwazany mutsy evo. Ladny i lekki
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie kicha z tym zusem... Noo nic trzeba byc chyba dobrej mysli i czekac... Ale macierzynskiego moga mi odmowic?
Baronowa a na fioletowej nie znajdziesz watku z dziewczynami z Twojej okolicy co by sklep polecili?
Mutsy evo? Ja to chyba nie wjem ktory ;p
Edit: juz wiem! Duzo sie tego namnozylo w mojej okolicy ostatnio. Podobno calkiem dobre wozkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 19:16
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie tez mam taka nadzieje skoro i tak nawet bezrobotny dostanie kase (co prawda nie z zusu a zajmuje sie tym gmina czy cos tam ale jednak)
A powiedz mi na jakiej zasadzie bylby wyliczany macierzynski? Z calego roku przed urodzeniem dziecka tak jakbym pracowala dalej? Czy tylko sie liczy wlasna dzialalnosc? -
nick nieaktualny
-
no chyba bedziesz musiała składać papierki ale nie wiem jeszcze jak to wygląda.
pewnie trzeba bedzi eskładać takie wnioski o macierzyńskie jak do tej pory a wyrónanie to może faktycznie z utomatu bedzie ewentualnie jakies pismo sie bedzie składałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 20:45
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem szczesliwa jajniki czyste.
Opis USG
W powiększonej jamie macicy widoczny pęcherzyk ciążowy z echem zarodka którego CRL 2,4 mmm. WC 5,5hbd; PTP 28.8.2016; fhr 122/min. kosmówka homogenna. jajniki obustronnie bez zmianBaronowa_83, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem wam ze rzad mnie tak wkurwia... Wczoraj G byl zapytac o ubezpieczenie samochodu. Ma znizki i zaplaci wiecej niz w zeszlym roku przez ten podatek bankowy. Ja juz dostalam na dwa konta informacje o podwyzkach oplat za konto, G juz o karcie kredytowej (a tam mamy teraz najwiekszy dlug) a na kredyt to chyba juz nigdy nie zarobimy...
Masakra mowie wam...