X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to tez mam powrot mdlosci od herbaty ;/ a ja tak kocham herbatke.
    Ja dzis tez robota...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi mdłosciami i nnymi dolegliwościami. dlaczego nie może być bezobjawowo heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boo by bylo za latwo :D choc ja w rodzinie mam same ciaze bezobjawowe wiec ja jestem jedynym przypadkiem gdzie cos dolega, czasem sie zastanawiam czy to juz podchodzi pod uzalanie sie nad soba.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    z tymi mdłosciami i nnymi dolegliwościami. dlaczego nie może być bezobjawowo heh
    Nie marudz. Po każdy rzygu tlumacz sobie ze to przez wysoki progesteron :P

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie marudze no trpche sobie pozrzędzić już nie można heh.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha mozna, szczegolnie ze przelom pierwszego i drugie trymestru bywa o wiele trudniejszy :P

Spróbuj tabletki zmienic prenatalne na inne, mozna Ci to na mdlosci pomoze i ten ibir w kazdej postaci podobno jest mega pomocny, mnie gin tez mowil ze jak lubie zebym do kazdej potrawy dodawala albo jadla cos co ma w skladzie imbir bo na mdlosci podobno najlepszy. Ale to wiadomo nie kazdemu to pomaga :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zobaczymy :) dzieki za rady

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja juz wpisalam kwity, G wyszedl dzis do pracy o 12 i zaraz wraca bo nie ma roboty.
    Ja poskladam ciuchy. A potem wystawie faktury, wysle upomnienia do zaplaty i zaczniemy impreze :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie potrąciło auto na przejściu dla pieszych. jetem w szpital ale nic mi ani dziecku sie nie stało. mam tylko pare siniaków. w, pobdzierane dłonie, bo jak mnie autko pchneło to podswiadomie chciałam spasc na rece a nie całem ipetem tłowiem

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UUU wspolczuje, widze ze trzymaja sie nas wypadki na poczatku ciazy bo ja jakos 6-7 tygodniu mialam ten wypadek na rowerze, tak kosc stluklam ze do tej pory mnie BOLI!!! A to juz 7miesiecy a to skurkowanstwo nadal boli!

Trzymaj sie i wracaj do zdrowia.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę. Uważaj na siebie i szybko wracaj do formy.

Wszystkiego dobrego w nowym roku dziewczyny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Narazie jest wszystko dobrze i żeby tak zostało.
    Mój powiedział ze bedzi emnie w klatce teraz trzymał :P

Wam też wszystkiego dobrego w nowym roku :)) ZDrowych pięknych radosnych pociech.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my tez wszystkim Wszystkiego NAJ w nowym roku :D
    Arcydzielo Tatusia :D

8a039732c7af6273med.jpg

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 32 tygodniu ciazy... ;D

Moj kot tak sie bal fajerwerkow wczoraj ze schowak sie na jakies pol godziny za lozko caly nastroszony i bal sie wyjsc... ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 07:59

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny koteczek.

A ja sie boje bo mdłosci mi przeszły na razie i sutki przestały byc tak wrazliwe

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne nie przejmuj sie. Poziom progesteronu sie normimuje to i objawy maleja. Kolejny skok bedzie za jakis czas i znow bedziesz miala dosc.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietaj podczas calej ciazy bedziesz miala dni gdzie beda objawy lub bedzie calkowity ich brak. Jak dziecko zacznie sie ruszac tez beda dni ze w ogole nie bedziesz go czula a zaraz potem takie gdzoe da Ci w kosc. Najwazniejsze sie nie przejmowac bo to prowadzi do stresu a stres nie jest dla was teraz dobry. Nie plamisz i nic wie nie dzieje wiec nie masz co sie przejmowac a na reszte i tak nie mamy wplywu wiec trzeba byc po prostu dobrej mysli.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, ale człowiek juz taki jest ze boi sie najgorszego.

Ale stres napewno nam n ie pomoże. musze sie zrelaksować oże pooglądam coś w telewizji.

A Ty jak tam się czujesz? jak ppo sylwestrez?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja mam juz 4 dzien skrzepy w nosie.. Nie wiem co jest i od czego ale wypluwam sporo krwi.

A czuje sie jak na mega gacu. Wczoraj zrobilismy sobie chrupki takie prazynki cala miske i zjedlismy z tego tylko 1/3! I mega dobra pizze ale po jednym kawalku kazde z nas mialo dosc. O 11 uslyszlam ze G pochrapuje wiec zrobilam pauze na gwiezdnych wojnach i ustawilam budzik na fajerwerki (super bylo w tym roku widac ) ale z powodu kota spedzilam godzine 12 na podlodze przy lozku... Wypilismy paskudnego dzieciecego szampana i poszlismy spac kolo 1. O i w sumie tyle.. Ale czuje sie padkudnie.

A Ty jak tam?

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ