X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to tez mam powrot mdlosci od herbaty ;/ a ja tak kocham herbatke.
    Ja dzis tez robota...

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tymi mdłosciami i nnymi dolegliwościami. dlaczego nie może być bezobjawowo heh

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boo by bylo za latwo :D choc ja w rodzinie mam same ciaze bezobjawowe wiec ja jestem jedynym przypadkiem gdzie cos dolega, czasem sie zastanawiam czy to juz podchodzi pod uzalanie sie nad soba.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewi0808 wrote:
    z tymi mdłosciami i nnymi dolegliwościami. dlaczego nie może być bezobjawowo heh
    Nie marudz. Po każdy rzygu tlumacz sobie ze to przez wysoki progesteron :P

ciri22, ewi0808 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie marudze no trpche sobie pozrzędzić już nie można heh.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha mozna, szczegolnie ze przelom pierwszego i drugie trymestru bywa o wiele trudniejszy :P

Spróbuj tabletki zmienic prenatalne na inne, mozna Ci to na mdlosci pomoze i ten ibir w kazdej postaci podobno jest mega pomocny, mnie gin tez mowil ze jak lubie zebym do kazdej potrawy dodawala albo jadla cos co ma w skladzie imbir bo na mdlosci podobno najlepszy. Ale to wiadomo nie kazdemu to pomaga :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zobaczymy :) dzieki za rady

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja juz wpisalam kwity, G wyszedl dzis do pracy o 12 i zaraz wraca bo nie ma roboty.
    Ja poskladam ciuchy. A potem wystawie faktury, wysle upomnienia do zaplaty i zaczniemy impreze :P

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie potrąciło auto na przejściu dla pieszych. jetem w szpital ale nic mi ani dziecku sie nie stało. mam tylko pare siniaków. w, pobdzierane dłonie, bo jak mnie autko pchneło to podswiadomie chciałam spasc na rece a nie całem ipetem tłowiem

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UUU wspolczuje, widze ze trzymaja sie nas wypadki na poczatku ciazy bo ja jakos 6-7 tygodniu mialam ten wypadek na rowerze, tak kosc stluklam ze do tej pory mnie BOLI!!! A to juz 7miesiecy a to skurkowanstwo nadal boli!

Trzymaj sie i wracaj do zdrowia.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczę. Uważaj na siebie i szybko wracaj do formy.

Wszystkiego dobrego w nowym roku dziewczyny

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Narazie jest wszystko dobrze i żeby tak zostało.
    Mój powiedział ze bedzi emnie w klatce teraz trzymał :P

Wam też wszystkiego dobrego w nowym roku :)) ZDrowych pięknych radosnych pociech.

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To my tez wszystkim Wszystkiego NAJ w nowym roku :D
    Arcydzielo Tatusia :D

8a039732c7af6273med.jpg

ewi0808 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 32 tygodniu ciazy... ;D

Moj kot tak sie bal fajerwerkow wczoraj ze schowak sie na jakies pol godziny za lozko caly nastroszony i bal sie wyjsc... ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 07:59

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny koteczek.

A ja sie boje bo mdłosci mi przeszły na razie i sutki przestały byc tak wrazliwe

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalne nie przejmuj sie. Poziom progesteronu sie normimuje to i objawy maleja. Kolejny skok bedzie za jakis czas i znow bedziesz miala dosc.

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietaj podczas calej ciazy bedziesz miala dni gdzie beda objawy lub bedzie calkowity ich brak. Jak dziecko zacznie sie ruszac tez beda dni ze w ogole nie bedziesz go czula a zaraz potem takie gdzoe da Ci w kosc. Najwazniejsze sie nie przejmowac bo to prowadzi do stresu a stres nie jest dla was teraz dobry. Nie plamisz i nic wie nie dzieje wiec nie masz co sie przejmowac a na reszte i tak nie mamy wplywu wiec trzeba byc po prostu dobrej mysli.

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, ale człowiek juz taki jest ze boi sie najgorszego.

Ale stres napewno nam n ie pomoże. musze sie zrelaksować oże pooglądam coś w telewizji.

A Ty jak tam się czujesz? jak ppo sylwestrez?

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja mam juz 4 dzien skrzepy w nosie.. Nie wiem co jest i od czego ale wypluwam sporo krwi.

A czuje sie jak na mega gacu. Wczoraj zrobilismy sobie chrupki takie prazynki cala miske i zjedlismy z tego tylko 1/3! I mega dobra pizze ale po jednym kawalku kazde z nas mialo dosc. O 11 uslyszlam ze G pochrapuje wiec zrobilam pauze na gwiezdnych wojnach i ustawilam budzik na fajerwerki (super bylo w tym roku widac ) ale z powodu kota spedzilam godzine 12 na podlodze przy lozku... Wypilismy paskudnego dzieciecego szampana i poszlismy spac kolo 1. O i w sumie tyle.. Ale czuje sie padkudnie.

A Ty jak tam?

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ