Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAh juz mu mowilam... Nie wiem moze to kwestia tego ze ja po szkole masazu.
Ale ja mam czasem wrazenie ze on ma bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci... Nie wiem takie mam przeczucie ze za nic nie chce sie wziac. Bardzo ciezko go na cos namowic.. -
nick nieaktualnyRaczej czy dziecku lub mi zrobi krzywde to tego sie nie boi. To nie jest typ ktory dmucha i chucha na ciaze i robi i wyglupia sie ze mna jak do tej pory. W domu to ja w ogole nie odczuwam ze jestem w ciazy. Robie wszystko choc juz z trudem ale nikt mnie nie wyrecza i nie chucha nade mna. Nosze ciezkie rzeczy i zawsze mowie ze jakos ciezarne nosza swoje starsze dzieci na rekach jak sa w ciazy to co mi ciezkie zakupy moga zrobic ;p
Bardziej mi sie wydaje ze on sie obawia ze sie w czyms nie sprawdzi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo moim zdaniem nie jest brak wsparcia ale nieumiejetnosc wspierania...
Dobra zaraz trzeba sie wyszykowac i ide na kolejny spacer....
Jakos odkad tu mieszkamy nie udalo nam sie na jakies spacery po okolicy wyjsc a okazuje sie ze w okolicy mamy az 4 parki! 2 duze i dwa male... -
nick nieaktualnyu mnie tez -11
Ale mnie tam nie straszne. Jakos nie wieje, swieci slonce i jest tylko mroznie
Noo na razie to za duzo nie ma co opowiadacmoj to mnie pyta codzinnie jak mloda sie zachowywala
Za dwa tygodnie lozeczko odbieram i zabieram sie za pranie, prasowanie i przygotowywamie...