Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieźli jesteście. Jakbym po seksie miała plamienie to maz by mnie szybko do łóżka niezaciągnąl
-
nick nieaktualnyewi0808 wrote:ja dzis tez spac nie mogłam ciagle sie budziłam.
dzis znów mam brunatne plamienie chyba po przytulaniu w nocy. Brzuch wogóle mne nie boli wrociły za to mdlosci.
moze to plamienie to przez nadzerke ? -
nick nieaktualnyJa mysle ze przez seks albo jak nie bezposrednio przez kontakt z penisem to przez wysilek.
Ja jak krwawilam przez wysilek gadalam z moja ciotka to ona mi opowiadala ze w pierwszej ciazy tak jej os najmniejszego wysilku pekaly naczynka na szyjce ze krwawymi skrzepami przez tydzien wyprozniala sie na podpaske. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tam zaluje dobry seks nie jest zly ;p ale teraz poobserwuj sie przez 3-4 dni. Zobacz przy normalnych czynnosciach, spacerach czy powtarza sie ta sytuacja. Jak nie to seksik jak sie powtorzy tylko po seksie to nic niepokojacego bo teraz masz mocniej ukrwiona nie tylko szyjke ale i pochwe i wargi sromowe. Wiec kazde male otarcie moze powodowac lekkie plamienia czy zabarwienie sluzu. Niektore dziewczyny maja tak cala ciaze u innych po czasie to sie normuje jak naczynia krwionosne wie rozciagna i sa bardziej elastyczne i dostosowane do nowej ilosci krwi.
Ps. Mnie lekarz powiedzial ze krwawienie podczas stosunku w czasie ciazy nie jest niepokojace jesli dochodzi do takiego jednorazowego wyplywu krwi i potem juz tylko oczyszczenie (czyli sluz ktory staje sie plamieniem i zanika w ciagu 2-3 godzin od stosunku)
Jesli krwawienie trwa dluzej lub sie nasili trzeba to skonsultowacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny