X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
Odpowiedz

Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.

Oceń ten wątek:
  • ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie wesolo z tym dupkiem najwyżej bede go brała i tyle :)

atdc3e5exzk12dxf.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

ewi0808 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :D I wzajemnie Little. Jak tam u Ciebie?

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w porządku ;) odpoczywam od OF i chyba mi to służy :D chociaż trochę denerwuje mnie to, że nie wiem, co się u mnie dzieje :P przedwczoraj miałam jeszcze ładny śluz rozciągliwy (myślałam, że jestem dawno po owu, a wychodzi na to, że chyba nie :/ ) w przyszłym cyklu mam brać podwójną dawkę clo no i czekam na @, żeby ustalić termin HSG.

A Ty jak tam? ostatnia prosta przed Tobą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiesz na sluz nie patrz, rozne cykle jak wiesz roznie wygladaja a sluz nie zawsze idzie w parze z owulacja (jak u mnie, nigdy nie potrafi sie zsynchronizowac:P)

A kiedy by Ci wypadała @ jakby owulacje jednak juz byla? Zreszta Chyba po clo to bardziej prawdopodobne ze byla wczesniej? Nie pamietam czy w zeszlym cyklu na Ciebie to clo zadziałało? A tak w ogole przy clo nie mialas monitoringu? Bo mnie jakos te informacje pouciekaly...

Noo ja jeszcze dwa miesiace wiec kawalek zostalo. Na razie czekam na czwartek bo usg.

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że cykle potrafią zaskakiwać :P dlatego w miarę możliwości spokojnie poczekam na @, a po cichutku będę liczyć, że jednak się nie zjawi ;)
    W 9dc byłam u gina: jeden pęcherzyk w prawym jajniku ok. 12-13mm, endo ok. 3,5mm. Lekarz obstawiał owulację w sobotę, czyli 13 dc, ja obstawiałam na 15dc, więc za tydzień powinna być @. Chociaż w 15dc badałam estradiol i był kiepski 118 pg/ml, więc może faktycznie owu się opóźniła. Na kolejne usg nie idę, szkoda mi kasy. Co ma być to będzie a 150zł na drodze nie leży ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to moze tak. ALe na patola bedziesz szczala za tydzien? :P

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie, specjalnie żadnego nie kupiłam :D Siknę jeśli poczuję jakieś objawy, albo brak objawów będzie się utrzymywał dość długo :P Planuję wytrzymać do 18, bo na ten dzień obstawiam nowy termin @ ;)

edit: i cycki mnie nie bolą, a ostatnio w 2dpo już mnie bolały :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry plan ;D trzymam kciuki za realizacje ;)

A jak tam ogolnie w nowym roku? Odpoczelas? ;)

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można powiedzieć, że odpoczęłam ;) od 24.12 miałam wolne i dopiero dziś wróciłam do pracy, więc odpoczęłam psychicznie od roboty. Fizycznie jestem zmęczona, wczoraj wróciliśmy z Sylwestra dopiero :D było sporo alko i siedzenia do późna. Człowiek coraz starszy i takie posiadówy męczą :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze chociaz psychicznie, a fizycznie.... coz moga to byc ostatnie takie podrygi wiec korzystaj :P Potem bedzie to wymagalo wiecej zachodu :D
    Choc powiem ci ze ja to czasem bedac w srod znajomych w moim wieku czuje sie staro, ani nie potrafie i nie lubie wypic duzo ani tak imprezowac :D

bolem cyckow a raczej jego brakiem sie nie przejmuj ;P

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy stałą paczkę i od kilku lat już spotykamy się tradycyjnie w sylwestra razem ;) i bardzo dobrze po nas widać, że wszyscy się starzejemy :P znajomi mają już dzieci i to nam nie utrudnia zabawy :D
    Ja też za dużo nie wypiję, ale picie kilka dni z rzędu nawet małych ilości męczy :P ;) nie lubię zawirowań i kaca na drugi dzień :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:27

ciri22 lubi tę wiadomość

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Little:) Najlepszego w tym nowym roku :**

littleladybird lubi tę wiadomość

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little ja nie mowie ze sie nie da tylko ze trzeba to zaplanowac i wiecej zachodu z tym jest :P

Pamietam ze pokii moja siostra nie zachorowala powaznie to grupa znajomych moich rodzicow spotykala sie regularnie na impreze domowke i czesto my tez (dzieciaki kazdego z nich) tam bylismy, im lepsza impreza tym dzieci szybciej zasypialy :P
    Ale za to musieli ciagnac slomki kto tym razem nie pije, bo wiadomo ze jak policja by wpadla (a czasem sie zdarzalo jak faceci z milosci sobie dali po ryju albo jakis sasiad byl zrzedliwy ze muzyka po 23 leci) to jedno dorosle musialo byc trzezwe :P

wiec chodzilo mi tylko o to ze troche trudniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 13:02

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że o to chodziło ;)
    Dzięki Ewi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jaki spiacy dzis dzien, wy tez tak macie? Ja znow pobudka o 4 ale teraz udalo mi sie zdrzemnac ale nie jest lepiej... :(

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam :/ i strasznie mi zimno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie dam wyciagnac dzis z domu bo chorobsko, zimno mi na szczescie w domu nie jest a nawet bym powiedziala ze obudzilam sie cala spocona ale jutro musze jechac z siuskami i krew oddac.... ;/ a to troche daleko bo bede kechac ok 50 minut i 10-15 z moim tempem bede miala piechota...

A dzis to chyba cisnienie tak dziala. Jakas masakra staszna... ;/

• ewi0808 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No j atez bym si epołożyła najchetniej spać. ledwo zxyje nad papierami. grzejemy w biurze o d rana a zimno mi dalej jak cholera

atdc3e5exzk12dxf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ciesze ze u siebie w starej firmie nie pracuje bo moja siostra mowi ze na nocce jest tak zimno ze woda jest wylaczona bo rury zamarzaja a ona siedzi w 2 bluzach i przykryta kocem i dalej zamarza... Ale od weekendu w calym kraju na plusie.

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ