Zaciążone i czekajace-rozmowy o wszystkim i niczym.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie w porządku
odpoczywam od OF i chyba mi to służy
chociaż trochę denerwuje mnie to, że nie wiem, co się u mnie dzieje
przedwczoraj miałam jeszcze ładny śluz rozciągliwy (myślałam, że jestem dawno po owu, a wychodzi na to, że chyba nie
) w przyszłym cyklu mam brać podwójną dawkę clo no i czekam na @, żeby ustalić termin HSG.
A Ty jak tam? ostatnia prosta przed Tobą -
nick nieaktualnyNoo wiesz na sluz nie patrz, rozne cykle jak wiesz roznie wygladaja a sluz nie zawsze idzie w parze z owulacja (jak u mnie, nigdy nie potrafi sie zsynchronizowac:P)
A kiedy by Ci wypadała @ jakby owulacje jednak juz byla? Zreszta Chyba po clo to bardziej prawdopodobne ze byla wczesniej? Nie pamietam czy w zeszlym cyklu na Ciebie to clo zadziałało? A tak w ogole przy clo nie mialas monitoringu? Bo mnie jakos te informacje pouciekaly...
Noo ja jeszcze dwa miesiace wiec kawalek zostalo. Na razie czekam na czwartek bo usg. -
Wiem, że cykle potrafią zaskakiwać
dlatego w miarę możliwości spokojnie poczekam na @, a po cichutku będę liczyć, że jednak się nie zjawi
W 9dc byłam u gina: jeden pęcherzyk w prawym jajniku ok. 12-13mm, endo ok. 3,5mm. Lekarz obstawiał owulację w sobotę, czyli 13 dc, ja obstawiałam na 15dc, więc za tydzień powinna być @. Chociaż w 15dc badałam estradiol i był kiepski 118 pg/ml, więc może faktycznie owu się opóźniła. Na kolejne usg nie idę, szkoda mi kasy. Co ma być to będzie a 150zł na drodze nie leży -
nick nieaktualny
-
Raczej nie, specjalnie żadnego nie kupiłam
Siknę jeśli poczuję jakieś objawy, albo brak objawów będzie się utrzymywał dość długo
Planuję wytrzymać do 18, bo na ten dzień obstawiam nowy termin @
edit: i cycki mnie nie bolą, a ostatnio w 2dpo już mnie bolałyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:41
-
nick nieaktualny
-
Można powiedzieć, że odpoczęłam
od 24.12 miałam wolne i dopiero dziś wróciłam do pracy, więc odpoczęłam psychicznie od roboty. Fizycznie jestem zmęczona, wczoraj wróciliśmy z Sylwestra dopiero
było sporo alko i siedzenia do późna. Człowiek coraz starszy i takie posiadówy męczą
ewi0808 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze chociaz psychicznie, a fizycznie.... coz moga to byc ostatnie takie podrygi wiec korzystaj
Potem bedzie to wymagalo wiecej zachodu
Choc powiem ci ze ja to czasem bedac w srod znajomych w moim wieku czuje sie staro, ani nie potrafie i nie lubie wypic duzo ani tak imprezowac
bolem cyckow a raczej jego brakiem sie nie przejmuj ;P -
My mamy stałą paczkę i od kilku lat już spotykamy się tradycyjnie w sylwestra razem
i bardzo dobrze po nas widać, że wszyscy się starzejemy
znajomi mają już dzieci i to nam nie utrudnia zabawy
Ja też za dużo nie wypiję, ale picie kilka dni z rzędu nawet małych ilości męczynie lubię zawirowań i kaca na drugi dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:27
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle ja nie mowie ze sie nie da tylko ze trzeba to zaplanowac i wiecej zachodu z tym jest
Pamietam ze pokii moja siostra nie zachorowala powaznie to grupa znajomych moich rodzicow spotykala sie regularnie na impreze domowke i czesto my tez (dzieciaki kazdego z nich) tam bylismy, im lepsza impreza tym dzieci szybciej zasypialy
Ale za to musieli ciagnac slomki kto tym razem nie pije, bo wiadomo ze jak policja by wpadla (a czasem sie zdarzalo jak faceci z milosci sobie dali po ryju albo jakis sasiad byl zrzedliwy ze muzyka po 23 leci) to jedno dorosle musialo byc trzezwe
wiec chodzilo mi tylko o to ze troche trudniejWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 13:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie nie dam wyciagnac dzis z domu bo chorobsko, zimno mi na szczescie w domu nie jest a nawet bym powiedziala ze obudzilam sie cala spocona ale jutro musze jechac z siuskami i krew oddac.... ;/ a to troche daleko bo bede kechac ok 50 minut i 10-15 z moim tempem bede miala piechota...
A dzis to chyba cisnienie tak dziala. Jakas masakra staszna... ;/ -
nick nieaktualny